Buara kendime gelmem lazım

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
Aslında içimi dökmek istiyorum sanırım ya da biraz tavsiye bilemedim. Son günlerde kendimi sorgulamaya başladım aslında durum bununla alakalı sanırım. Fark ettim de benim canım uzun zamandır temizlik yapmak istemiyor mesela, tezgahta yemek bulaşığı öylr kalsa bile umrumda olmuyor yatıp uyuyasım var. Yemek yapıyorum mesela yemekleri güzel olmuyor temizlik yapasım yok ya yapsam da böyle her şey dört dörtlük olmuyor ya ben fark ettim de baya yapasım yok hemde hiçbir şey yapasım yok. Mesela kızıma yemek yapıyorum o bile beğenmeyip yemiyor mesela bence harbi olmuyor bir şeyler sonra çamaşırlar öyle duruyor ne yıkayasım var ne de yıkanmış planı toplayasım var. Hatta bugün fark ettim de ben eşime bile sarılmıyorum ne zamandır hatta o da fark etmiş li bugün bana sarılıp fark ettim de çok zaman olmuş dedi anaaa dedin harbi laa ama bunu ben o diyene kadar fark etmedim. Kızım dışında hiçbir şeyle ilgilenmek istemiyorum. Ya hatta bazen onunla bile ilgilenmeye üşendiğim oluyor ne oluyor bana böyle. Yani bu güzel yemek yapamama temizlik durumu hep vardı ama azda olsa toplardım ama şimdi hiçbir şey yapasım yok. Yatayım hep uyuyayım istiyorum. Ya ben neden böyle oldum. 8 aylık hamileyim kızım 18 aylık acaba bundan mı böyle oldu bu yani nebilim bir değişik oldum Bn sanki. Mesela dolapları düzenli değil ama bugün fark ettim ben düzenli olmadığını yerler tozlu hafiften ama bugün aaa dedim arkadaş ben eşimi bile sevmeye üşeniyorum. Bu ne yahu

8 aylık hamılesınız normal ben de hep uyumak ıstıyordum vucut agırlasıyor zaten temizlik işi için bi yardım imkanınız olsa iki haftada bır falan iyi olur 18 aylık bebek baslı basına iş zaten tüm gününüzü doldurmaya yeter de artar iş olarak alt temizliği yemeği banyosu vs.

Eee yani ben yaşamadım,bilemem de ben de 8 aylık gebe olsam hem de yanımda 18 aylık bebeyle beraber yemek,temizlik yapmazdım herhalde.
Ama kocama hep sarılırdım o ayrı.
Ya nedense eşime bile sarılasım yok yani onu bugün öyle görünce üzüldüm hatta. Dedi mnapıyorum ya. Yemeğe temizliğe laf etmez sorun etmez ama ben resmen özlemişim dedi hiçbir şekilde fark etmemiştim. Mesela yaptığım yemeği ben yiyemiyorum ama eşim ses etmez biraz yer bırakır ama olmamış demez ben valla kendime gelmeliyim ama nasıl

Ne bileyim.
Ortada bir şey yokken insan eşinden neden uzaklaşır ki?
Sevgi azalması mı oldu acaba sende?

hamilesin ağırlaştın e birde diğer bebiş, eski günlerde olduğu gibi her işi halledebileceğini sanmıyorsun demi birde insan ilgi göstermekten ziyade ilgi görmek istiyor o dönemde yani ben öyleydim en azından

Ya bazen kızımla bile ilgilenmeye üşeniyorum bu da çok üzüyor beni bir şeyleri yapıyorum ama ite kaka gibi

Ne bileyim.
Ortada bir şey yokken insan eşinden neden uzaklaşır ki?
Sevgi azalması mı oldu acaba sende?
Aslında onu seviyorum ortada net bir şeyde yok ama eşime sarılmak sevmek bile üşenme sebebim gibi. Sevgimden yana bir sorun yokta göstermek zor geliyor resmen

Amanin
8 aylik hamile olsam
18 aylik da bebegim olsa
Elimi bir ise surmezdim. Koca da dahil valla. O yuzden size akil verecek durumda degilim. Allah yardimciniz olsun insallah.

Sebep sizce de 8 Aylık hamilelik ve 18 Aylık bebeğe sahip olmak değil midir?

Yoksa bu bir iç döküşmüdür sadece ?

8 aylık gebeyime kadar depresyon başlangıcı mı acaba demiştim ha belki öylede olabilir ama 18 aglık bir bebek ve 8 aylık gebelik haliyle yorucudur.
Belki kan değerlerinizde bir düşüş vardır.

Ya belkide öyle yani ben ilgi görsem daha mı iyi olurdu ya da gördüm de onu da mı fark etmedim acaba. Bir ara eşim sürekli sarılıp öperdi ama o da bıraktı belkide karşılık görmedi ondan böyle oldu bugün karşılık bulunca o da Hıı dedi oldu bir şeyler ama anlam veremedim

Amanin
8 aylik hamile olsam
18 aylik da bebegim olsa
Elimi bir ise surmezdim. Koca da dahil valla. O yuzden size akil verecek durumda degilim. Allah yardimciniz olsun insallah.
Belkide aslında dediğiniz kafadayım şuan elimi kocaya bile süresim yok ama kendime gelmem lazım eşimin sözlerine ya ben bu adama napıyorum diye baktım da üzüldüm

Sebep sizce de 8 Aylık hamilelik ve 18 Aylık bebeğe sahip olmak değil midir?

Yoksa bu bir iç döküşmüdür sadece ?
Yani bebek durumları mı acaba beni böyle yapıyır diyorum ama bu tezgah bile toplamak istememe dolap içleri dağıldı mahvoldu doğum yaklaştı ama bugün benim umrumda gibi oldu ama yaptım mı bir şey hayır

Hadi sen hamilesinde oluyo bana noluyo ua

8 aylık gebeyime kadar depresyon başlangıcı mı acaba demiştim ha belki öylede olabilir ama 18 aglık bir bebek ve 8 aylık gebelik haliyle yorucudur.
Belki kan değerlerinizde bir düşüş vardır.
Testlerimi yeni yaptırdım bir sorun yok çok şükür ama depresyon mu acaba diye de düşünüyorum yoksa 1 ay sonraki tablo mu beni düşündürüyor acaba ondan da mı daha saldım gitti

Tabi hormonlariniz, kan değeriniz de çok etkili.
Demir, Dvit, B 12 ne durumda onlar da fazlasıyla eksik olabilir.

Belkide aslında dediğiniz kafadayım şuan elimi kocaya bile süresim yok ama kendime gelmem lazım eşimin sözlerine ya ben bu adama napıyorum diye baktım da üzüldüm
Yorgun olmaniz cok normal ya. Dinlenmeye zamaniniz yok cunku evde bir bebis daha var. koca da azicik anlayisli olup sizin yukunuzu alabiliyor mu? Bir ev isidir,cocukla ilgilenmektir gibi gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…