ekonomik özgürlüğümüz yok dedemiz ananemiz yok ben o yüzden düşünüyorum naparız diye ama bi şekilde geçiniriz zaten nafaka olarak maaşının yarısı gelse çok rahat geçindirir ama onun hiç bişeyini istemiyorum artık maddi durum konularını geçtim teyzeme danıştım bi yuva kolay kurulmuo kolayda yıkılmaz manevi açıdan siz çok zor günler yaşarsınız aaa onun çocuğu derler vs dedi ben daha çok üzüldüm bunu yapan biz değiliz ki evet onun kızı olmaktan utanıyorum ama o yaptığından utanmadığı sürece ben napabilirim ki
babanın gönderdiği mesajlara nasıl ulaştın tatlım ya merak ettim.
sabret ve dua et ki babanla konuşabilmişsin ben babamla konuşamıyorum bile,evliyim ve hep evlenirken babam gibi biri olmamasına dikkat ettim ve çok mutluyum şuan eşimle ama annem hala çekiyor babamın aldatmasından,hakaretleri ve şiddetinden...beterin beteri var yani...annemin ailesi ise tam bir umursamaz,lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlar ama annem başlarına kalırda madden zorlanırlar diye sabret abla ne olmuş 2 tokat atıyorsa,sana bakıyor ya yeter diyorlar....yaa napsın şimdi bnm anacım?? ben napim??? hiçbir yerden destek bulamayan annem napsın?? korktu kadın boşanamıyor bile....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?