- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ya çok ilginç bu adamın ropörtajını izlemiştim orda bile muhabir "pişman mısınız" diyor. "Bin kere çıksın mezardan yine aynısını yaparım" diyor. Hiç unutmuyorum bunları öyle bi gururla anlatıyor ki, bana yanlış yapana ben böyle yaparım gururu var hep ifadelerinde.Şerefsiz. Oyuzden diorumya bergenide tehtit etmistir. Geberir gider insallah en kotu sekilde.
hayat sizin icin cok zor olmali.cok guzel(!) bi kalbiniz varIfade sıkıntılarına temas etmiştim o kadar. Imlayi duzeltmelisin.
Konuma gelince, biz kendimiz basta olmak uzere etrafimizi bilinçlendirelim, en önemli görev bence budur.
Ifade sıkıntılarına temas etmiştim o kadar. Imlayi duzeltmelisin.
Konuma gelince, biz kendimiz basta olmak uzere etrafimizi bilinçlendirelim, en önemli görev bence budur.
"İfade sıkıntılarına temas etmiştim" hımmm bu hiç olmadı. Anlatım bozukluğu konusu sizin icin en az imla kurallari kadar önem taşıyor olmalıydı oysa. Temas ettirmek?? Kast ettim diyecektiniz sanırım. Bence sizin yaptiginiz hata daha vahim.
Bırakın kim neyi, nasıl yazıyorsa yazsın. Kendini ifade edebilmiş mi edebilmiş. Önemli olan bu. Burda hiçbirimiz yazar, şu veya bu kimligimizle yazmiyoruz. Ama illa birileri kınanacaksa, buna evvela kendimizden başlamalıyız diye düşün"İfade sıkıntılarına temas etmiştim" hımmm bu hiç olmadı. Anlatım bozukluğu konusu sizin icin en az imla kurallari kadar önem taşıyor olmalıydı oysa. Temas ettirmek?? Kast ettim diyecektiniz sanırım. Bence sizin yaptiginiz hata daha vahim.
Bırakın kim neyi, nasıl yazıyorsa yazsın. Kendini ifade edebilmiş mi edebilmiş. Önemli olan bu. Burda hiçbirimiz yazar, şu veya bu kimligimizle yazmiyoruz. Ama illa birileri kınanacaksa, buna evvela kendimizden başlamalıyız diye düşünüyorum.
Şaka yapıyorsun değil mi? " Ifade sıkıntılarına temas etmek" doğru kullanımdır. Ettirmek nereden çıktı?
Ifade sıkıntılarınızı kastettim dersen o ayri. Yanlış olan hiç birşey yok orada kusur aramayın bence.
Konfetiler patlattım. Şükran şükran şükran.Ifade sıkıntılarına temas etmiştim o kadar. Imlayi duzeltmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?