- Konu Sahibi hurremland
-
canım 9 tane tencere var bı buyuklerden bı kucuklerden anneme bırakıcam ıkı tane cok fazla gercekten onun yerıne teflon tencere ıstıyorum ıkı taneçelik tencerelerini sıgdırabılecekmısın ya cok geldi gözume:) hayırlı olsun
amınn canımmm aynen bende cok begendım mantıklı tasarım:))canım hayırlı olsun topiğin standlı salata kasesinden benimde var çok beğenerek aldım
her şeyin çok güzel ağız tadıyla kullanmak nasip olsun inş
saol canım benım ınsallahhhHayırlı uğurlu olsun, mutlulukla kullan inşallah...
canım teşekkürler silikon kek kalıbı benımde ılgımı cektı alıyım dedım bırde benım mutfak genelde lila ve mor tonlarında oldu o yuzden onu da mor aldım.yaa şimdi sosluk yağlık bıçak seti tahta kaşıklar spatulalar felan almam lazım:/Hepsi çok güzel... Kek fanusundan bende de var, şimdi ona uygun pasta takımı aramaktayım :))
Hepsini güzel günlerde kullan
inşallah canm hepimiz mutlu günlerde kullanalım inşallahcanım hepside çok güzel benimde mutfağımda da mor ağırlıklı olucakgüzel mutlu günlerde kullan inş. hepsini
canım teşekkürler silikon kek kalıbı benımde ılgımı cektı alıyım dedım bırde benım mutfak genelde lila ve mor tonlarında oldu o yuzden onu da mor aldım.yaa şimdi sosluk yağlık bıçak seti tahta kaşıklar spatulalar felan almam lazım:/
canım azonce carrefourdan sosluk - yaglık aldım ama kucuk tabı sofra için ayrıyeten zeytınyagı sıvı yag felan koymak ıcın tupperware almayı dusunuyorum...bıçak seti tahta kaşık felan da züccaciyecilerde olur herhalde.pazarlarda bıle vardır kızayrıca benımde onları almam lasım nerden almayı düşünüosun cancagızım:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?