Buda benim derdim..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Kızlar iyi akşamlar..Belki bir çogunuza garip gelecek bi dert.Erkek arkadaşımla yaklaşık altı aydır beraberiz sorunlarımız oldu başlarda ama beni sevdiğine inandırdı.. Ona gün geçtikçe daha çok alışıyorum ve samimiyet durumumuz arttı.Rahatlıkla elimi atıyorum öpüyorum kokluyorum bunları yapmadan duramıyorum yanımdayken..Ama ailem bunları duysa çok üzülürdü annem geçenlerde elini tutmuyosun dimi dedi çok üzüldüm hayır diyebildim sadece..İnsan bunları evlenince yaşamak istiyor tabiki ama şeytan tüyümü desem bilmiyorum ondan çok ben yanaşıyorum.Evlenmemize de daha çok var.Bunu ayrılmadan nasıl bi düzene sokabilirim onunlayken çok mutluyum ama yokken düşünüyorum üzülüyorum..Bu arada herkesin yaşam tarzı doğrusu yanlışı farklıdır benim derdimi saçma bulanlar okuyup ayrılabilirler sayfamdan..Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Kızlar iyi akşamlar..Belki bir çogunuza garip gelecek bi dert.Erkek arkadaşımla yaklaşık altı aydır beraberiz sorunlarımız oldu başlarda ama beni sevdiğine inandırdı.. Ona gün geçtikçe daha çok alışıyorum ve samimiyet durumumuz arttı.Rahatlıkla elimi atıyorum öpüyorum kokluyorum bunları yapmadan duramıyorum yanımdayken..Ama ailem bunları duysa çok üzülürdü annem geçenlerde elini tutmuyosun dimi dedi çok üzüldüm hayır diyebildim sadece..İnsan bunları evlenince yaşamak istiyor tabiki ama şeytan tüyümü desem bilmiyorum ondan çok ben yanaşıyorum.Evlenmemize de daha çok var.Bunu ayrılmadan nasıl bi düzene sokabilirim onunlayken çok mutluyum ama yokken düşünüyorum üzülüyorum..Bu arada herkesin yaşam tarzı doğrusu yanlışı farklıdır benim derdimi saçma bulanlar okuyup ayrılabilirler sayfamdan..Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Size yersiz kuruntu yaptığınızı söyleyen de olur...

Evlenene kadar beklemeniz gerektiğini de...

Olay tamamen sizde bitiyor, sizin doğrularınızda...

Erkek arkadaşınız zorlasa "size istemediğiniz bir şey yaptırmasına izin vermeyin" derdik.

Ama bu konuda "yanlış buluyorsanız yapmayın" demek dışında bir yardımımız dokunamaz sanırım.

Annenin değerleri ya da düşünce yapısı elbette bir noktaya kadar seni ilgilendirmeli. Ama bir noktadan sonra seninde değerlerin ve düşüncelerin devreye giriyor.

İlişkilerini, bu kişiyle veya başkasıyla, annenin değerleri ve sınırlarına göre değil, kendi değerlerin ve sınırlarına göre yaşa.

Yaşamak istediklerinden kendini mahrum etme, yaşamak istemediklerini de kendi özgür iradenle yaşama.

cnm sevgini göstermek isteyebilirsin ama fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler ya sen de aşırıya kaçarsan sıkılırsın sevgilinde .evlendikten sonra ya bir şey kalmaz monotonlasırsınız

Back
X