Bu zamanda gecinebiliyormusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gecenlerde söyle bir hesap yaptık faturalar+market+2 cocuk (devlet okulu) etüd ve günlük harçlık +servis sırf bu sekilde 7 bin .Bizim adımıza İstanbul da 7-8 bin maas alıyor olsak gecinmek imkansiz olurdu evet.Herşey son 6 ayda absürt derece artti
Sukur geciniyoruz biz birikim de yapiyoruz.

Devlet memuru olsam buyuk sehirde asla kalmazdim.deniz kenari ufak ama merkezlere yakin bir yere tasinir kucuk bahceli bi ev.orada meuveni sebzeni ek.ya suya bile para verilmiyor burada kesela cesmeden mis gibi kaynak suyu akiyor.
Memursaniz ayrilin istanbuldan bence

aç açık da değiliz geçinmek buysa.günü kurtararak yaşıyoruz işte.ev araba almak lüks oldu.boşverdik birikimi düşünmüyoruz ne gelirse yiyoruz biz bu dönem de.3 kuruş birikimim olacak diye bir de dışarda yemek yemeyi falan kısıp zaten sınırlarda olan psikolojimi de bozamam.geleek düşünmeden yaşayıp gidiyoruzzz

İki öğretmen maaşı var eve giren, kredilerimiz var, 2 çocuğun kurs ücretleri, benim yol param, akar yakıt, evin rutin giderleri çıkınca köşeye atacak 2bin ya kalıyor ya kalmıyor. Zaruri olmayan şeyi almamaya özen gösterince idare ediyoruz. Dürüst olayım rahat falan yaşamıyoruz. Ama iki asgari ücret giren evde bile yaşamak çok çok zor şu an onun farkındayız. Allah sonumuzu hayır etsin hepimizin

Devlet memuru olsam buyuk sehirde asla kalmazdim.deniz kenari ufak ama merkezlere yakin bir yere tasinir kucuk bahceli bi ev.orada meuveni sebzeni ek.ya suya bile para verilmiyor burada kesela cesmeden mis gibi kaynak suyu akiyor.
O dediğiniz yerlerde bile yaşamk çok zor şu an, kiralar her yerde uçtu, mülk fiyatları ona keza. Bir köyde içinde yıkık bir ev olan araziler bile 250binin altında değil artık

Ah bunu ben de çok istiyorum. Karı koca memuruz kocamı buna ikna edemiyorum. İstanbul’un bir artısı da yok bize ama ailelerimiz İstanbul’da diye kalmak istiyor.

Evim kira hamileyim kedi bakıyorum kendimde eşimde çalışıyoruz ikimizin maaşı 9250 ayrıca birde araba kredisi ödüyoruz öteki aya 0 parayla çıkıyoruz geçen sene şu şartlarda tatilde yapıyorduk gezmeye de gidiyorduk şuanda dışarda yemek yiyebiliyoruz diye şükür eder olduk he bugünümüze de şükür ama insan bir zamandan sonra fıttırıyor .

Ah bunu ben de çok istiyorum. Karı koca memuruz kocamı buna ikna edemiyorum. İstanbul’un bir artısı da yok bize ama ailelerimiz İstanbul’da diye kalmak istiyor.
Istanbulda yasayan memurlara akil sir ermiyor.ikna edin bence.pahali,kalabalik,guvenli degil.aldigin maas ayni zaten.rahat rahat yasamak varken,is cikisi denizine girip keyif catmak varken niye trafikte bir saat syresle yol gideceksiniz hafta sonu iki bogaz gorecegiz diye.
Modern,uygun sehirler var.kalkip iatanbuldan bagnaz bi uere gitmeyin tabi.

avm yoktur orada ama :KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X