Buda bi yalan

Canım benim buralarda takılmıyo böyle şeyler dalga geçiyoruz biz.
Çarşı pazar? Ah canım sen ucube şehir dışında yaşıyosan yazık. Bağdat caddesinde dopdum büyüdüm kolejlerde okudum sadece okuluma ödenen paralarla değil bileziklerini seni bile satın alırım.
Allahın kırosu
Sen alirsin valla hirs yaptin sendzn hersey beklenir :D

Senin yüzünden banlanıcam yazmadan gitmiyim.
Orada olmanın amacı ne bilezik alıp makarnayla hayat sürdürmek mi? Birde çocuk yapmışsın yazık okadar üzüldüm okadar üzüldüm anlatamam.
Annesinin tek özelliği cahilliğiyle önde gitmek bileziği bi halt sanmak.
Git pırlanta al el ölçüne göre bitane olsun zarif olsun
Biraz kursa git kitap al oku geliştir kendini kendine hayrın yok çocuğuna olsun
Makarna ne alaka? :D sen kendi cocuguna iyi ana ol benimkini merak etme

Bir araba kelepir yakalanabilir ama yari yariya fiyata inanmazdim herhalde.

Ben de araba bakiyorum su siralar. Begendigim araba 260 bin tlcik. Esim 130 bine aldim dese baya sorgularim.

Bana 130 bine buldum diyip 130 bin borclansa tepkim biraz sert olurdu

Ama odemesi sizi zorlamayacaksa keyifle surun arabanizi

Ben de kendi butceme daha uygun bir modelde karar kildim. Alayim artik kazasiz belasiz surelim insallah siz de ben de...

Otuzda vardi anacimm sagolsun sayesinde herseyim vardi onuda ona attim geldim senlik bisey varmi burda ? Ayrica senin gelirinide sormadim neyin ispatini yapiyosun
Ben gelirimi yazmadim zaten Sen miyim ben. 23 yaşında genç bayansin. Teyzeler gibi yok bilezik yok elti. Ispat islerine sen bakiyorsun ben degil. Burda kimse benim altinim varmi ne tür araba kullanıyorum bilmiyorlar :) sana batmış demekki yazdiklarim saatler sonra gelmis aklınca laf sokuyorsun

Arkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.

Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.

Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.

Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?

Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.
Hee yalan.
Bu sekilde yalanla size degil de kendine araba alsaydi nasil davranirsaniz simdi de ona gore davranin:KK48:
Ortaligi velveleye verebilirsiniz sanirim:KK48:

Görgüsüzlük ama yaptığınız birde insanlara karşı sert üslubunuzla konuşmuyomusunuz öldürüyo bu rahatlığınız beni ne almış nasıl almış bizene kimene ne kadar gereksiz şeyler bunlar birde bDV ye yazmışsnz siz ekonomi bölümü varsa oraya aktarın ÇTL falan tutturun isterseniz ;)

Valla olsada sende taksan senden ne cevherler cikicak bakalim :KK70: yine bende kac senedir var diye dugunde taktim senin yarin eline gecse carsiya pazarada oyle gidersin simdi mutevazi ayagina yatma herkesin icini az cok biliyoruz hele hele altin konusunun uzerinde duranlarin :KK70:
Benim bir sürü bileziğim setlerim falan var ama eşimin tarafının düğünü olduğunda kaynanamın ısrarıyla en fazla 1-2 tane takarım. Herkesi kendiniz gibi bilmeyin lütfen, komik oluyor :)

Benim bir sürü bileziğim setlerim falan var ama eşimin tarafının düğünü olduğunda kaynanamın ısrarıyla en fazla 1-2 tane takarım. Herkesi kendiniz gibi bilmeyin lütfen, komik oluyor :)

Anlamaz boşuna güzelim parmaklarnz yormayın :D

Söyleyeceğim tek bir şey var.
Sizin gibi boş beyinli göçmenler Avrupayı kirletiyor.
Dönün köyünüze mutlu olun.
Dirseğine kadar bilezikle komşularında gezip dedikodu yapabilirsin.
Her gün bir kişinin evine gidip "kocam bana ... aldı" dersen yaşam amacını yerine getirmiş olursun.
Bunu bir değerlendir bence :)

:D ayy ben korktum bundan ahahhaha
20171213_212847.webp

Bir araba kelepir yakalanabilir ama yari yariya fiyata inanmazdim herhalde.

Ben de araba bakiyorum su siralar. Begendigim araba 260 bin tlcik. Esim 130 bine aldim dese baya sorgularim.

Bana 130 bine buldum diyip 130 bin borclansa tepkim biraz sert olurdu

Ama odemesi sizi zorlamayacaksa keyifle surun arabanizi

Ben de kendi butceme daha uygun bir modelde karar kildim. Alayim artik kazasiz belasiz surelim insallah siz de ben de...
318 mi istiyorsun 320 mi
Hafta sonu galerileri turladım da :KK53:

Herseyden kisildigini kim soyledi pardon? 11 aylik kizim benden cok yer gezip gormustur bilmeden konusmayin.
11 aylik bebek senden daha cok gezmisse baba evinde pek birsey gormemissin demekki:olamaz:
Yaşini 22 olarak dusunursek
Bebek 11 ayda 11 kere gezmis olsa
Sen 22 yilda en fazla 10 kere gezip görmūssūn :KK48:
Matematiksel olarak cikan sonuc bu.:KK48:
Yok biz her allahin gūnū o şehir senin bu şehir benim dolaniyoruz diyorsan da hangi ara calisiyorsunuz da bu parayi kazaniyorsunuz sorusu gelir akla bundan sebep:
ayda 1 kere (o da en fazla) hesabindan yola cikilarak yapilan bir matematik hesabi :KK48:

Canım benim buralarda takılmıyo böyle şeyler dalga geçiyoruz biz.
Çarşı pazar? Ah canım sen ucube şehir dışında yaşıyosan yazık. Bağdat caddesinde dopdum büyüdüm kolejlerde okudum sadece okuluma ödenen paralarla değil bileziklerini seni bile satın alırım.
Allahın kırosu

Söyleyeceğim tek bir şey var.
Sizin gibi boş beyinli göçmenler Avrupayı kirletiyor.
Dönün köyünüze mutlu olun.
Dirseğine kadar bilezikle komşularında gezip dedikodu yapabilirsin.
Her gün bir kişinin evine gidip "kocam bana ... aldı" dersen yaşam amacını yerine getirmiş olursun.
Bunu bir değerlendir bence :)

:KK70::KK70:

11 aylik bebek senden daha cok gezmisse baba evinde pek birsey gormemissin demekki:olamaz:
Yaşini 22 olarak dusunursek
Bebek 11 ayda 11 kere gezmis olsa
Sen 22 yilda en fazla 10 kere gezip görmūssūn :KK48:
Matematiksel olarak cikan sonuc bu.:KK48:
Yok biz her allahin gūnū o şehir senin bu şehir benim dolaniyoruz diyorsan da hangi ara calisiyorsunuz da bu parayi kazaniyorsunuz sorusu gelir akla bundan sebep:
ayda 1 kere (o da en fazla) hesabindan yola cikilarak yapilan bir matematik hesabi :KK48:
Süpersin kiz tam düşündüklerimi yazmissin. Onlar bikerem okadar şehir gezemez. O para cunki onlarin mazot parasına yetmez :dondurma:

Ben de esime ablasina araba alacak adamin konusunu anlattim:KK48:
Golfun fiyatini görūnce şoka girdik:KK57:

Arkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.

Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.

Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.

Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?

Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.
bence yalanini bildiginizi soyleyin birdaha yapmamasini soyleyin konusun yani

Back
X