Bu yüzden boşanılır mı?

Yapılacak şey çok basit.
Görümceni arayıp biz bu yaz müsait değiliz siz kendinize başka bir yer ayarlayın oldu mu canım demek.
İnsanlar çok tuhaf gerçekten ağzınızı açıp iki kelime etmek yerine yuva dağıtmayı göze alan insanlar var.
Eşiniz söyleyemiyorsa siz söyleyin.
Sakın annenize falan da gitmeyin meydanı boş bulup eve daha da çöreklenirler.
Enayilikte bi yere kadar artık.

Yapılacak şey çok basit.
Görümceni arayıp biz bu yaz müsait değiliz siz kendinize başka bir yer ayarlayın oldu mu canım demek.
İnsanlar çok tuhaf gerçekten ağzınızı açıp iki kelime etmek yerine yuva dağıtmayı göze alan insanlar var.
Eşiniz söyleyemiyorsa siz söyleyin.
Sakın annenize falan da gitmeyin meydanı boş bulup eve daha da çöreklenirler.
Enayilikte bi yere kadar artık.
Gelmişler zaten bu yaz müsait değiliz demek yetmiyor.

1 olur hadi 2 olur bunlar iice suyunu cikarmislar yahu..
Seni bi guzel kullanmislar hizmetci gbi
Esin ve sen zamaninda onunu kesseydiniz smdi bunlar olmazdi
Ha esin kardesim gelsin ne var modundaysa kocani guzelce anlatmaliydin
Yada gorumceni arayip bnm durumum misafir agirlamaya musait degil
Halimi biliyosun hem bebegime hem size yetemiyorum anlayis goster de
Buna ragmen geliyosa yuzsuz hazirci oldugunu gozune gozune sok
Esinede soyle cocuguma gosterecegim ilgiyi kardesine mi gostereyim vicdanin hangisini soyluyo dye bi sor

ama geç kalmışsın

4 ay önce 28 haftalık doğan bebek hala çok sınırdadır

her şeyi önemlidir

sağlıkla büyür umarım da ilk geldikleri gün,
oturmaya gelin ama kalmaya olmaz

doktor kalabalık istemiyor demeliydiniz

neyse o geçmiş

en pratik çözüm hiçbir şey yapmayın

bebek yemek yemez zaten kendinize ve 2 yaşındakine kadar pişirin ya da hazır alın birkaç gün

koyun yiyin ve kalkın

gidin çocuk odasında yaşayın

tavrınızı görüp anlasınlar

eşimle aram bozulur dersen de zaten o boşanalım da demiş daha ötesi yok ki

Bu nasıl bir pislik (gerçek manada o kadar pis yaşamayı göze almışlar) ve sorunlu gorumce imiş. Insanda utanma olur ya resmen 1 ay tatil yapıyorlar sizin evinizde kocanizinda umrunda değil yazıklar olsun öyle kocaya!
Ben beni bu durumlara sokan kocayi bosarsan boşa diye rest cekerdim o da bosarim diyip sizi susturmaya kalkiyor bu ne ya sanki çekilecek çileniz varmış da bitmemiş gibi:işsiz::işsiz:

Yok kızlar zaten son 1 senedir yemek yapmıyorum. E bu seferde dışardan istiyorlar ..şaka gibi
Ve siz ödüyorsunuz değil mi? Asla ödemeyin, kavga etmeyin ama madem görümce çoooookkk rahat sizde aynı rahat tavırla yemek siparişi verip canım cüzdanı bulamadım ödeyiver deyin, markete götürün aaa cüzdan evde kaldı deyin ona ödetin, inanın giderler, bu kadar rahat olmalarına bir sebepte eşiniz, hadi bu yıla kadar gelip yiyip içip yatmışlar ama şu an bebeğiniz var, eşiniz bebeği için 2 çift laf edemiyor da size boşanalım diyorsa kusura bakmasın öyle adam boşanır, onun kardeşi tabii ki o söyleyecek, o ağzını açmazsa görümce sizin söylediğinizi tabii umursamaz.

bu yuzden bosanalım dıyen adamdan bosanılır
bosanalım dıyene kadar musaıt degılız demek daha kolay

geldıklerınde yatak carsaf orda yerını bılıyorsunuz deyın
hıc bırseylerını kaldırmayın
hatta o yazı baba evınde gecırın

esınız sozde sıze goz dagı vermıs
sız ona blof yapmayacagınızı bıterse bıtecegını gosterınde bı silkelensın

hızmetcılık neden yapıyorsunuz sıze sılah zoruyla yaptırmıyorlar sonucta
sız okadar el ustunde tutarsanız esınız dahıl kımse saygı duymaz kullanır sızı
ıyılıgınız ıcın soyluyorum.

Bende olsam cildirirdim heralde ama bosanmanin sakasinin bile olmamasi1 gerektigi kanaatindeyim ve basir ve ole gelişi güzel soylenecek bi laf değil ve bu kadar olayin içinde sana hak vermeyip bu lafı kullaniyosa sevgisinden şüphe ederim onceliginin kim olması gerektiginin farkına varmalı

bu gibi durumlarda karsidaki kisiye dogrudan soylemek lazim. esin soyleyemez gelmeyin diye. ama sen soyleyebilirsin. acik ve net ara bu yaz bana gelmenizi istemiyorum cocuklarin duzeno bozuluyor de. bir iki kuserler sonra hersey normale doner. donmese bile boyle vurdumduymaz tiplere uyuz olurum. annemin evinde bile o kadar yayilmam yayilsam da mahcup olurum surekli ust üste gitmemeye calisirim kadin yorulmasin diye. dusuncesiz insanlara acik olmak lazim

Dedim ki abi bak yabancı erkek ben emziremiyorum yanında. Huzursuz oluyorum. Bunda ne var dedi.Hayır sonra açıp memeyi koyuyorum ortaya abi karı koca hiç orali değiller. Ama ben kendimi zorlayarak yapıyorum bunları.
ayy hic cekmene degmez ya. ilk aylar emzirmek sıkıntı gercekten. babamin yaninda bile zor oluyordu. acikca soyle istemiyorum sizi annene gidin diye. gorumcene soyle. sonra ne olacaksa olsun bosver. boyle yapan insanlar her zaman rahat oluyo millet bulasamiyor. az deli ol bosverm ki normalde bende hic oyle degilim ama cocugum soz konusu olduğunda kimseyi tanimam. bi kaşık suda bogarim herkesi. ne esin ne gorumcen cocuklarindan kiymetli degil

Back
X