Buda Benım Çeyiz Topiğim Eksik Kalır mıyım :))

Güle güle kullan hepsini inşallah

Ama o gırgırlar hiç güzel değil, toz çıkarıyor onuda belirteyim

ayy canım güle güle kullan İNŞALLAH iyi günler de huzurla kullan RABBİM mutlu mutlu yemekler yapmanı nasip etsin
daha yeni gördüm kız topiğini bu aralar fazla giremiyorum o yüzden görmedim heralde:)

canım hepsi çok güzel..Allahım güzel günlerde kullanmasını nasip etsin..bu arada yeni farkettim yemek takımımz aynı:)zevklerimiz aynıymış..

ayy canım güle güle kullan İNŞALLAH iyi günler de huzurla kullan RABBİM mutlu mutlu yemekler yapmanı nasip etsin
daha yeni gördüm kız topiğini bu aralar fazla giremiyorum o yüzden görmedim heralde:)
şekerim teşekkür ederım inşallahhhh cumlemızın.bende actım topık valla özendım hoş daha var ama olsun

canım hepsi çok güzel..Allahım güzel günlerde kullanmasını nasip etsin..bu arada yeni farkettim yemek takımımz aynı:)zevklerimiz aynıymış..
aa aynı mı :)) ne guzel ben de cok begenyorum zaten kare tercıhım canım sende gule gule kullan ınsallah..

çok sağol sende canım :) bende kare takımları çok beğeniyorum :)

canım çok güzeller hayırlı olsun :)

çatal kaşık bıçağın desenini çok beğendim

mavi banyo takımlarını da çok beğendim

ne kadar çok tenceren var senin öyle

canım çok güzeller hayırlı olsun :)

çatal kaşık bıçağın desenini çok beğendim

mavi banyo takımlarını da çok beğendim

ne kadar çok tenceren var senin öyle
saol canım 9 tane tencere.tencerelerden 3ünü anneme postaladım belkı daha da cok verırım cunku teflon ve seramık tencere de alıcam ..dolaplara sıgmıcak yoksa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…