Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri buda benim nişalığımm kızlarr

truff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
129
0
26
Bursa
$375965_324861820944493_235040516_n.webp kızlar 13 ekimde nişanımız oldu 4 mayısta da düğünüzmüz kısmetse çokkk mutluyumm:))

Aynı gün nişanlanmışız :16::16::16: elbisen çok güzel sende çok güzel taşımıssın :12::12: ne güzel düğün tarihiniz belli olmuş ..bizim belli değil henüz :1::1:

cok guzelmis nisanligin sanada cok yakismis super. Saclarin falan harika olmussun. Omur boyu mutlu olursun insallah

Aynı gün nişanlanmışız :16::16::16: elbisen çok güzel sende çok güzel taşımıssın :12::12: ne güzel düğün tarihiniz belli olmuş ..bizim belli değil henüz :1::1:

teşekkür ederim canım senın nişan resmin varmı??inan bizde tarihi koyana kadar çok sıkıntılardan geçtik seninde belli olur takma kafana..ama salonlarda fazla boş yer yok acele etmenizde fayda var tatlım..

elbise güzel sizede yakışmış...

ama toz pembe elbise nişanlarda kendisini göstermiyor özellikle gece nişanlarında üzerindeki ne renk anlaşılmıyor bile ama siz begenmişsiniz giymişsiniz mutluluklar diliyorum bir ömür

elbise güzel sizede yakışmış...

ama toz pembe elbise nişanlarda kendisini göstermiyor özellikle gece nişanlarında üzerindeki ne renk anlaşılmıyor bile ama siz begenmişsiniz giymişsiniz mutluluklar diliyorum bir ömür

elbısem somonla pudra arasıydı tatlı bı renktı cok canlı bı renk ben ıstemedım acıkcası yınede tesekkurler...

Back
X