• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yüzden bışanalım diyor sebebi nedir sizce yardım edin

anneveoglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
42
14
3
27
Kızlar yeniyim sayfada ama çok sık takipteyim burayı. 5 senelik evliyim maddi durumumuz eskiye göre zayıfladı bocalıyoruz ama ben şükür edip hamdolsun diyorum baskılarına göre güzel bir hayatım var bu sabah ufacık bir bir şeyi marketten almayı unutmuşum gitmek zorunda kalmıcak diye kavga ettik ve büyüdü bana vurdu bende kriz geçirdim anneme geldim çocugum la msj atmş bıktım senden ben artık yarın yokum dilekçe vericem diye bende vermesen adam değilsin dedm bu kadar basit bişey için demiyor sebebi başka sıkıldı yoruldu ama kafam çok karışık napcam bilmiyorum

Kızlar yeniyim sayfada ama çok sık takipteyim burayı. 5 senelik evliyim maddi durumumuz eskiye göre zayıfladı bocalıyoruz ama ben şükür edip hamdolsun diyorum baskılarına göre güzel bir hayatım var bu sabah ufacık bir bir şeyi marketten almayı unutmuşum gitmek zorunda kalmıcak diye kavga ettik ve büyüdü bana vurdu bende kriz geçirdim anneme geldim çocugum la msj atmş bıktım senden ben artık yarın yokum dilekçe vericem diye bende vermesen adam değilsin dedm bu kadar basit bişey için demiyor sebebi başka sıkıldı yoruldu ama kafam çok karışık napcam bilmiyorum
Darp raporu alın size vurduğu için.. Madem dilekçe verecekmiş boşanma için eliniz güçlensin.

Şimdilik olayı okadar alevlendirmiycem yüzümde 1 2 çizik var onlarında ben yaptım yanlışlıkla olay esnasında kriz geçirdim malesef benm demek istediğim bu olay için boşanalım istemiyorum diyor normalde herkes seni çok seviyor Vs der bende öyle sanıypdum

Katibin Ruhu Katibin Ruhu tercüme eder misin lütfen 🤔

Memnuniyetle tercüme ederim.

Kızlar, yeniyim sayfada. Ama çok sık takipteyim burayı. 5 senelik evliyim. Maddi durumumuz eskiye göre zayıfladı, bocalıyoruz ama ben şükür edip hamdolsun diyorum. Başkalarına göre güzel bir hayatım var. Bu sabah ufacık bir bir şeyi marketten almayı unutmuşum. Gitmek zorunda kalacağım diye kavga ettik ve kavga büyüdü; bana vurdu, ben de kriz geçirdim ve anneme geldim çocuğumla. Bana mesaj atmış '' Bıktım senden, ben artık yarın yokum dilekçe vereceğim'' diye ben de. ' 'Vermesen adam değilsin' ' dedim. Bu kadar basit bişey için bunu demiyor, sebebi başka; sıkıldı, yoruldu ama kafam çok karışık ne yapacağım bilmiyorum.

Noktalama işaretleri önemli. Kullanın, kullandırın. (Kamu spotu)

Son düzenleme:

Kızlar, yeniyim sayfada. Ama çok sık takipteyim burayı. 5 senelik evliyim. Maddi durumumuz eskiye göre zayıfladı, bocalıyoruz ama ben şükür edip hamdolsun diyorum. Başkalarına göre güzel bir hayatım var. Bu sabah ufacık bir bir şeyi marketten almayı unutmuşum. Gitmek zorunda kalacağım diye kavga ettik ve kavga büyüdü; bana vurdu, ben de kriz geçirdim ve anneme geldim çocuğumla. Bana mesaj atmış '' Bıktım senden, ben artık yarın yokum dilekçe vereceğim'' diye ben de. ' 'Vermesen adam değilsin' ' dedim. Bu kadar basit bişey için bunu demiyor, sebebi başka; sıkıldı, yoruldu ama kafam çok karışık ne yapacağım bilmiyorum.

Teşekkürler 🥰

Şimdi siz kavga ettiniz ve çocuğu alıp annenize gittiniz.
Bu seni terk ediyorum demek.
Eşiniz size mesaj attı, bıktım senden yarın dilekçe veriyorum dedi.
Bu da boşanmak istiyorum demek.

Açıkçası kafanızı karıştıran noktayı anlayamadım.
Siz hür iradenizle evi terk ederek eşinizden ayrılmışsınız.O da ayrılmak istediğini size belirtmiş.
Durum gayet net.

Şimdi pişman mısınız annenize gittiğiniz için?
Size vuran bu adama geri mi dönmek istiyorsunuz?
Ki şiddet katlanarak büyüsün.
Şimdi geri dönerseniz, ben bu kadına herşeyi yapabilirim gık diyemez diye düşünecek adam.
Siz bir toparlanın bir sakin düşünün.
Madem burayı sıkı takip ediyorsunuz o zaman bilirsiniz hikayenin sonunu az çok.

Ka-tip sen bizim her-şe-yi-miz-sin:KK73::KK73:
Hobaaa:sampiyon:

Bir tokat mi attı sadece.

Şimdilik olayı okadar alevlendirmiycem yüzümde 1 2 çizik var onlarında ben yaptım yanlışlıkla olay esnasında kriz geçirdim malesef benm demek istediğim bu olay için boşanalım istemiyorum diyor normalde herkes seni çok seviyor Vs der bende öyle sanıypdum
Ya barışacaksınız burda konu açıp vaktimizi çalmayın bari, ne yapalım kocanızın yerine biz mi özür dileyelim? Evden bir hışımla çıkmışsınız simdi geri dönmenin yolunu yapıyorsunuz şiddeti de hafifletmeye çalışıyorsunuz

Back
X