Buda benim Çitosum

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113
Çitosu bugün buldum bayanın birinin evine girmiş yavrucak balkonlarından aldım sahibi çıkmaz sanıyorum çünkü çok bakımsız ve pisti
Bende onu yıkadım yarın traşı (tüyleri topak olmuş artık) iç dış parazitleri olucak
4 aylık malta veya west highland oldugunu tahmin ediyorum ama ikisinin de beyazları para etdiginden sokağa atılmış hayvan
Ben çitosumu çook seviyorum :)

çok tatlıııııı sizi de tebrik ediyorum hassasiyetinizden dolayı. ben de tam bir hayvan seviyorum evimde kuşum balığım kaplumbağam ve snoopy adında bir köpeğim var. hayvanlar olmadan bir yaşam hayal dahi edemyorum.

Çoook yaaa :)

Ben hem kndim veteriner teknikerim hem petshopumuz var hemde bayıılyorum hayvanlaraa :)

çooook tatlı canım benim yeri onu benn.hayvan sevmeyenlere hayret ediyorum ya sevilmez mi bu bebekler kıyamam hiç birine

Çok şeker
Güle güle büyütün

Konunuz 'dostlarımızın köşesi' bölümüne taşındı,bilginize..

oyyyy çok tatlı birşey bu west highland ve 0 numara terrier kırması gibi duruyor.İnanılmaz tatlı

ayyyyyyy çok güzel bayıldım tek kelime ile bu kadar minik köpeklere bayılıyorum ya

Allah özenerek yaratmış ya..nasıl tatlı bişey o öyleeeee :)))) birde çitos ismi ona çok yakışmış..yalnız ya sahibi onu kaybettiyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…