buda benim çeyizim

hayırlı olsun hepsi çok güzel .. Romanca kahvaltı takımın özellikle :) bende günlük yemek takımını almayı düşünüyorum :) tupperware den kaplar aldım ama nasıl olcak bilmiyorum inş memnun kalırım , kalırız :)

teşekkürler:) romance gerçekten çok şeker iç açıcı bayılıyorum ona kahvaltı yapacağım günü bekliyorum:)))
günlük yemek takımıda çok güzel ben günlük kütahya porselinin real de satılan 5tl liklerden aldım 2 tane 12 kişilk yaptım tavsiye ederim
tupperware çok pahalı ama onun gibi vakum yapan yok gibi ben de tam bilmiyorum:S

canım herşeyini gelecekteki mutlu günlerinde güzellikle kullanman dileğiyle inşallah

bu arada çatal kaşık bıçak setin jumbo galiba hangi ürünü canım ben 8100 istiyorum ona benziyor ama farklı bir model sanırsam ve ne kadara aldığını sölermisin bende jumbodan alcam kısmetse

evet tatlım jumbodan 9400 benimkiii parlak çok seviyorum onları kaç aydır almak istiyordum 800tl ye aldım

jumboda 1300 civarı.

eminönünde orhan ithalattan aldım ilk onlarda aynı fiyatı verdi ama konuşunca alıcı oldugunu anlyınca indirim yapıyolar:)

en mutlu olduğum çeyizliğim bu oldu çünkü alamam diye düşünüyordum çok pahalı diye..

bunlarda geceliklerim

Eklentiler

• $6820-2.webp
    $6820-2.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 63
  • $pierre-cardin-ic-camasirlari-sutyen-takim.webp
    $pierre-cardin-ic-camasirlari-sutyen-takim.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 71
  • $pierre-cardin-kaskorse-atlet-kulot-takim-a-.webp
    $pierre-cardin-kaskorse-atlet-kulot-takim-a-.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 61
maşallah güzel günlerde kullan :nazar::nazar:

Maşallah güzel günlerde kullanın inşallah. özellikle kahvaltı takımına bayıldım:16:

geceliklerin çok güzelll

özellikle pierre cardin gülkurusu olan çok hoşuma gitti ben o kadar bakıyorum bunu hiç görmemiştim

modeli felan varmı canım

merhaba bişey sormak istedim Romance kahvaltı takımını inceledinmi?
ben yemek tk.& kahvaltı tk. ikisindende 2 set alıp 12 kişiliğe tamamladım birer takımı geldi
en üsttekilere bakıp kutu bozulmasın diye kaldırdım sitede gördüğüm yorumlardan kafam karıştı porselende lekeler vs.
sonra bide ablam resimdekilerden daha soluk deyip duruyoo :(
en kısa zamanda kutuları ortaya çıkarıp tek tek bakayım diyorum
diğer takımları Mayısta teslim edecekler yada onlar gelince tamamına bakarım diyorum :(

:nazar:
bu arada sevdiğinle & sevdiklerinle çook güzel sofraların olsunnn :56: afiyet olsunnnn

Canım Hepsi birbirinden güzel .
Geceliklerine bayıldım. özellikle :1::1::1:

Mutlu huzurlu günlerde kullanın inşaAllah :16::16::16::16:

çok zevkli seçimler canm güle güle kullan hepsini saten aşığı biri olarak seninde saten yatak örtün çok şık

Pierre Cardin istiyorum ben de ama hiç etrafımda satan biri yok. Ben nerden bulabilirim?

geceliklerin çok güzelll

özellikle pierre cardin gülkurusu olan çok hoşuma gitti ben o kadar bakıyorum bunu hiç görmemiştim

modeli felan varmı canım

eminönünden almıştım canım nişan alışverişine çıktığımızda hepsi pierre cardin toptancısı mağazasının yarı fiyatına almıştık gecelikler 80tl çamaşır tkaımları 25tl

öncelike maşallah diyelim:) canım çok güzel olmuş güle güle kullan:) bu arada home sweet yatak örtünü kaça aldın?:9:

Back
X