Doğuma Hazırlık Bübchen bebek bakım çantası?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

plstgc

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
275
65
123
Canlar çok kararsızım . bübchen bebek bakım çantsı almalı mıyım? kullanan var mı aranızda?
sizler hangi bebek bakım çantasını ve ne kadara aldınız?

$93124649xmd.webp

İçindeki malzemeler bana ufak boy gibi geldi.O boya pahalı ama kaliteli.

ben aldım canım kırmızı siyahını 70 liraydı sanırım. iki ay önce doğum yaptım gönül rahatlığıyla kullanıyorum bebişim pişik falan olmadı şampuanı sütü sabunu süngeri hep içinde hepsi de bitkisel parafin,paraben,alkol,parfüm yok gayet güzel yani:))yalnız ben çantasını pek kullanamdım ilk gün hastanedeyken kullandım ama daha sonra dışarı çıkarken almadım yanıma onun yerine büyük boy bi çanta almıştım onu kullanıyorum ama makinede yıkadım falan hiç bişi olmadı :))sağlıcakla gelsin bebişin canım tavsiye ederim yani:)

ha bi de canım ufak boy değil içindekiler normal ufağı yok sanırım zaten:)

Son düzenleme:
ben de kızıma hep bübchen kullanıyorum, tavsiyem çanta olarak alma çantasını kullanabileceğini sanmıyorum, tek tek al bence, ben mesela, bebe yağı, yenidoğan şampuan ve pişik kremini almıştım, yağla şampuanı çok beğendim ama pişik kremi işe yaramadı, her bebekte işe yarayan pişik kremi farklı oluyor, ve herkeste genelde hametan krem işe yarıyor ayrıca zararsız.. ben bebek sabunu yada duş jeli falan almadım, zaten bir avuç oluyorlar, life biraz şampuan döküyorum vücudunu ovalıyorum..kokuları da çok hoş..

ben aldım canım kırmızı siyahını 70 liraydı sanırım. iki ay önce doğum yaptım gönül rahatlığıyla kullanıyorum bebişim pişik falan olmadı şampuanı sütü sabunu süngeri hep içinde hepsi de bitkisel parafin,paraben,alkol,parfüm yok gayet güzel yani:))yalnız ben çantasını pek kullanamdım ilk gün hastanedeyken kullandım ama daha sonra dışarı çıkarken almadım yanıma onun yerine büyük boy bi çanta almıştım onu kullanıyorum ama makinede yıkadım falan hiç bişi olmadı :))sağlıcakla gelsin bebişin canım tavsiye ederim yani:)

ha bi de canım ufak boy değil içindekiler normal ufağı yok sanırım zaten:)
çantanın iç hacmi biraz küçük gibi geldi bana da. ürünlerini alacağım hep aklımda zaten ama çantalısını mı alayım diye tereddüte düştüm.çok sağol canım :) :34:

ben de kızıma hep bübchen kullanıyorum, tavsiyem çanta olarak alma çantasını kullanabileceğini sanmıyorum, tek tek al bence, ben mesela, bebe yağı, yenidoğan şampuan ve pişik kremini almıştım, yağla şampuanı çok beğendim ama pişik kremi işe yaramadı, her bebekte işe yarayan pişik kremi farklı oluyor, ve herkeste genelde hametan krem işe yarıyor ayrıca zararsız.. ben bebek sabunu yada duş jeli falan almadım, zaten bir avuç oluyorlar, life biraz şampuan döküyorum vücudunu ovalıyorum..kokuları da çok hoş..

söylediğin kulağıma küpe olsun . haklısın her çocukta aynı etkiyi göstermiyor kremler.çok teşekkür ederim :34:

yok canım çantası öyle küçük değil ama kaba duruyor yani hoş gelmedi bana o yüzden kullanmadım yoksa çok şey almıştı hastanedeyken:)gerek duymadım ondan sonra ama yazın falan alabilirim belki ayrıca tek tek alsanda aynı fiyat çantayla alsanda ama çanta hediye bir çok şeyi derler toplar dolapta en basiti:)ben sabunu kullanıyorum doğal süngerini de dediğim gibi çok memnunum.hametan pişik olduktan sonra sürülüyor diye biliyorum ben bi kere sürdüm kıpkırmızı oldu bi daha kullanmadım arkadaşında dediği gibi her bebeğin cildi farklı:)bübchen ın herşeyi bitkisel yan etkisi yok yani mesela geçen gün ender saraç bebeklerinize petrol sürüyorsunuz dedi bebek yağları için etiketleri sökmüştü ama renkten,şişenin şeklinden anlaşılıodu hangi firma olduğu ona da dikkat et canım ne alırsan al paraffin liqudıum ya da petrolatum olmasın:)

yok canım çantası öyle küçük değil ama kaba duruyor yani hoş gelmedi bana o yüzden kullanmadım yoksa çok şey almıştı hastanedeyken:)gerek duymadım ondan sonra ama yazın falan alabilirim belki ayrıca tek tek alsanda aynı fiyat çantayla alsanda ama çanta hediye bir çok şeyi derler toplar dolapta en basiti:)ben sabunu kullanıyorum doğal süngerini de dediğim gibi çok memnunum.hametan pişik olduktan sonra sürülüyor diye biliyorum ben bi kere sürdüm kıpkırmızı oldu bi daha kullanmadım arkadaşında dediği gibi her bebeğin cildi farklı:)bübchen ın herşeyi bitkisel yan etkisi yok yani mesela geçen gün ender saraç bebeklerinize petrol sürüyorsunuz dedi bebek yağları için etiketleri sökmüştü ama renkten,şişenin şeklinden anlaşılıodu hangi firma olduğu ona da dikkat et canım ne alırsan al paraffin liqudıum ya da petrolatum olmasın:)

teşekkürlerrrr kesinlikle bu seti alıcam, tereddütüm çanta idi ama küçük değil ediniz rahatladım

Şimdi internette set olarak baktım 95 tl civarı bende tek tek alıp internette hesapladım ve bazıları 400 ml olarak fazladanda kendime 500 ml şampuan aldım (saçlarım çok kuru) hepsi 75 tl tuttu.Çantaya hiç gerek yok bence .
Sonuçta biryere gidince hem kendi çantam hem bu çantayı taşıyamam ama benim çantalar genellikle en büyük boylardır kızımla ortak kullanırım zannediyorum...

ben 70liraya almıştım canım dediğin gibi benim çantalar da büyük boy bez çantası emzirme önlüğü yedek kıyafet falan hep sığıo büyük boy çantalara:))ama oğlan büyüyünce eşyası da artar o zaman kullanırım iişte bübchenın çantasını arabasına falan koyarım:))gülerek kullanın kızlar bir avazda kurtulun inşaalah..

Ben okadar kaptırdımki bübcheni kendimede 500 ml şampuan aldım.
almadımda sipariş listeme ekledim.

Tatlım bu arada kaçırdım senin erkek oluyomuş.Hayırlısıyla büyütürsün inşallah...

Back
X