Buda benim Fincanım Varmı yorumlayabilecek kızlarrr ?

Canım üstünkörü bakabildim ama şunları söylemek istedim
Büyük bi telefon var sana ve bu telefon dönüm noktasıolacak senin için
Çünkü epeydir niyet ettiğin istediğin bi konu hakkında bitelefon bu
Ayrıca bu niyetin gerçekleşirken boynu bükük kalan birisiçıkmış arkasında
sen mutlu olurken birisi mahsun olacak gibi hissettim..
bu arada çok güzel bi dönemdesin ve devamı gelecek bunun..
kocaman bi balık çıkmış uzunca bi süre bolluk bereketlikiçinde olacaksın ve
beklemediğinyerlerden de bolca kısmetin şansın var
tabi bugünleri görmek için de epey bi uğraşmışsın sanıyorum
çünkü zamanla şartlar olgunlaşmış ve dertler yavaş yavaşakıp gitmiş
kısaca bakınca görebildiklerim bunlar canım
bahtın açık olsun

Ay canım çoook teşekkur ederım.Merak ettim şimdik bekler dururum bu telefonu. :26: Ben mutlu olurken kim üzülcek acaba :26: agzına saglık canım tıpkı dediğin gibi uğraşlarla olgunlaştık. İnş dediğin gibi bolluk mutluluk yakamdan düşmezz

canım arada falın gelirse eklersin bakarım gene
bu aralar biraz yoğunum hissiyat gitti bende o yüzdençok detaylandıramadım
ama görünce de es geçmek istemedim.. inşallah güzel olurherşey

canım arada falın gelirse eklersin bakarım gene
bu aralar biraz yoğunum hissiyat gitti bende o yüzdençok detaylandıramadım
ama görünce de es geçmek istemedim.. inşallah güzel olurherşey

bende rica etsem sizden? :)

fincan fotolarını bekliyorum o zaman :)
ramazan ramazan ne günaha giriyoruz yaa
kızlar çok da ciddiye almayın bari öylesinemuhabbet olsun diye bakalım aramızda olur mu

teşekkürler birazdan yüklicem :) bende baktırmayım diyorum ama tutamadım kendimi içim sıkkın, henüz oruçta tutamıyorken baktırayım dedim :)

Son düzenleme:
ben kötü cıkarsa ınanmıyorum ıyı cıkarsa ınanırım şaka bıryana muhabbet olsun diye yapıyoruz evet ama bana yakın yorumlamışsın canım blmişsin acık acık

ben kötü cıkarsa ınanmıyorum ıyı cıkarsa ınanırım şaka bıryana muhabbet olsun diye yapıyoruz evet ama bana yakın yorumlamışsın canım blmişsin acık acık
fallarım çıkar hep derler ama net üstünden bu kadar oldu canım kusura bakma bi ara daha iyi bakarım inşallah bu arada yorumuna çok teşekkür ederim

canımcım biraz uzun yazıyorum bekletebilirim kusura bakma başlyorum hemen :)

estf. bekliyorum :))

Canım sanırım kötü bi olay atlatmışsın
Ve hayat senin için tepetaklak olmuş gibi hissediyorsun
Ama mevlananın dediği aklıma geldi ne biliyosun hayatınınaltının üstünden iyi olmadığını
Seninki de biraz o hesap çıkmış sana göre tam tersine dönsede her şey güzel bi şekilde devam ediyor
Ve hatta zamanında emek edip yada isteyip unuttuğun bişey busayede gün yüzüne çıkacak ve seni mutlu edecek
Senin için insanlar bi araya tplanmış evet iyi niyetlilerolduğu kadar gösteriş için bulunanlar da var
Ama sonuç olarak sana iyi hissettirecekler sen sadeceherkesle her şeyini paylaşma mutlu olsan da o anda yaşansın kutlansın ve bitsindevamında yorum bile yapma
Çünkü bunu kullanıp kendine pay çıkaracak olan tiplermevcut yanında belki de sen tanıyorsun biliyorsun kim onlar..

Son düzenleme:
Zamanında belki de heves meselesi başlayıp yarım bıraktığınçok şey olmuş
Ama bunlar kendi seyirlerinde devam edip şimdi karşınaçıkıyorlar
Sana sadece işine yarayan hangisiyse onu seçmek kalıyoriçlerinde kötü bi durum yok yada yanlış bi yol..sadece onlar senin artıların vesen hangi yolda sıkışırsan onu seçip kullanarak zoru aşacaksın
Bu büyük bir şey…
Y yada v harfi çıkmış baş harfi yada isminde bu harflerbulunan biri bu ve
Bu kişiye çok dikkat etmelisin sağı solu belli olmayan biribu yani tutarsz biraz ve tersi çok pis belli
Belki de gerçek huyu bu değil ama senin ona hapsolduğunuseni içine iyice çektiğini düşünerek
Böyle davranıyor olabilir yani bu kişiye yüz vermişsinfazlasıyla
Ve senin bikaç sözün hareketin onu bu hale sokmuş..cinsiyetveremiyorum göremedim çünkü canım
Ve şunu söylemeliyim ki bu kişi için sen çok fedakarlıketmişsin
mesela çok güzel bi atın var alt kısımda ve
O at şahlanmış..bu; başarının azmin ve hayatı kurtaran biolay olacağının simgesidir
Ama sen bu kişi için bu atı durdurmuşsun hatta umursamamışsırtını dönmüşsün
Evet bu büyük bi kayıp olmuş zamanı gelince pişmanlıkduyabilirsin ama
Az önce söylediğim yarım bıraktığın şeyler vardı ya sanaiyi olarak döneceklerdi
Bi süre onlarla yetin senin güzel bi kurtarıcın var hayatiyi şekilleniyor senin için bunu unutma
Bi taraftan olmasa da başka bi taraftan ve kendiliğinden eksiklertamamlanıyor
Şı sıralar aile birliğinize biraz daha özengöstermelisiniz..
Bardağın dibinde c harfi var canım o epey eskide kalmışbelli
Ama sana sıkıntı veren biri bu o yüzden bırak orda kalsınderim
Eğer yeniden hortlarsa tüm dertleriyle gelecek..
Tabağında gördüğüm tek şey şu
Kendini zorla vesveseye sürükleyip zora koşuyorsun ve önünükendin kapatıyorsun
Ve kötüdür ki başkalarının yardımcı olmasına müsaade etmiyorsun
böyle zamanların varsa atlat bunu hemen..etrafındakiinsanlarla farklı şeyler yapmaya kafanı dağıtmaya bak unutma vesveseninkaramsarlığın sonucu aynıdır ve hep kendini getirir hem de fazlasıyla

biraz böleyim ayırayım dedim ama epey bi uzun oldu kusura bakma canımcım inşallah herşey gönlünce olsun

ayrıldığım iş yeri kötü bir olay, eski erkek arkadaşım ve en yakın arkadaşlıklarımla olanlar kötü bir olay..
ve bi süredir evdeyim arkadaşlıklarım olsun iş olsun aile olsun sıkıntıya sokuyor. aslında gönlüme göre bir işim olsa en azından güzel olacak benim için :) çok yazmışsınız aslında ama gönlüme göre bir iş olacak mı yakın zamanda diye sorsam ?
"sen sadeceherkesle her şeyini paylaşma mutlu olsan da o anda yaşansın kutlansın ve bitsindevamında yorum bile yapma
Çünkü bunu kullanıp kendine pay çıkaracak olan tiplermevcut yanında belki de sen tanıyorsun biliyorsun kim onlar.." o kadar haklısınız ki bu konuda.. safça inanıp güvenip güzellikle verdiği tepkiler ters olarak dönüyor insana ve mesafe koyuyorsun bi yerden sonra.. insanlar konusunda dertliyim biraz :) temkinli olmaya dikkat ederim.. çok canım sıkılmıştır, üzülmüşümdür çünkü ve yalnız olduğuma inanırım hep. canının sıkılmasındansa yalnızlık daha iyi oluyor bazen :) bir şeyleri görüp bildiğin halde zamanını hissedene kadar gerilmemek için susmak ve bunları bilerek canım cicim davranıp yapmacıklaşmaktansa uzak durmak daha iyi geliyor. derin biriyim biraz maalesef.. yarım kalan şeylerde var gibi evet..
harfleri henüz tam çıkaramadım ama kafamda birileri var.. özellikle y veya v olan için 4 kişi var kafamda birine daha çok uyuyor gibi karakter olarak :/

melankolik karamsar bir yanım var evet.. istemediğim, hoş olmayan, kaldıramadığım, dost denip dostluk olarak göremediğim tavırlar yaşamak içimi sıkıp mesafe koymamı sağlıyor insanlara maalesef :/ ailede sıkı biraz :)

neyse çok konuştum, güzel günler gelir inşallah bi yanımda umudumu tutmaya çalışırım hep, sabır derim :)
çok teşekkürler sağolun baktığınız için, sizinde her şey gönlünüzce olsun inşallah... :))

Son düzenleme:

Canım çok teşekkür ederim ve rica ederim J
İş konusunda zaman veremesem de falına baktığımda kısa bisürede iş vardı evet
Bunu hissettim..sen sorunca da aklıma ilk şu elinde olan vekafanda olan fırsat geldi
Atıyorum kimya okumuşsundur kimyager yada mühendis olmaşansın vardır ve bunlar için akıp gidecek bi yolun vardır ama sen kendine bi mekanaçmayı düşünüyosundur
işte bu konuda elinde olana bakmalısın diğeri çok süslüpüslü bol güzel gelebilir ama
ucu bucağı yok sen sorunca direk bu kısmı geldi aklıma
ve eğer hislerinle diretmez de elindekini kullanırsan yolunçok iyi ve gerçekleşmesi an meselesi
bölüm filan yazdım bunlar örnekti ama okumuyosan da biyeteneğin filan vardır onları değerlendir canım söylemek istediğim böylebişi..yani aklındaki bişey seni sil baştan bi uğraşa sokacaksa hiç bulaşma sonuyok ve geri dönmesi de zor bi yol olarak çıkmıştı

yani okuduğum bölümle ilgili uğraşayım diyorsunuz..? aslında istemediğim pek ilgili olmadığım bir bölümü okudum bu yüzden kafamın bi kısmı bölüm dışı işlerde.. son olarak bu gelecek iş hayırlı mı diye sorsam ? :)

Son düzenleme:

Evet canım kesinlikle elindeki neyse ona uymalısın
Sana getirileri çok olacak kafanı buna ver bu aralar başkabişi düşünme
Hayatın cilvesi de bu işte istemeye istemeye okuruz sonraadı kalır
Ama o bölümün getirdiği bi işimiz olur bu seferde aklımızdahep bi diğeri kalır
Hayat işte ben de öyleyim ama mutlu olacaksak sonunda bırak hayatın dediği gibi olsun
Bu arada kendine bi uğraş filan bulabilirsin canım bu dasana iyi gelecek
Biraz da çevreden aileden soyutlanmış olursun sorunlar vardedin ya
En azından kendini dinlersin bi süre yada yeni bi çevreedinirsin
Yolun aydınlık yaa sadece şuanda kararsız ve karışık bidönemdesin hepsi bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…