- Konu Sahibi arasveannesi
Slm herkese öncelikle de kendime....bugünden itibaren günlük tutmaya karar verdim motivasyonumu yüksek tutmak ve de süreci daha iyi takip etmek adına ..10 ocak 2020 de 100 kiloyu tartıda görmem ile beraber artık 3 lu rakamlari görmem beni üzdü ve sağlıklı beslenmeyle kilo vermem gerektiğini üzülerek kendimce kabul ettim . bugüne şükür 12 kilo vererek doğru yolda oldugumu şimdi daha net görüyorum...bana gelince cocukluk ve genç kızlık donemlerim hep zayıftı.. çalışmaya 18 yaşında başladim ve işten dolayı hızlı yemek yememle beraber ekmek ve çok tatlı tuketmem nedeniyle 50 li kilolardan onar onar katlayarak bugüne geldim... Ekmeğe çok düşkündüm tatliyada öyle... caya şeker atmazdim...ama gel gör ki şerbetli tatlıya bayılırdım ve de yapınca aklım hep tatlida olur gidip gelip dibini ertesi güne siyirirdim...tepsi biterdi.. o kAdar kontrolsüzdüm... 10 ocaktan itibaren ekmeği ve tatlıyı kestim nadiren ekmek peynir ya da tost bı kaç kez yedim ama hadi silbastan demedim kaldigim yerden devam ettim... Şükür bugüne geldim..ilk hedefim 80 kg olmak ... Hatta 23 nisan ulasacagim zaman olur inşallah ... Yuruyuste beraberinde yapıyorum bu kez azimli ve de Kararlıyım... Hedefim 67 .... 1 Ağustos a görmek istiyorummmm ve inanıyorum...yaşasın sağlıklı beslenip diyet psikolojisiyle kendimi yipratmayip ,hedefe giden yolda gösterilen tüm emeklerime selam olsun şimdiden.....
Son düzenleme: