• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu yüzden bışanalım diyor sebebi nedir sizce yardım edin

Sinir anında söylemişte o

Sizi döven birisi o devamı gelecek biliyorsun değil mi ya muma döneceksin korkudan yada dayak yiyeceksin

Bu işlerin sonunu biliyorsun

O yarın yalvaracak sana

Sende o tek şartla affederim de

Öfke kontrolü terapisi alacaksın de uzman yardımı olmazsa seni gitgide darp edecek

Belli birgğn kafanı duvara vurup vefat edeceksin

Bavula koyup yok edecek seni

Kusura bakma ülkemizdeki şiddetin artık sonu bu

Seviyorum diyor yaklaşıyorlr

Sonra sinirimi tutamadım diyip öldürüyorlar

Şiddetin ucu ya ayrılık ya ölüm

Son şans kocan psikologtan tedavi görsün

Olmazsa yapacağı biliyorsun.

Ya barışacaksınız burda konu açıp vaktimizi çalmayın bari, ne yapalım kocanızın yerine biz mi özür dileyelim? Evden bir hışımla çıkmışsınız simdi geri dönmenin yolunu yapıyorsunuz şiddeti de hafifletmeye çalışıyorsunuz
Ya size burdan çene yapmak ne kadar kolay biraz hemcinslerinize destek olun bari lafta olmıycaksanızda lütfen bu şekilde konuşmayın bu şekilde yorum yapıp vaktini harcama bence sen kimse keyfinden buraya bunu yazmadı.

Ya size burdan çene yapmak ne kadar kolay biraz hemcinslerinize destek olun bari lafta olmıycaksanızda lütfen bu şekilde konuşmayın bu şekilde yorum yapıp vaktini harcama bence sen kimse keyfinden buraya bunu yazmadı.
Hemcinsim kendi hareketinin arkasında dursa seve seve destek olurum hanımefendi, ama siz evi terketmişsiniz sonra boşanmak zor gelmiş şiddete bile bahane bularak eve dönmeye yer arıyorsunuz. Kocanız eve dön dese her şeyi unutup koşa koşa eve gideceksiniz yalan mı?

Back
X