- 25 Eylül 2015
- 73
- 4
- 18
Email olarak fiyat yolladi 2200 euro dediler ondan sonra emaili cevaplayip dedim ki turkiye fiyatinla nekadar 4000 tl basliyor dediler. Yani yurt disindakilere daha cok pahaliya yapiyorlar nedense bende bunu haksizlik buluyorum cunku bilet parasi hotel parasi ve amaliyet baya pahali bide burda sartlar daha pahli zengin degiliz buna cok uzuluyorum cunku yurt disinda yasasan bile turk vatandasiyiz hepimiz
benim amelyatım 3000tl çünkü ayşe hanım benim tanıdığım yoksa 5000 tlden başlıyor yani normal fiyat veriyor size bana ucuza yaptı saece tanıdık olduğumuz içinBende Ayşe hanımla görüştüm yurtdışında olduğumu söyledim bana 5000 tl den başlıyor dedi.Neden bunu yapıyorlar anlamıyorum birdaha yurt dışında olduğumu söylemeden fiyat alıcam.Dr.Hasan fındık ilede görüştüm oda aynı şekilde yurt dışında olduğumu öğrenince direkt olarak euro bazında fiyat verdi 3500eurodan başlıyor dedi ya .....
Söylemiyorum artık yurt dışındayım diye,sadece başka şehirde olduğumu söyleyip fiyat alıyorum yoksa cidden fazla söylüyorlar. Ya inşallah uygun fiyata iyi bir doktor bulabilirim çok endişeliyimyurtdisindakilere haksizlik yapiyorlar bizde zor toparliyoruz parayi bide yurtdiindaki imkanlar daha zor. Istersek burdada yaptira biliriz ama turkiyemiz kazansin diyoz ama sap diyo euro diyorlar duyunca
bence turkiyeden birine arat onlar konusun fiyat olarak bakalim ne diyecekler.
Ben buradan doktorlar hakkında yorum ve sonuçlara göre,eğer facebook sayfası varsa oradan yoksa instagramdan mesaj gönderiyorum.Bazıları ilk mesajda fiyat veriyor,bazıları telefon numarası veriyor arıyorum asistanlarını.Benim aksanımdan anlamıyorlar çünkü yurt dışında okadar eski değilim.Siz şuana kadar hangi doktorları araştırdınız aradınıZ?siz ariyormusunuz yoksa email olarak mi konusuyorsunuz. Ben aramaktan cekiniyorum cunku turkcem cok kotu hemen bilecekler yurtdisindan oldugumu
çok teşekür ederimcok güze olmuşsunuz
Ay sen ne güzel olmuşsunnnnSelam kızlar 10 günlük burnum..
Haala morluklar var. :)
Baştaki fotolar önceki yandan ve önden..
Teşekur ederim :)Ay sen ne güzel olmuşsunnnn
Son hali :) 1 ay 21 gúnlük burnumSon hali nasil
Burnun çok güEl olmuş şiş olmasına rağmen çok iyi gözüküyor acaba hangi doktora yaptırdın ?Selam kızlar 10 günlük burnum..
Haala morluklar var. :)
Baştaki fotolar önceki yandan ve önden..
Tşkler canım Ayşe Öztürke yaptırdımBurnun çok güEl olmuş şiş olmasına rağmen çok iyi gözüküyor acaba hangi doktora yaptırdın ?
teşekür ederimÇok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?