Buda benim küçük evim:))

sitedeki en güzel evlerden bırı çok begemdım köse takımına bayıldım uyumlu dekorasyonunada güle güle oturr..

canım yatak odasındaki abajurların salondaki duvar saatin çok hoşuma gitti.evin çok güzel musmutlu olun bu şirin evinizde..

canım evin çok güzel fakat salonuna renk katmalısın dikkat edince herşey gri olmuş boğucu duruyor.. griye pembe çok yakışıyor..bence bi kaç pembe aksesuar kullanabilirsin.. mesela duvarındaki panonun renginde orta sehpana küllük falan,, veya tv ünitene bir kaç tane pembe resim çerçevesi gibi.. daha açar odayı tabi senin fikrin yinede..

güle güle otur canım.. cosmo shaggy halılarından memnun musun? tuylerinde yatma oldu mu? sert diye duymuştum bir şikayetin oldu mu?

Çok beğendim evinizi. Dekorasyonu, temizliği dört dörtlük olmuş. Sağlıcakla ve mutlulukla oturun evinizde

cok tesekkur ederım hepınıze,bazı degısıklıkler aptım yenı halını eklerım,cocuk odasını komple beyaza boyadık esımle beraber baska odamız olmadıgından kız ve erkek bırlıkte kullansınlar dıye

Evınız sade ve guzel bısey sormak ıstıyorum
Köse takımı nerden aldınız ve kullanıslı oluyormu

Eviniz çok güzel, mutlu mesut yaşayın :)
Koltuğun rengini çok hoşmuş. Ben de zamanında aynı rengi beğenmiştim ama cesaret edememiştim. Evin içini karartır gibi gelmişti. Sizinki hiç öyle karartmamış.
Ayrıca salondaki tablo çok güzel valla iyi bulmuşsunuz.

yemek masasının üzerindekı aynayı nerden aldınız acaba taşlı ayna çok hoşuma gıttı de
ev süper bu arada bayıldım

Evınız sade ve guzel bısey sormak ıstıyorum
Köse takımı nerden aldınız ve kullanıslı oluyormu

yemek masasının üzerindekı aynayı nerden aldınız acaba taşlı ayna çok hoşuma gıttı de
ev süper bu arada bayıldım

herkese cok tsk ederım .bazı degısıklıkler var bır ara cekerım.
kose takımından cok memnunum kullanıslıda grıyıde cok sevıyorum maskodan aldım
aynayı gg den almıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…