- 28 Mart 2018
- 169
- 93
- 103
- 32
- Konu Sahibi handeac123
Merhaba kizlar bu zamanda malum 7 8bintl maas bile yetmez hersey asiri pahali biz mesela ayda rahat 8 10bintl harciyoruz anca yetiyor sizin gelirleriniz nasil eldeki nakitdenmi harciyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kredi kartı kullanıyor musunuz demek istemiş galiba.elde ki nakitten mi harcıyorsunuz derken?nasıl yani?kazancımızı harcıyoruz işte herkes gibi
O dediğiniz yerlerde bile yaşamk çok zor şu an, kiralar her yerde uçtu, mülk fiyatları ona keza. Bir köyde içinde yıkık bir ev olan araziler bile 250binin altında değil artıkDevlet memuru olsam buyuk sehirde asla kalmazdim.deniz kenari ufak ama merkezlere yakin bir yere tasinir kucuk bahceli bi ev.orada meuveni sebzeni ek.ya suya bile para verilmiyor burada kesela cesmeden mis gibi kaynak suyu akiyor.
Memursaniz ayrilin istanbuldan bence
Ah bunu ben de çok istiyorum. Karı koca memuruz kocamı buna ikna edemiyorum. İstanbul’un bir artısı da yok bize ama ailelerimiz İstanbul’da diye kalmak istiyor.Devlet memuru olsam buyuk sehirde asla kalmazdim.deniz kenari ufak ama merkezlere yakin bir yere tasinir kucuk bahceli bi ev.orada meuveni sebzeni ek.ya suya bile para verilmiyor burada kesela cesmeden mis gibi kaynak suyu akiyor.
Istanbulda yasayan memurlara akil sir ermiyor.ikna edin bence.pahali,kalabalik,guvenli degil.aldigin maas ayni zaten.rahat rahat yasamak varken,is cikisi denizine girip keyif catmak varken niye trafikte bir saat syresle yol gideceksiniz hafta sonu iki bogaz gorecegiz diye.Ah bunu ben de çok istiyorum. Karı koca memuruz kocamı buna ikna edemiyorum. İstanbul’un bir artısı da yok bize ama ailelerimiz İstanbul’da diye kalmak istiyor.
avm yoktur orada amaDevlet memuru olsam buyuk sehirde asla kalmazdim.deniz kenari ufak ama merkezlere yakin bir yere tasinir kucuk bahceli bi ev.orada meuveni sebzeni ek.ya suya bile para verilmiyor burada kesela cesmeden mis gibi kaynak suyu akiyor.