- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi handeac123
Borçlar bittikten sonra 7bın ıle esım gecınırız bırıkımde yaparız dıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbula gore ucuz inaninO dediğiniz yerlerde bile yaşamk çok zor şu an, kiralar her yerde uçtu, mülk fiyatları ona keza. Bir köyde içinde yıkık bir ev olan araziler bile 250binin altında değil artık
Yok bacim is cikisi bi gideyim desen teee baska sehre gidiyon.ama ttafik yok 40 45 dk da gidiyonavm yoktur orada ama![]()
benim evin yakınında var şanslıyımmmYok bacim is cikisi bi gideyim desen teee baska sehre gidiyon.ama ttafik yok 40 45 dk da gidiyon
Istanbulda yasayan memurlara akil sir ermiyor.ikna edin bence.pahali,kalabalik,guvenli degil.aldigin maas ayni zaten.rahat rahat yasamak varken,is cikisi denizine girip keyif catmak varken niye trafikte bir saat syresle yol gideceksiniz hafta sonu iki bogaz gorecegiz diye.
Modern,uygun sehirler var.kalkip iatanbuldan bagnaz bi uere gitmeyin tabi.
Çok güzel yazmışsınız, keşke milyoner olsam da dediklerinizi yapabilsem.Devlet memuru olsam buyuk sehirde asla kalmazdim.deniz kenari ufak ama merkezlere yakin bir yere tasinir kucuk bahceli bi ev.orada meuveni sebzeni ek.ya suya bile para verilmiyor burada kesela cesmeden mis gibi kaynak suyu akiyor.
Memursaniz ayrilin istanbuldan bence
Güldüm kusura bakmayın ama bence çok zorBorçlar bittikten sonra 7bın ıle esım gecınırız bırıkımde yaparız dıyor
Az daha gul canım ıkı de cocuk var ocakta ev borcu bitecek soyle bır artımız var gıdayı esımın ıs yerının verdıgı yemek kartıyla karrsılıyoruzGüldüm kusura bakmayın ama bence çok zor
Babasının tarlası bahçesi varsa anca oraya yapar eviÇok güzel yazmışsınız, keşke milyoner olsam da dediklerinizi yapabilsem.
Deniz kenarında müstakil bahçeli evi hangi memur alabilir ki?
Yemin ederim yıllardır ege de bir sahil kasabasında öğretmenlik yapmanın hayalini kuruyorum. Akşamları bir değil iki saat sürüyor yolu ama adam vaz geçmiyor bu şehirden. İkna edemiyorum beceremedim bunca zamandırIstanbulda yasayan memurlara akil sir ermiyor.ikna edin bence.pahali,kalabalik,guvenli degil.aldigin maas ayni zaten.rahat rahat yasamak varken,is cikisi denizine girip keyif catmak varken niye trafikte bir saat syresle yol gideceksiniz hafta sonu iki bogaz gorecegiz diye.
Modern,uygun sehirler var.kalkip iatanbuldan bagnaz bi uere gitmeyin tabi.
Bazı şehirlerde o gıda fişlerinin geçtiği yerler dehşet fahiş fiyatlar veriyor ya, inşallah sizinki öyle değildir. Allah yardımcınız olsunAz daha gul canım ıkı de cocuk var ocakta ev borcu bitecek soyle bır artımız var gıdayı esımın ıs yerının verdıgı yemek kartıyla karrsılıyoruz
Oralarda boş yer bulursanız tayin istersiniz, hepsi silme dolu zaten. Allah gönlünüze göre versin inşallahYemin ederim yıllardır ege de bir sahil kasabasında öğretmenlik yapmanın hayalini kuruyorum. Akşamları bir değil iki saat sürüyor yolu ama adam vaz geçmiyor bu şehirden. İkna edemiyorum beceremedim bunca zamandır
henüz marina da demirli yatımdan yazıyorum arkadaşlar diyen bir üye çıkmadı buradaDefalarca bu konu açıldı.milyon şey yazıldı.. kimse geçinemiyor. Farklı birşey yazan olmaz sanirim![]()
Şu dönemde geçinebiliyorum ‘yaşıyorum’ diyebilecek insanın, tr ortalamasının çok çok üstünde bir gelire sahip olması gerekir.
Geri kalanlar olanlar günü kurtarıyoruz sadece.