Buaralar bergen'e taktim

Şerefsiz. Oyuzden diorumya bergenide tehtit etmistir. Geberir gider insallah en kotu sekilde.
Ya çok ilginç bu adamın ropörtajını izlemiştim orda bile muhabir "pişman mısınız" diyor. "Bin kere çıksın mezardan yine aynısını yaparım" diyor. Hiç unutmuyorum bunları öyle bi gururla anlatıyor ki, bana yanlış yapana ben böyle yaparım gururu var hep ifadelerinde.
Adam 7 ay yatmış, neyden korksun ki.
Bazı şeyleri algılayabilmek çok zor bu ülkede.

Bergen kendisini bu hale sokan adama hapisteyken bile yardım etmiş o adamla tekrar evlenmiştir.
Belaya kendi ayaklariyla gitmiştir.
Zamanında büyük olay olmuştu ama maalesef Bergen kendini o adamdan kopartamadi.
Hayatini mahveden adamın yanından ayrılmadı.
Cidden acıların kadiniydi.

Yok sen o zaman kucuk degilmissin portakalda vitamin bile degilmissin zira 1989 da öldürülmüş. Kadın cinayetine gelince biz kadinlar genelde 2 satirlik adamlari musallat ediyoruz ömrümüze. Sonuc hüsran oluyor maalesef

Tam bi manyakmış adam, Bergen'in arabasını kundaklayıp(ondan habersiz) "üzülme sana yenisini alırım" deyip hem araba hem gönlünü almış. Böyle böyle kendine bağlamış, Bergen de o kadar acıya rağmen kopamamış. Sonra istese de kurtulamamış zaten. Ben seksen doğumluyum, duymuştum bir şeyler ama ortalığın ayağa kalktığını falan hatırlamıyorum, gerçi o zamanlar internet falan yok ki, anca tv. gazete ne kadar yer verirse o kadar, e magazin programları falan da yoktu o zamanlar. 3. sayfalarda işlenmiştir bir süre işte.

Maalesef rahmetli bergenin gözüne perde indiren bir aşk saplantısı varmış adama karşı. Sanırım bize hayrı olmayan şeylerden zamanında vazgeçmesini bilmemiz gerekiyor. Bergen de bir örnek.

Ifade sıkıntılarına temas etmiştim o kadar. Imlayi duzeltmelisin.

Konuma gelince, biz kendimiz basta olmak uzere etrafimizi bilinçlendirelim, en önemli görev bence budur.

"İfade sıkıntılarına temas etmiştim" hımmm bu hiç olmadı. Anlatım bozukluğu konusu sizin icin en az imla kurallari kadar önem taşıyor olmalıydı oysa. Temas ettirmek?? Kast ettim diyecektiniz sanırım. Bence sizin yaptiginiz hata daha vahim.

Bırakın kim neyi, nasıl yazıyorsa yazsın. Kendini ifade edebilmiş mi edebilmiş. Önemli olan bu. Burda hiçbirimiz yazar, şu veya bu kimligimizle yazmiyoruz. Ama illa birileri kınanacaksa, buna evvela kendimizden başlamalıyız diye düşünüyorum.

Ifade sıkıntılarına temas etmiştim o kadar. Imlayi duzeltmelisin.

Konuma gelince, biz kendimiz basta olmak uzere etrafimizi bilinçlendirelim, en önemli görev bence budur.
Konfetiler patlattım. Şükran şükran şükran.
Ya çok meraklıysan git TDK da işe başla. Herkes gayet iyi anladı yazılanı te allam ya.komik oldun bilgili değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…