Gelinlik Modelleri buda benim gelinliğim fikirlerinizi merak ediyorum .

evet kapalı zaten kapalıyım gögüs kısmım göründügünde rahatsız oluyorum çok hem nişanlımda istemiyor kötümü duruyo böle :43:

Bence kötü durmuyor, mutlulukla giyin sizin beğenmeniz önemli, çok kişiye sorup kafanızı karıştırmayın

Etek boyunu biraz kısaltırabilirsin. Ben aralıkta evlendim, etek boyu baya uzundu güzel duruyor evet ama çok kullanışlı olmuyor, düğün esnasında 3 kez düşme tehlikesi yaşadım, sürekli eteklerini kaldırmak zorunda kalıyorsun. Sadece tavsiye :) çok mutlu olmanı dilerim...

Etek boyunu biraz kısaltırabilirsin. Ben aralıkta evlendim, etek boyu baya uzundu güzel duruyor evet ama çok kullanışlı olmuyor, düğün esnasında 3 kez düşme tehlikesi yaşadım, sürekli eteklerini kaldırmak zorunda kalıyorsun. Sadece tavsiye :) çok mutlu olmanı dilerim...

ama ben hiçbirşey giymiyorum orda o gelinliğin altından 15 cm topuklu giycem nişanlım 182 oldugundan o yüzden uzun görünüyor inşallah herkez çok mutlu olsun.

ama ben hiçbirşey giymiyorum orda o gelinliğin altından 15 cm topuklu giycem nişanlım 182 oldugundan o yüzden uzun görünüyor inşallah herkez çok mutlu olsun.

Tamam o zaman bence de sorun olmaz, ben ayakkabı var diye düşünmüştüm.. Siz beğendikten sonra, dünyanın en güzel gelini olursunuz, önemli olan sizin beğenip içinize sinmesi. Allah ağzınızın tadını hiçbir zaman bozmasın. Tekrar mutluluklar dilerim... :)

Tamam o zaman bence de sorun olmaz, ben ayakkabı var diye düşünmüştüm.. Siz beğendikten sonra, dünyanın en güzel gelini olursunuz, önemli olan sizin beğenip içinize sinmesi. Allah ağzınızın tadını hiçbir zaman bozmasın. Tekrar mutluluklar dilerim... :)

çok teşekkürler siz kaç yıldır evlisiniz ?

canım tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama benim firkrim ben üzerindeki gümüş rengin gelinliğim masumluğunu çok öldürdüğünü düşündüm bakınca.. melek gibi olmak varken bu değişik desenlerle gelinliği boğmak bana anlamsız geliyor. tabi bu benim fikrim eğer sen böyle beğeniyorsan sana görede benim dediğim fazla sade gibi gelir ..:)

Son düzenleme:
bu arada son halini şimdi gördüm. son hali gayet güzel olmuş :)
mutluluklar

Back
X