Doğuma Hazırlık Bübchen, organicare, mustela, babe marka bebek bakım ürünü kullanan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevdalinka84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
667
1
68
İzmir
Merhaba arkadaşlar bebek bakım ürünlerinde bübchen, organicare, mustela, babe markalarını kullananlar var mı? Memnun kaldınız mı?

bu markaların hepsı bır yana mustela bır yana pışık kremı gogus ucu kremı sampuanı catlak kremı hersyıyle cok etkılı

oğluma mustela seti hediye gelmişti,pişik kremi hiçbir işe yaramadı,gidip bildiğin hametan krem aldım kullandım.şampuanın kokusu mükemmeldi,nemlendirici kremi de öyle,ertesi gün bile oğlum banyodan az önce çıkmış gibi kokardı.bebe kolonyası da vardı,onu hiç beğenmedim,hala öylece duruyor

Organicare bebek yağı pişiği anında kesti sertifikalı olduğu için merak edip almıştım sonra şampuanını da aldım
bebeğimi ağlatmayan gözünü yakmayan tek ürün diyebilirim

Bübchen aldım ben inşallah kızım doğduğunda test etmiş olucam ama herkez onu tavsiye etmişti...

şimdi kafam çok karıştı

ben şampuan ve duş jeli olarak Bübchen kullanıyorum memnunum, mustelanın eşantiyon ürünleri var eczaneden alıyorum çantamda taşımak için onlar daha iyi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…