Buda Benim Azim Günlüğüm

arslnseda

Bebegim artik benimle...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
536
316
123
Oncelikle hepinize Merhaba. Ben evli ve bir çocuk sahibi bir bayanim. 1 buçuk yaşında oğlum var. 65 kiloyum. Boyuma göre kilom fazla. Doğum hamilelik kilolarını atamadim daha. Geçen sene diyete başladım bir ayda 5 kilo verdim evet güzel birsey ama sıkıldım sonradan. Tam dokuz ogundu. Altı ara öğün vardı gerçekten skldm. Habire mutfaktaydim. 68 kilodan 61 e indim şimdi ise geri 65 oldum. Şimdi bugün kafama gerçekten koydum. Ve busureci hergün sizle paylasicam. Bugün çok uyudum maalesef oğlan yatirmiyor geceleri.
Sabah 12 de kalktım
İlk baş aç karina 5 adet badem
iki haşlama yumurta
4-5 dilim.ince küçük kaşar. Ama tam yagli
Dört zeytin
domates
portakal suyu sıktım kendim
birde hani çiçek ekmek varya onun bir topu
Saat bir de iki adet küçük mandalina yedim ara olarak.
Veee saat üç de dogruuu yürüyüş Saat 4 e kadar tempolu yürüdüm
eve geldim ve bi tane portakal yedim ara öğün olarak
ve akşam yemegimi hazırladım saat 6 da yicem.
yemegim;
Yeşil mercimek çok yaptım yarına da yerim
bir yemek kasigi zytnyagi ile yaptım tuz normal attım diyetisyen Tuz birden kesilmez demişti azaltilcak demisti Salça serbest ama çok deil. Yanına bir tatlı kaşığı tam yagli yoğurt ile cacık yaptım domates dogrucam ve çabuk çorbalar varya ondan hazirlicam oda serbest ekmek yok. Mercimek bir tabak yiyebilirsinz. Ayriyeten kalkınca aç karina bir kaç gobek hareketi yaptim ebru sallinin bence çok etkili bi hareket çünku göbeğim hala acıyor. Acı doğru yapildigini ve ise yaradığını gösterir akşam yemeğinden bir saat sonra birkaç hareket yine yapıcam. Hadi bismillah:)

Merhaba öncelikle yeni topiğin hayırlı olsun. Umarım pes etmeden hedefine ulaşırsın. bende seninle aynı kilodaydım yani en son tartıldığımda öyleydi. Ben nedense diyet yapınca diyetime sadık kalamıyorum 1 hafta çok sıkı yaparım hiç kaçamak yapmam ama bir hafta da çok kötü besleniyorum. Bu iki zıt hallerimi değiştirip bi orta yol bulmak istiyorum. Eğer sende çok kararlıysan beraber bu yola çıkabiliriz değil mi? Sanki böyle evlilik teklifi ediyor muşum gibi hahah :D Neyse sen dediğimi anladın :)

Merhaba öncelikle yeni topiğin hayırlı olsun. Umarım pes etmeden hedefine ulaşırsın. bende seninle aynı kilodaydım yani en son tartıldığımda öyleydi. Ben nedense diyet yapınca diyetime sadık kalamıyorum 1 hafta çok sıkı yaparım hiç kaçamak yapmam ama bir hafta da çok kötü besleniyorum. Bu iki zıt hallerimi değiştirip bi orta yol bulmak istiyorum. Eğer sende çok kararlıysan beraber bu yola çıkabiliriz değil mi? Sanki böyle evlilik teklifi ediyor muşum gibi hahah :KK70: Neyse sen dediğimi anladın :)
Aksam yaptığım mercimek yemegiden iki kase daha yedim sabah süper gidiyorum akşam nasıl acikiyorum. Heralde bugün öğle yemeği yemedim diye oldu. Kararliyim canım sende bu serüvene hoşgeldin ozaman cevabım eveeet :) :) diyet demeyelim aslında ekmeksiz az yagli şekersiz bir beslenme ve spor diyelim buda binevi bir diyet. Altı ogun yeterli bence. Dokuz ogüne kadar yolu var. Sabah biraz daha erken kalkicam öğünler atlamamak için yoksa acikiyorum böyle aksamlari

Eveeeet pes etmek yok sabah kahvaltimi yapıcam birazdan yine geç kaldım :( ama olsuuuun

Eveeeet kızlar 12yi buldu yine kahvaltı
yine küçük 4-5 dilim kasar (tam yagli)
5 zeytin
salatalık domates
bir portakal suyu
40 gr ekmek normal ekmek
İki haşlama yumurta. Kızlar aç kalmakta zayiflanmaz kahvaltı sağlam olmalı suan çok tokum. Bir buçuk ta nesquik yicem yarım yagli sütle öğle niyetine sonra herzamanki gibi saat üç de yürüyüş. Tartım yokdaha dijital alicam. Akşam da bulgur pilavı kuru fasulye yapmayı düşünüyorum akşam çok acikiyorum ona napicam bilmiyorum ağzım hiç boş durmuyor ne yerim ozaman paylasirim

Bir önerim ağzınızın boş durmasını istemiyorsanız sakız çiğneyin,gerçekten çok fatdalı

Eveet kizlaaar. Eşime light yoğurt ve kasar aldirdim. Ikilemde kaldım bugün. Yine light tüketim dedim. Akşam bir tabak fasulye üç dolu çorba kaşığı bulgur pilavı çabuk çorba salata. Akşam altida yedim akşam yemeğini. Dokuz da da bir kase yoğurt bir yemek kasigi yulaf ve bir buçuk küçük mandalina. GünüM bitti

Bugün saat 10 da kalktım. Çavdar ekmeği aldım geldim
Yine kahvaltıda
iki yumurta
5 dilim kasar (light tüketmeye basladim)
5 zeytin
50 gr ekmek
domates salatalık
bir portakalın suyu
Ara öğün (11-30,12-00)
Meyve
öğle;12-00,13-00)
Dün ki fasulye ve pilav yerim bulgur. Salata veya cacık
Sonra öğle yemeğinden bir saat sonra bir saatlik yürüyüş. Gelince yoğurt yerim yanına meyve
saat alti da akşam yemegi

Yarım portakal yedim. Ara öğünüm diğer yarısını yürüyus ten gelince yoğurt ile beraber yicem.

Meraba canım kolay gelsin umarım hedefine ulaşabilirsin bende doğum kilolarını vermeye çalışıyorum hala inş veririz :)

Öğle yemegimden bir buçuk saat sonra ara öğün olarak 5 badem yedim. Bir saat sonrası avmye gittik uzak baya yürüyerek gittim geri.koşarak geldi bugün oda spor oldu binevi. Şimdi geldim çorba ve yine fasulyemi yicem. Fasulyeden hiç bikmam seviyorum napim :) hemde zahmetsiz akşam yaptığım yemeği ertesi gün yiyorum

Evvvvvet. Yemek yendi
Bir kepçe Şehriye corbasi
Alti yemek kasigi fasulye
Domates
Yoğurt
Çok iyi doydum şükür. Insan inaninca oluyor yaaa. Aklıma şeytan girmiyor değil het daim giriyor. Ama pes etmek yok. Daa yen son ogunde yedim yoğurt yulaf ve ayva. Şimdi bol suya devam. Aklınıza aClio gelince uyuyun:) sabah olur kahvaltı edersiniz

Back
X