Bu yüzden boşanılır mı?

eşim bana gerekirse boşanalim dedi

Vay be yıllardır karısı, 2 çocuğunun annesi olan kadına edilecek laf mı bu? Bu kadar kolay mı artık boşanmak?
Siz boşanınca kardeşi mi bakacakmış acaba ona? Önüne bir kap yemek koyarda ne alâ. Koysa da lafını da eder mutlaka. Bence bunu da söyle eşine.

Ayrıca ben bu lafı duyduktan sonra eşimi seviyorum diyemezdim sanırım. Bazı şeyler ışık hızıyla soğutur insanı.

Arkadaslar hepinize teşekkür ederim. Bakalım soylediklerinizle elimden geleni yapacağım. .eşime gelince ...kahretsin..yani her kadın gibi bende inandım herseyin iyi olacağına. .verdiği sözleri tutmadı biliyorum. .çok çirkin davrandı biliyorum. .ama şimdi şu lohusa halimle (ki eşim muhabbet ederken lohusalik kadın uydurması birsey demiştir defalarca ) özgüvenim yerlerdeyken cesaret edemiyorum böylesine sağlam bir blöf yapmaya..sadece biraz zaman bu kış işler benim açımdan yoluna girdiğinde geldikleri ilk yaz hadi canım hadi diyeceğim. .şimdilik kırdık döktük zaten..yani bu ayrılık olacaksa da benim son zamanlarımı böyle saç baş dağınık etli butluca hatırlarsın istemiyorum.
PS : yıl içinde 3-5 kez kavga ediyoruz belki..Bu yılın böyle geçmesinin bi zararı kalmadı artık bana.on oldu.korkum gelecek yaz idi..bakalım ne olacak ?

Bence annenizde kalmayın
Onlar gelecek diye kendi düzeninizi çocuklarınızın düzenini ve hatta annenizin düzenini niye bozasınız
Onlar 1 ay sizde kalacak diye siz de 1 ay annenizde kalsanız sizin bunlar için düşündüğünüzü anneniz sizin için düşünebilir
Kaldı ki pis ve dağınıklarmış
Eve döndüğünüzde 1 ay bunların pisliğini mi temizleyeceksiniz

Ha kocanızla beraber gidecekseniz o başka
Ama siz annenize gidip kocanızla bunlar sizin evde duracaksa olmaz
Konu sahibi evde dursa da hizmetçilik edecek, annesine gidip kalsa da döndüğünde arkalarını temizleyerek edecek. En azından yüzlerini görmemiş olur. Ben olsam direk görümceye derim o ayrı.

Vay be yıllardır karısı, 2 çocuğunun annesi olan kadına edilecek laf mı bu? Bu kadar kolay mı artık boşanmak?
Siz boşanınca kardeşi mi bakacakmış acaba ona? Önüne bir kap yemek koyarda ne alâ. Koysa da lafını da eder mutlaka. Bence bunu da söyle eşine.

Ayrıca ben bu lafı duyduktan sonra eşimi seviyorum diyemezdim sanırım. Bazı şeyler ışık hızıyla soğutur insanı.

+1
Boşanalım diye atar tutar bu abi ama bol keseden atar. Beni yemesin.

Arkadaslar hepinize teşekkür ederim. Bakalım soylediklerinizle elimden geleni yapacağım. .eşime gelince ...kahretsin..yani her kadın gibi bende inandım herseyin iyi olacağına. .verdiği sözleri tutmadı biliyorum. .çok çirkin davrandı biliyorum. .ama şimdi şu lohusa halimle (ki eşim muhabbet ederken lohusalik kadın uydurması birsey demiştir defalarca ) özgüvenim yerlerdeyken cesaret edemiyorum böylesine sağlam bir blöf yapmaya..sadece biraz zaman bu kış işler benim açımdan yoluna girdiğinde geldikleri ilk yaz hadi canım hadi diyeceğim. .şimdilik kırdık döktük zaten..yani bu ayrılık olacaksa da benim son zamanlarımı böyle saç baş dağınık etli butluca hatırlarsın istemiyorum.
PS : yıl içinde 3-5 kez kavga ediyoruz belki..Bu yılın böyle geçmesinin bi zararı kalmadı artık bana.on oldu.korkum gelecek yaz idi..bakalım ne olacak ?
Kocana de ki, onlar geliyorsa ben anneme gidiyorum, sen hizmet edersin. Ya da sen gelme diyemiyorsan ben diyeceğim. İkisinden birini seç dersin. Yine boşarım seni galan yaparsa sen de onun blöfü gör, boşa de. Boşasan da boşamasan da ben Bi ay onlara hizmetçilik yapmayacağım, sen seç ben mi diyeyim sen mi dersin ya da gideyim sen mi hizmet edersin de. Boşarım laflarına da yav he boşa de. Seni bu şekilde sindirmesine izin verme. Nefret ettim kocandan. Resmen işine gelirse diyor ve seni yok sayıyor. Saygısız.

Hizmet ettiğinizden dolayı böyle olmuş.Sizin için degil de tatil için geliyorlarsa siz de ona göre davranacaktınız ben de aynı şeyi yaşadım eşime söyledim ki çocuğum olmamasına rağmen ben hizmetçi değilim dedim eşimde bana kızdı.Sonra ona söylemek yerine bütün yükü eşime devrettim bunaldı o da gitsinler diye elinden geleni yaptı tanıyamamışım ben Halamı eniştemi Dedi.Ben ilk gün yaptım yataklarını bir daha yapmadım 14 gün kaldılar.Çok yüz vermemizden oluyor bunlar ama eş de destek olacak hata eşinizde.

yanlış anlamazsanız birşey soracağım.ev,kayınpederinizin mi?yani size oturmanız için mi verildi?bir de eşinizin yaptığı iş,babasının işi mi?

sormamın nedeni,yıllarca aynı durumda yaşamam.ilk evlendiğim zaman yaşadığımız ev,kayınpederin eviydi.kayıpederimin,biz evlenmeden önce,yazlık olarak kullandığı bir evdi.kiralık ev bulamadık diye,orada oturmaya başladık.tabi ki,ev hiç bir zaman bizim evimiz olmadı.hersene 5-6 ay beraber yaşadık.bekar görümcem,kaynım vardı ama en acısını evli görümcem yaşattı.sürekli,başıma kalkardı,bu ev babamın evi tabiki gelip yazın kalacağım diye.üstelik haklıydı.yapacak birşeyim yoktu.14 yıl böyle yaşadım.ta ki kendi evimi alıp,oraya geçene kadar.
sizin görümceniz de kendin de böyle bir hakkı görüyor olabilir.

yani doğru olduğunu savunmuyorum ama onun aklına göre,yaptıkları doğru gelebilir.babamın evi oturabilirim ya da babamın işi,abimin parasını yiyebilirim gibi.
ha bana ters mi ters ,ama böyle düşünen insanlarda var.

Ailemin neredeyse her ferdinin, eşimin ailesinin yazlıkları var , eşim söylemesine rağmen iki gün dahi kalmaya gitmiyorum. Gitmemde.
Imkanım varsa tatile giderim, olmazsa gitmem,hepsi bu.

Denize yakın bir yerdeymissiniz , sebep deniz demek ki .

Öyle bir soru sormussunuz ki sonucu olmayacak bir soru. Siz değil eşiniz boşanmak istiyor hadsizligine rağmen. Beni hiçe sayan, kriz yonetmeyi bile bilmeyen bir es var ortada ve eşini bile kaybetmeyi göze alıyor. Elde iki çocuk var.
Önce eşinizi bir silkeleyin. Bu sözü ona ödetin.
Ve madem boşanmak var işin ucunda her şeyi göze alın gorumcenizle konuşun.

yanlış anlamazsanız birşey soracağım.ev,kayınpederinizin mi?yani size oturmanız için mi verildi?bir de eşinizin yaptığı iş,babasının işi mi?

sormamın nedeni,yıllarca aynı durumda yaşamam.ilk evlendiğim zaman yaşadığımız ev,kayınpederin eviydi.kayıpederimin,biz evlenmeden önce,yazlık olarak kullandığı bir evdi.kiralık ev bulamadık diye,orada oturmaya başladık.tabi ki,ev hiç bir zaman bizim evimiz olmadı.hersene 5-6 ay beraber yaşadık.bekar görümcem,kaynım vardı ama en acısını evli görümcem yaşattı.sürekli,başıma kalkardı,bu ev babamın evi tabiki gelip yazın kalacağım diye.üstelik haklıydı.yapacak birşeyim yoktu.14 yıl böyle yaşadım.ta ki kendi evimi alıp,oraya geçene kadar.
sizin görümceniz de kendin de böyle bir hakkı görüyor olabilir.

yani doğru olduğunu savunmuyorum ama onun aklına göre,yaptıkları doğru gelebilir.babamın evi oturabilirim ya da babamın işi,abimin parasını yiyebilirim gibi.
ha bana ters mi ters ,ama böyle düşünen insanlarda var.
Yok canım. Eşim öğretmen. Evimizde kira.

Ailemin neredeyse her ferdinin, eşimin ailesinin yazlıkları var , eşim söylemesine rağmen iki gün dahi kalmaya gitmiyorum. Gitmemde.
Imkanım varsa tatile giderim, olmazsa gitmem,hepsi bu.

Denize yakın bir yerdeymissiniz , sebep deniz demek ki .

Öyle bir soru sormussunuz ki sonucu olmayacak bir soru. Siz değil eşiniz boşanmak istiyor hadsizligine rağmen. Beni hiçe sayan, kriz yonetmeyi bile bilmeyen bir es var ortada ve eşini bile kaybetmeyi göze alıyor. Elde iki çocuk var.
Önce eşinizi bir silkeleyin. Bu sözü ona ödetin.
Ve madem boşanmak var işin ucunda her şeyi göze alın gorumcenizle konuşun.
Kriz Yönetimi mi? Eşim mi ? Güldüm valla.ancak bu kadar doğru bir tespit olur.

Back
X