Buda benim burnum !!

burnunuz güzel olmuş maşallah burun ucu şiş ama hala. benimde öyleydi sonra geçti benim 3 aylık oldu geçenlerde :) gün geçtikçe burnunuzun daha da küçülüp güzelleşeceğini göreceksiniz.
Tesekur ederimm. Evet burnum baya şiş daha. Gün geçtikçe daha çok seviyorum :)

Selam kızlar 10 günlük burnum..
Haala morluklar var. :)
Baştaki fotolar önceki yandan ve önden..
Canim yeni burnusun çok güzel bu arada geçmiş olsun inş istediğin burun şekline kavusursun senin tavsiyen üzeri doktor ayşeye yazdım ve resimlerimi yolladım umarım fiyat konusunda 3000 tl geçmezler yoksa düğünüm den önce hayal ettiğim o buruna kavuşmam zor olur malum masraf çok olucak birikim zaten çok zor inşallah aksilik çıkmazda bende uygun fiyata yapar kurtulurum senin gibi ^^

Bu arada ben yurt dışında kalıyorum yani üstüne uçak bileti ve alacak Otel derken gelde ameliyat olucak parayı biriktir üstelik peşin isteniyor bizden taksit imkani yok bildiğim kadarıyla .. çoğu iki üç misli fiyat istiyor bunların üzerine zenginmisiz gibi sirf avrupada kaliyoruz diye halbuki burda yaşam daha zor ve yeterince pahali bize .. doktorlardan kimse bunu düşünüp acimiyor bize buna gıcık oluyorum ayrımcılık söz konusu ama bizde Türk vatandasız

Bende yurt dışında doğdum büyüdüm canım 1 sene oldu İstanbula geleli bende evlenicem gelecek yaz o yüzden burnumu yaptırdım :). İnş doktorla anlaşıısn ve ucuza maal olur sana :)seni çok iyi anlıyorum avupalı olunca zengin zannediyorlar aslında öyle değil. bende ucuz doktor aradım param fazla yok diye

Peki hangi doktora ameliyat oldun sonuç istediğin gibi mi maliyeti kaça oldu çok çaresizim ya

Doktor benim sevgilimin tanıdığı o yüzden öyle bir fiyatta yaptı. Yoksa 7000 tl ye yaptığını biliyorum uygun bir fiyat vermiş sana

Cok degismissin bambaska biri olmussun resmen cok güzel canım güle güle kullanırsın insallah:)

Çok güzel görünüyorsun :) maşallah sana.
Doktorun iyi iş çıkartmış gerçekten.
Peki ne kadar bir ücrete ameliyat oldun canım?

Çok güzel görünüyorsun :) maşallah sana.
Doktorun iyi iş çıkartmış gerçekten.
Peki ne kadar bir ücrete ameliyat oldun canım?
çok teşekür ederim canım ben 3000 tl verdim

Doktor
çok teşekür ederim canım ben 3000 tl verdim
Teşekkür ederim cevabın için, bende whatsapp üzerinden resim attım Ayşe hanıma 5000 dedi kendisi.
3-4 bin arası bir rakam verseydi bende kendisine ameliyat olurdum. Sağlık olsun.

Doktor

Teşekkür ederim cevabın için, bende whatsapp üzerinden resim attım Ayşe hanıma 5000 dedi kendisi.
3-4 bin arası bir rakam verseydi bende kendisine ameliyat olurdum. Sağlık olsun.
ya cnm sağlık olsun ama yinede bir düşün derim :)

Selam kızlar 10 günlük burnum..
Haala morluklar var. :)
Baştaki fotolar önceki yandan ve önden..
Selam yeni üye oldum buraya :) burun estetiği hakkında yorumlar almak için resimdeki ilk iki resim eski diğerleri yeni hali dimi?çok güzel olmuş ya geçmiş olsun güle güle kullan.Hangi doktora yardım aldığını öğreenebilir miyim?Ve hangi şehirde. :)

selam canım çok teşekür ederim doktorum Ayşe Öztürk İstanbuldan cnm

Cok guzel olmus fiyatida cok uygun. Bende Dr Muhammet Dilber ve Dr Guncel Ozturkte kaldi aklim ama yurt disi deyince Dr Guncel bey 3500 eurolara cikti sanki yurtdisinda yasiyanlar cok zengin gibi halbiki yurtdisinda yasiyanlarin masraflari daha cok pahali. Iki kisi calismasa cok zor geciniyoruz

bende yurt dışından geliyorum cnm 1 senedir istanbulda yaşıyorum ayşe hanımı ara konuş yurt dışından çok hastaları var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…