Buda benim burnum !!

Hangi hastahanede calisiyor canim birde revizyon yapiyormu bilgin varmi
Ben avicenna esenlerde amelyat oldum ama doktor bir kaç hastaneyle anlaşmalı çalışıyor :). Bna yakın olan esenler olduğu için ben sectim.

burun estetiği olucam, olmuslardan yardım edıcek olan var mı fikir vericek olan nereye olmalıyım

Burnun harika olmuş çokda yakışmış yüzüne bende olmak istiyorum nerde olacağıma karar verememiştim ama senin burnunu görünce kesinlikle türkiyede dedim biraz bilgi verirmisin kaç gün kalıyorsun hastanede ameliyat kaç saat sürüyor

Burnun harika olmuş çokda yakışmış yüzüne bende olmak istiyorum nerde olacağıma karar verememiştim ama senin burnunu görünce kesinlikle türkiyede dedim biraz bilgi verirmisin kaç gün kalıyorsun hastanede ameliyat kaç saat sürüyor
Çok teşekür ederim
Burnumu amelyat eden Ayşe Öztürk hastaneye perşembe sabah gittim saat 8 de amelyatım saat 10 da başladı 3 saat sürdü. bir gece gkaldım hastanede ertesi gün sabah 12 gibi taburcu edildim. 5 gün sonra tamponlar alındı 8 gün sonrada alcı 2 gün bandaj taktım alcıdan sonra yarın da kontrolüm var :)

Çok teşekür ederim
Burnumu amelyat eden Ayşe Öztürk hastaneye perşembe sabah gittim saat 8 de amelyatım saat 10 da başladı 3 saat sürdü. bir gece gkaldım hastanede ertesi gün sabah 12 gibi taburcu edildim. 5 gün sonra tamponlar alındı 8 gün sonrada alcı 2 gün bandaj taktım alcıdan sonra yarın da kontrolüm var :)
Çok iyiymiş teşekkür ederim bilgiler için canım seneye türkiyeye gidersem istiyorum illaki olmak burnumun ucu düşük benimde burnum kemerli küçük birşey ama ucu düşük

burnunuz güzel olmuş maşallah burun ucu şiş ama hala. benimde öyleydi sonra geçti benim 3 aylık oldu geçenlerde :) gün geçtikçe burnunuzun daha da küçülüp güzelleşeceğini göreceksiniz.

Back
X