Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekür edderim :)Çok güzel olmuş bayıldım. ..
Hangi hastahanede calisiyor canim birde revizyon yapiyormu bilgin varmiÇok teşekür ederim :).
Doktorum Ayşe Öztürk tavsiye ederim :)
Ben avicenna esenlerde amelyat oldum ama doktor bir kaç hastaneyle anlaşmalı çalışıyor :). Bna yakın olan esenler olduğu için ben sectim.Hangi hastahanede calisiyor canim birde revizyon yapiyormu bilgin varmi
burnun çok hoş bildiğin evrim geçirmişsinSelam kızlar 10 günlük burnum..
Haala morluklar var. :)
Baştaki fotolar önceki yandan ve önden..
bende esenlerde oldum normalde doktorum bezmialemde o hastaneyle anlaşmalıymışBen avicenna esenlerde amelyat oldum ama doktor bir kaç hastaneyle anlaşmalı çalışıyor :). Bna yakın olan esenler olduğu için ben sectim.
burnun çok hoş bildiğin evrim geçirmişsinilerleyen zamanlar burnun yerine oturcak daha da güzel olcak
Teşekür ederim :)). Haala alışamadığım için burnuma öyle ünlem koydum :)konu baslıgında ünlemlerı gorunce kotu oldu dıye dusunustum ama masallah cok guzel olmus canım :)
daha yenı zaten anca alısırsın :)Teşekür ederim :)). Haala alışamadığım için burnuma öyle ünlem koydum :)
kendime baktıkca aklıma avatar geliyrdaha yenı zaten anca alısırsın :)
ılk gunler bende öyleydım :) zamanla sevceksın alıscaksın ve sankı hep bu yenı burnun varmıs gbı olcak :)kendime baktıkca aklıma avatar geliyr![]()
umarım canım :)ılk gunler bende öyleydım :) zamanla sevceksın alıscaksın ve sankı hep bu yenı burnun varmıs gbı olcak :)
bence ayşe öztürke ulaşmalısın canımburun estetiği olucam, olmuslardan yardım edıcek olan var mı fikir vericek olan nereye olmalıyım
tamam tskk ederımmbence ayşe öztürke ulaşmalısın canım
Çok teşekür ederimBurnun harika olmuş çokda yakışmış yüzüne bende olmak istiyorum nerde olacağıma karar verememiştim ama senin burnunu görünce kesinlikle türkiyede dedim biraz bilgi verirmisin kaç gün kalıyorsun hastanede ameliyat kaç saat sürüyor
Çok iyiymiş teşekkür ederim bilgiler için canım seneye türkiyeye gidersem istiyorum illaki olmak burnumun ucu düşük benimde burnum kemerli küçük birşey ama ucu düşükÇok teşekür ederim
Burnumu amelyat eden Ayşe Öztürk hastaneye perşembe sabah gittim saat 8 de amelyatım saat 10 da başladı 3 saat sürdü. bir gece gkaldım hastanede ertesi gün sabah 12 gibi taburcu edildim. 5 gün sonra tamponlar alındı 8 gün sonrada alcı 2 gün bandaj taktım alcıdan sonra yarın da kontrolüm var :)