• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda Benim Çeyizim Kızlaarrrrrrr

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
118
Önce Mutfaktan Başlayalım. takımlarımdan başlayayım :46:
$tencere.webp $seramik.webp
$yemek takımı.webp $çatal.webp
$bernardo-butterfly-serisi-9.webp

$nevresim.webp

http://shop.bernardo.com.tr/Urun/19517/196/cicekli-porselen-altili-cay-fincan-seti.aspx

Kızlar daha fazla yükleyemiyorum Boyut büyük diyor :43:

Son düzenleme:
Bu çeyiz de çok güzel anlaşılan, güle güle kullanın hepsini...
Seramik tencere setinize bayıldım markasını öğrenebilir miyim?

canım hayırlı olsun çeyizlerin , çbk takımın çook şık ben bayıldımmmm aşkla kullan =)

güle güle kullan canım topiğin hayırlı olsun

Hepinize Çooookkk Teşekkür ederim Canlarımmmm :16: Resim Daha fazla yükleyemedim boyut büyük diyor anlamadım :50:

Bu çeyiz de çok güzel anlaşılan, güle güle kullanın hepsini...
Seramik tencere setinize bayıldım markasını öğrenebilir miyim?

Teşekkür ederim canım.. Markası Karaca modeli Domino seramik tencere benimkinin rengi Gül kurusuu ..:6:

Teşekkür ederim canım.. Markası Karaca modeli Domino seramik tencere benimkinin rengi Gül kurusuu ..:6:

Model de renk de çok hoş, peki kullananların yorumları nasıl bir fikriniz var mı, gerçi iyi olduğu için almışsınızdır benimki de tuhaf bir soru oldu ama :)

Son düzenleme:

Model de renk de çok hoş, peki kullananların yorumları nasıl bir fikriniz var mı, gerçi iyi olduğu için almışsınızdır benimki de tuhaf bir soru oldu ama :)

Valla canım çok araştırdım.. Ama bütün markalar için illa iyi yada kötü çok şey söylediler bende artık umursamadım beğendiğimi aldım. :46:

Back
X