Bu zamana kadar nerdeydin.. :(

kalpten-00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
82
15
Merhaba arkadaslar. Suan kendimi bi cikmazin icine soktugumun farkindayim yardiminiza fikirlerinize ihtiyacim var. 2007 yilinda universiteye gittim ve kendi.memleketimde gorustugum biri vardi 2 yil düse kalka bi iliskimiz oldu ama cokkk sevdik birbirimizi dokunmaya kiyamayacak kadar ve malesef 2008 yilinda ayrildik o baska yere ben baska bi yere savrulduk farkli hayatlarimiz oldu ve o evlendi benim hayatimdada birisi vardi o zamanlar yanlis bi yola suruklendigini gorebiliyordum ama uyarmadim onu karismadim cunku benimde baskasi vardi hayatimda evliligin 2 yilinda bosanmis ayriligimizin tam 7.yili suan tekrar konusuyrz cok pisman oldugunu hatali bi evlilik yaptigini soyluyor evliligin hengamesinden ilk ciktiginda tek aklinda olan benmisim kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiyrm ruh halimin cok kotu... :KK43:

Gercekten cok haklisin sonucta evlebilecek biri olarak dusunup baskasini tercih etmis onca yil sonra pismanliginn ardina bana donmesi sacma ama engel olamiyrm kendime... :KK43:

İstisnalar olabilir fakat ben evliliğine sahip çıkmamış bir insan olarak görüyorum.
Eğer kafasında hala oluşmamış kararsız şeyler vardı da neden evlendi ? Bence bu kadar kolay olmamalı..Bakın 7 yıl geçmiş bence güzel eski bir anı olarak bırakın gitsin.

İstisnalar olabilir fakat ben evliliğine sahip çıkmamış bir insan olarak görüyorum.
Eğer kafasında hala oluşmamış kararsız şeyler vardı da neden evlendi ? Bence bu kadar kolay olmamalı..Bakın 7 yıl geçmiş bence güzel eski bir anı olarak bırakın gitsin.
Gercekten benim görmek istemedigim konulara deginiyorsunuz cokk saolun bana esinin hatali oldugunu soyluyor tabi ben onun neler yasadgini ne yaptigini bilmiyorum umursamiyrm ilgilenmiyrmda beni hic unutmadigini soylemesi, asla senden karsilik beklemiyorum demesi

Gercekten benim görmek istemedigim konulara deginiyorsunuz cokk saolun bana esinin hatali oldugunu soyluyor tabi ben onun neler yasadgini ne yaptigini bilmiyorum umursamiyrm ilgilenmiyrmda beni hic unutmadigini soylemesi, asla senden karsilik beklemiyorum demesi

Rica ederim canım ama şu var ki hiç bir insan tek başına hatalı değildir.
İnsanlar hata bende demez ki.Tabi ki de eşini suçlayacak.Ben bilmiyorum belki haklıdır doğru söylüyordur.Ama senin hayatında bir kumar değil ki risk alasın..
Yaşınız kaç bilmiyorum ama daha temiz geçmişi olan insanlarla birlikte olmanız en ufak bir aklınızda soru işareti kalmadan ilişki sürdürmeniz sizin açınızdan çok olumlu olur.

Esi hatalidir belki ama aklinda biri varken baska biriyle evlenmesi hata degilmi? Hata aslinda onda hemde en basindan beri. Seni unutmamamissa baskasinin hayatinida mahfetmemeliydi.

Unutamadıysan dön muhakkak..Kendin anlarsın onca yıl düşündüğüne değmediğini..Ama yaşamazsan da geride bırakamayacksın ve hep aklında olacak.

İnsanlar hata bende demez ki.Tabi ki de eşini suçlayacak.Ben bilmiyorum belki haklıdır doğru söylüyordur.Ama senin hayatında bir kumar değil ki risk alasın..
Yaşınız kaç bilmiyorum ama daha temiz geçmişi olan insanlarla birlikte olmanız en ufak bir aklınızda soru işareti kalmadan ilişki sürdürmeniz sizin açınızdan çok olumlu olur.
26 yasindayim canim suan oda 33 yasinda ve benim basimdan ne bir ciddi iliskide nisan ve evlilikte gecmedi...

Esi hatalidir belki ama aklinda biri varken baska biriyle evlenmesi hata degilmi? Hata aslinda onda hemde en basindan beri. Seni unutmamamissa baskasinin hayatinida mahfetmemeliydi.
Beni unutamadigini ben bilmiyordum. Ayrildiktan sonrada hic gorusmedik ne yuzyuze ne telefonla hem ben onu cok severken oda beninseverken inadi iliskimizi mahvetti evliykende beni dusunuyomuydu bilmiyorum benim ona aldigim hediyeyi bile saklamis onca yil..

Unutamadıysan dön muhakkak..Kendin anlarsın onca yıl düşündüğüne değmediğini..Ama yaşamazsan da geride bırakamayacksın ve hep aklında olacak.
Iste ben onu hic unutamamaktan korkuyrm bu aralar cok istemeye gelen var ve istem disi hepsini reddetmisim :KK43: ne hale geldim ne haldeyim bilmiyorum

Siz neden ayrılmştınız zamanında ?
Eşinden neden ayrılmış bunlar da önemli bence...
Ben universiteyken kiskancligi yuzunden sacma sapan inatlara giriyordu ve ben donup bir erkege bakmisligim bile olmamisken kendisini cok sevdgimide bildigi halde cok uatume geliyordum bitirmek zorunda kaldik. Esinden ayrilma sebebini tam bilmiyrm ama cok iyi seyler duymadim esi hakkindada

Son bir haftadir sersem gibi oldum kafam cok bulanik canm haklisin benim gecmisimde bi puruz yok madem cok seviyoduda hic unutmamisti neden evlendi ben hep bekardim

Geçmişte yaşanmış bitmiş bi ilişkiyi tekrar yeşertmeyin bence ne de olsa aradan 7 yıl geçmiş artık siz artık o eski siz o da eski erkek arkadaşınız değil ikinizdede çok şey değişmiştir..

Geçmişte yaşanmış bitmiş bi ilişkiyi tekrar yeşertmeyin bence ne de olsa aradan 7 yıl geçmiş artık siz artık o eski siz o da eski erkek arkadaşınız değil ikinizdede çok şey değişmiştir..
Ikimizde cok degistigimizi her mesajda soyluyoruz benim merak ettigim acaba suan yalniz oldugu icinmi beni cok sevdigini soyluyor. Hatta karsilik beklemedigini soyluyor

Ben universiteyken kiskancligi yuzunden sacma sapan inatlara giriyordu ve ben donup bir erkege bakmisligim bile olmamisken kendisini cok sevdgimide bildigi halde cok uatume geliyordum bitirmek zorunda kaldik. Esinden ayrilma sebebini tam bilmiyrm ama cok iyi seyler duymadim esi hakkindada
şu nedenle,tekrar beraber olma zaten. başına dert alma

Bu psikojik bir gercektir canim, insanlar bir tramvadan çıktıkları anda hayata o tramvadan once en son kaldiklari yerden devam etmeye meyillidir. Yani adam sana asik falan değil, sadece evliliginden onceki hayatina alismaya calisiyor. Sakin kendini onun yarabandi olarak kullandirma

X