- 8 Eylül 2015
- 3.271
- 10.769
- 208
teşekür ederim :)gerçekten çok güzel olmuş ya güle güle kullan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekür ederim :)gerçekten çok güzel olmuş ya güle güle kullan :)
çok teşekür ederim :)nasıl bi değişim ya :) hayret ediyor insan..
güle güle kullan yeni burnunu![]()
5 bucuk ay oldu canım buda yeni haliCanım kaç ay oldu son halini de atar mısın merak ediyorum şuan ki hali nasıl![]()
Çok güzel canım maşallah 1 senede tam oturur5 bucuk ay oldu canım buda yeni hali
Tesekur ederim cnm :). Evet haala şiş ucuÇok güzel canım maşallah 1 senede tam oturur![]()
çok teşekür ederim :)Bu ne güzellik wuhuu
Maşallah. Son halin harika. Poponu çimdikle nazar degmesin![]()
tşk ederim .)Çok güzel olmuş, burun insanı ne kadar da değiştiriyo darısı bana
akşam koyarım canım bir fotoSelamlar.bende ameliyat olalı yedi hafta oldu. .Burun ucu hala çok şiş. .kalın derili olduğum için imiş. .galiba sizde kalın derilisiniz. .iki aylık bir resminiz var mı. .rica etsin koyabilirsiniz. .Bu platformda bulamadim 2 aylık resimleri ..teşekkürler
2 aylık :) morluklar bende 3 ay durdu :)Selamlar.bende ameliyat olalı yedi hafta oldu. .Burun ucu hala çok şiş. .kalın derili olduğum için imiş. .galiba sizde kalın derilisiniz. .iki aylık bir resminiz var mı. .rica etsin koyabilirsiniz. .Bu platformda bulamadim 2 aylık resimleri ..teşekkürler
Tesekur ederimmAy canım benim çok teşekkür ederim. Için rahatlattın. Burnun güzelliğine güzellik katmış. .maşallah
tşk ederim :)çok güzell :)