- 28 Temmuz 2011
- 19.708
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi blackanqel90
-
Evet canım kesinlikle elindeki neyse ona uymalısın
Sana getirileri çok olacak kafanı buna ver bu aralar başkabişi düşünme
Hayatın cilvesi de bu işte istemeye istemeye okuruz sonraadı kalır
Ama o bölümün getirdiği bi işimiz olur bu seferde aklımızdahep bi diğeri kalır
Hayat işte ben de öyleyim ama mutlu olacaksak sonunda bırak hayatın dediği gibi olsun
Bu arada kendine bi uğraş filan bulabilirsin canım bu dasana iyi gelecek
Biraz da çevreden aileden soyutlanmış olursun sorunlar vardedin ya
En azından kendini dinlersin bi süre yada yeni bi çevreedinirsin
Yolun aydınlık yaa sadece şuanda kararsız ve karışık bidönemdesin hepsi bu canım
xAyx; Yorumuna hayran kaldım canım,su ana kadar böyle yorum yapan çıkmamıştır falıma, ay müsait oldugun zaman bana da bakar mısın,iftar sonrası hemen içer yüklerim vallahi
Tabiki bakarım canımcım
İftardan sonra bekliyorum
Kapattım kuzuuum sonra çekip hemen yükleyeceğim:109:Heyecanlandım şimdiden
Kızlar bikaç kişinin falına bakıcam o yüzden zaman sorunu olabilir sakın bana bakmadı deyip üzülmeyin
Siz fotoları ekleyin ben hepsine bakıcam sırayla
Sevgiler
Gamzelimmm falın harika dahaşimdiden çok hoşuma giden şeyler oldu hemen detaylandırıyorum cancağzım
Kızlar bikaç kişinin falına bakıcam o yüzden zaman sorunu olabilir sakın bana bakmadı deyip üzülmeyin
Siz fotoları ekleyin ben hepsine bakıcam sırayla
Sevgiler
Canım bana baktıgın falı nişanlımda okudu.Onun içinde kapatsak bakarmısınnnGerçi daha çok benım istegımle tamam dedi ama En kısa zamanda bende onunkileri yuklerım.
canım boş vaktinde banada bakarsan çook sevinirim :))Eki Görüntüle 754795 Eki Görüntüle 754796 Eki Görüntüle 754797 Eki Görüntüle 754798
yarın bakıcam canım sana da uygunsa
xAyx; Ah canım benimmmm,yorumlayan ağzına,yazan ellerine sağlık..Ne güzel yorum bu böyle,bu denli mutsuz oldugum bir zamanda..İçimi öyle neşe ile doldurdun ki inşallah demekten kendimi alamadım,bilmesem beni tanıyorsun diyeceğim:81:
Hissiyatlarını çok güveniyorum,o temiz kalbinin hissettiklerinin doğruluğuna da,hakkını helal et bebekiiiimmm
canım boş vaktinde banada bakarsan çook sevinirim :))Eki Görüntüle 754795 Eki Görüntüle 754796 Eki Görüntüle 754797 Eki Görüntüle 754798
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?