buda benim evim kızlar hadi gezin bakalım

Evin tam sade dicektim ama mutfağındaki danteller bide mobilyalar çok gösterişli geldi bana :17:
benim bir dünya dantel hepsi çekmecede duruyor dantele karşı bi alerjim var sanırım :27:
güle güle huzurla oturun inş. :34:

canım benım çok teşekkür ederim benım sadece mutfakta dantellerim var bende sevmen ama annemın hatırı var çok emek verdi onlara yeri geldi gözleri yoruldu uykusuz kaldı ta bebeklikten başlamış bana evın tek kızı ve 1 ncisi olunca onu kıramadım mutfağımı ilk yerleştirdiğimzde gelip baktı dantel yok üzüldü bende mecbur örtüm tekrar yoksa evim çok sade çok süs eşyalarım yok zaten :16:

ayrıca canım mobilyalar gösterişli değilki lake avangarde neyse yınede teşekkürler

Allah mutlulukla huzurla eskitmeyi nasip etsin eşyalarınızı...Herşey çok güzel :16::16::16:

eviniz çok güzel.allah huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah.

yatak odanız salon daki yemek odası halilar herşey çok güzel fakat salon takımını beğenmedim çünkü çok çok koyu...keşke açık renk tercih etseydiniz beyazlar kremler falan çok güzel dururdu bence..bende kendi evimin salonuna koyu renk aldım şimdi çok pişmanım...evi boğuyor..

aynen bence ev cok güzel özellikle de yatak odası ama koltuklar olmamış bence çk zıt durmuşlar mesela orta sehpanın bacakları siyah kendi beyaz.. siyah yerine mürdüm terch etseydiniz inanılmaz değişik dururdu salonunuz...

bir de yemek masasının altına halı gereksiz...kullandıkca anlayacaksınız...çok çabuk kirleniyor.. hem de temızlığı zor oluyor masanın altından çıkarması falan..

mutfakta da kırmızıyla kahvrengi ters düşmüş... krem bej tonları tercih edilebilirdi..

güle güle oturmak nasip etsin Allah... ;))

eviniz çok güzel.allah huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah.

çok güzel hersey güle güle oturun inşallah:nazar::nazar::nazar:

kızlar çok teşekkür ederim güzeldilekleriniz için sağol daha daha güzelleri sizin olsun :54:

aynen bence ev cok güzel özellikle de yatak odası ama koltuklar olmamış bence çk zıt durmuşlar mesela orta sehpanın bacakları siyah kendi beyaz.. siyah yerine mürdüm terch etseydiniz inanılmaz değişik dururdu salonunuz...

bir de yemek masasının altına halı gereksiz...kullandıkca anlayacaksınız...çok çabuk kirleniyor.. hem de temızlığı zor oluyor masanın altından çıkarması falan..

mutfakta da kırmızıyla kahvrengi ters düşmüş... krem bej tonları tercih edilebilirdi..

esracım çok teşekkür ederim canım salonumdaki koltukları eşim beğendi biraz fanatik beşiktaşlı onu kıramadım o yüzden sonuçta beraber yaşıcaz onun fikride benım için önemli :34:
yemek masasının altında halı bana göre güzel ben insanlar yemek yerken yere basmalarını tercih etmiyorum aman kirlensin boşver yenisini alırım :9:
mutfak halısınıda daha önce annem almıştı onunla antre takım antreden mutfaga geçiyorsun şimdi ben kiracı olduğum için eşyarımı eve göre almadım allah nasip ederde ev alırsak mutfak kesinlikle siyah beyaz lake dolap yaptırcam salonumada kırmızı tonlar eklicem :54:

canım yemek odanı nerden aldın salonuna bayıldım harika ...

canım ben ankarada yaşıyorum ostimde rizelli mobilya diye bir mağazadan aldım ama kapanmış orası yalnız itibar mobilyadan alıyorlarmışş int. itibar mobilya yazıp bulabilirsin

eşyaların güzel.güle güler otur.

çok cici bir ev canım Allah ağız tadıyla oturmak nasibetsin inşallah :40:

maşallah çok güzel evin:)

şekerler çok teşekkür ederim sağolun :54::54:

evin çok güzel canım hepsi birbirinden güzel özelliklede yatak odası ve yemek odasına bayıldım allah güzel günlerde ailenle yaşamayı nasip etsin inşallah

ben evini çok beğendim aslında bende evde siyah renk taraftarı asla değilim beni boğuyor açıkçası fakat siyah takım senin evine çok yakışmış o nedenle çok beğendim bende klasik tarz mobilya ve koltukları çok seviyorum evinin her yanı güzel güle güle mutlukla otur içinde canım rabbim hayırlı evlatla mutluluğunu pekiştirsin:16::16:

Allah mesut etsin,ağız tadıyla oturun inşallah.

Yatakodana bayıldım.Özellikle yatak başı çok değişik ve hoş.
O yatakörtüsünü birçok evde görüp beğenmedim.Çoğu modern takımlarla kullanılmış ve alakasız durmuştu.
Senin takımınla tam gelinlik gibi durmuş,çok beğendim.
Ama bu cici yatakodası daha şık,kristalli bir avizeyi hakediyormuş:)

Evini genel olarak çok beğendim ama ben de dekorasyonda siyah ve gri sevmiyorum.Mavi veya pembe olsaydı tamamına bayıldım diyebilirdim :)

(Ben olsam salonuma kırmızı katmak yerine,saks mavisi katardım.)

Son düzenleme:
evin çok güzel canım hepsi birbirinden güzel özelliklede yatak odası ve yemek odasına bayıldım allah güzel günlerde ailenle yaşamayı nasip etsin inşallah

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım :54:

ben evini çok beğendim aslında bende evde siyah renk taraftarı asla değilim beni boğuyor açıkçası fakat siyah takım senin evine çok yakışmış o nedenle çok beğendim bende klasik tarz mobilya ve koltukları çok seviyorum evinin her yanı güzel güle güle mutlukla otur içinde canım rabbim hayırlı evlatla mutluluğunu pekiştirsin:16::16:

kansucum çok teşekkür ederim evet siyah koltuklar koyu ama benım salonu allahtan boğmadı çünkü geniş ve sabahtan akşama kadar güneş eksik olmuyor :16: kocamız bıraz beşiktaşlıda :34: evet rabbım inş. en kısa zamanda birde bebek nasip eder tek eksiğimiz o :16::54:

Allah mesut etsin,ağız tadıyla oturun inşallah.

teşekkürler meleknazcım daha iyisi senın olsun:54:

Yatakodana bayıldım.Özellikle yatak başı çok değişik ve hoş.
O yatakörtüsünü birçok evde görüp beğenmedim.Çoğu modern takımlarla kullanılmış ve alakasız durmuştu.
Senin takımınla tam gelinlik gibi durmuş,çok beğendim.
Ama bu cici yatakodası daha şık,kristalli bir avizeyi hakediyormuş:)

Evini genel olarak çok beğendim ama ben de dekorasyonda siyah ve gri sevmiyorum.Mavi veya pembe olsaydı tamamına bayıldım diyebilirdim :)

(Ben olsam salonuma kırmızı katmak yerine,saks mavisi katardım.)

tatlım çok teşekkür ederimn aslında avize taşlı ama net çıkmamış yatak örtümü fazla kullanmıyorum çalıştığım için zor oluyor günlük örtü aldım onu kullanıyorum onuda eklerim inş. ben saks mavisini hiç sevmiyorum tabıkı zevk meselesi kesın muhteşem olur :34: kırmızıya ayrı bir sempatim var :54:

Evinizi çok beğendim, Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

Bende Ankara'da oturuyorum. O yüzden evinizdeki eşyalarla ilgili birkaç şey soracağım:)

-Mutfaktaki folyoluğu nerden ve kaça aldınız?
-Salondaki orta sehbayı nerden ve kaça aldınız?

Mutluluklar dilerim

Back
X