Bende bunu dusunuyorum gunlerdir..ayni evi paylasan iki kisiyiz suan..ben bosanmayi dile getirdim zaten ona ama bana:cinsellik icin yuvani bozack cocuklarini perisan edecek birisin iste.diyor..benim icin hersey sex mis..Kesinlikle bosanma sebebi bence. Ne o oyle ev arkadasi gibi. Kadin kadinligini hissetmeyecekse neden evli kalsin ki. Ben bosanmis biriyim benden farkin nedir o zaman degil mi ? Biz eski esimle cok buyuk kavgalar edip yine de yalniz uyumazdik. Ama iste bazen biri olsa biri olmuyor. Né kadar sorun yasasakta bilirdim ki beni arzuluyor ve seviyordu. Siz bunu hissetmeyince adamsorumluluklarini bilse de sizi mutlu etmez ki zaten
Iyi de o istese sen istemesen emin ol ya aldatilirdin yada kapiya koyardi emin ol. her sey seks degil onun seni kadin olarak gormesi. Ama gormuyorBende bunu dusunuyorum gunlerdir..ayni evi paylasan iki kisiyiz suan..ben bosanmayi dile getirdim zaten ona ama bana:cinsellik icin yuvani bozack cocuklarini perisan edecek birisin iste.diyor..benim icin hersey sex mis..
Erkekler artik kadinlardan daha cok küsüp, naz yapip trip atiyorlarNormalde cok mu iyi bir cinsel hayatinuz vardi. Siz zaten onu istediginizi acikca beyan etmussiniz.
Artik kocalarin kusmeside moda oldu...
Onun saygisiz dedigi tavir yaptiklarini sorgulamam,kabullenmemem..asla hakaret iceren kelimeler kullanmam..bagirmam ..kendime yakistirmam boyle seyleri..derdi ne anlamiyorum zaten ben gercekten cok yoruldum..sevgisiz ilgisiz yasamak bana gore degil...Şöyle söyliyim: Beni istemeyen adami, heleki bunu bana karşı sindirmek icin kullanan adamı bosarim. Gerçekten saygısız tavırlarınız var mı?
En ufak birseyde kuser boyle ve cinselligi koz olarak kullanir..iliskide resmen o kadin ben erkek rolundeyim..o beni reddedince asla bi daha onunla birlikte olmayacagimi soyledim..iki yil once yine birseye kizip 4 ay aykinlasmamistik 4 ayin sonunda yalvar yakar ikna etti beni..ne yaoayim kizgindim o yuzden istemiyordum demisti..Evet sebebi/ Sor bakalim bu nereye kadar boyle devam edicekmis. Sen de ona sana saygi gostermedigini soyle ve bu evliligin boyle gitmeycegini aklini basina almasi gerektigi soylersin. Ben seninle oda arkadasi olmak icin evlenmedim yuva kurmak, beraber yasamak icin evlendim ve evet cinsellik de buna dahil. eger bana ilgi duymuyorsan bu evliligi de surdurmenin bir mantigi yok. O isterse devam etsin seni sex duskunu olarak ithaf etmeye sen oyle olmadigini biliyorsun onemli olan da bu. ayica duskun olsan ne olur senin hakkin olan aile yasamini istiyorsun ve buna hersey dahil. Gunumuzun erkekleri de kadinlardan daha kotuye gidiyor, Ne o oyle cocukmu o kusmeler filan.
Bende ayni ayni düşündüm. Bu kadar da olmaz yani aylarca birlikte olmamak normal degilAdamin belki cinsel sorunu vardir da size söyleyemiyordur. O yüzden bu bahanenin arkasina saklaniyor gibime geldi. Yoksa cinsellik disinda normal davranmazdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?