Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çantanın iç hacmi biraz küçük gibi geldi bana da. ürünlerini alacağım hep aklımda zaten ama çantalısını mı alayım diye tereddüte düştüm.çok sağol canım :)ben aldım canım kırmızı siyahını 70 liraydı sanırım. iki ay önce doğum yaptım gönül rahatlığıyla kullanıyorum bebişim pişik falan olmadı şampuanı sütü sabunu süngeri hep içinde hepsi de bitkisel parafin,paraben,alkol,parfüm yok gayet güzel yani:))yalnız ben çantasını pek kullanamdım ilk gün hastanedeyken kullandım ama daha sonra dışarı çıkarken almadım yanıma onun yerine büyük boy bi çanta almıştım onu kullanıyorum ama makinede yıkadım falan hiç bişi olmadı :))sağlıcakla gelsin bebişin canım tavsiye ederim yani:)
ha bi de canım ufak boy değil içindekiler normal ufağı yok sanırım zaten:)
ben de kızıma hep bübchen kullanıyorum, tavsiyem çanta olarak alma çantasını kullanabileceğini sanmıyorum, tek tek al bence, ben mesela, bebe yağı, yenidoğan şampuan ve pişik kremini almıştım, yağla şampuanı çok beğendim ama pişik kremi işe yaramadı, her bebekte işe yarayan pişik kremi farklı oluyor, ve herkeste genelde hametan krem işe yarıyor ayrıca zararsız.. ben bebek sabunu yada duş jeli falan almadım, zaten bir avuç oluyorlar, life biraz şampuan döküyorum vücudunu ovalıyorum..kokuları da çok hoş..
yok canım çantası öyle küçük değil ama kaba duruyor yani hoş gelmedi bana o yüzden kullanmadım yoksa çok şey almıştı hastanedeyken:)gerek duymadım ondan sonra ama yazın falan alabilirim belki ayrıca tek tek alsanda aynı fiyat çantayla alsanda ama çanta hediye bir çok şeyi derler toplar dolapta en basiti:)ben sabunu kullanıyorum doğal süngerini de dediğim gibi çok memnunum.hametan pişik olduktan sonra sürülüyor diye biliyorum ben bi kere sürdüm kıpkırmızı oldu bi daha kullanmadım arkadaşında dediği gibi her bebeğin cildi farklı:)bübchen ın herşeyi bitkisel yan etkisi yok yani mesela geçen gün ender saraç bebeklerinize petrol sürüyorsunuz dedi bebek yağları için etiketleri sökmüştü ama renkten,şişenin şeklinden anlaşılıodu hangi firma olduğu ona da dikkat et canım ne alırsan al paraffin liqudıum ya da petrolatum olmasın:)