Değişmek Lüten İstiyorum Bi El Atın Kızlar

Bende prp mezoterapi düşünüyorum
İnternet satışı yok mu acaba dediğiniz urunun
Hayır yok ben amerikadan getirtmiştim ama bir sürü takviye var sen hormonlsrına baktır önce kan değeri vs ona göre prp mezo yerine eksozom yaptır somon dna ama bu öyle hemen göstermez etkisini giyim vs gösterir çıt çıt kullanabilirsin ışıltı attır saçına iyi bi kuaförde k18 ve olaplex kerastase çimento serisi saça iyi geliyor ve botoks tabii derin kırışıklık varsa işe yaramaz göz altı da fark ediypr

Herkese merhaba kızlar lütfen konuma bakıp bana destek olursanız cok mutlu olurum

bir kac ay once is yerimde biriyle tanıstim ilk tanisma gunu birseyi bahane ederek numarasini birakti sonra zamanla bi sekilde konustuk yakinlastik ben kendisini ilk gördüğüm anda etkilenmiştim bunuda kendisiyle paylaştım ama o zamanla bana değer verdiğini fakat sadece arkadas gibi gördüğünü söyledi ama buna rağmen yakınlığı cok farklıydı bana gelip gitmeleri bende yatıya kalmaları vs onunla geçirdiğim süreç bulundugum sehirde yalnız olduğum içinde çok iyi geldi bana ondan hoşlandığım için yakin olmakta ama zamanla nu sekilde devam edemeyecegimi soyledim oda kararı bana bıraktı görüşmeyi kestik.

Ve ben şuan geçici olarak başka bir birindeyim yani birbirimizi göremiyoruz tahminen bir ay sonra yine eski birimime döneceğim sıklıkla olmasada arada birbirimizi görme durumumuz var ve ben dönüşümde her anlamda değişmiş olarak geri dönmek istiyorum gerek gorsel olarak gerekse öz güven açısından bu süreçte acaba ne yapabilirim önerebileceğiniz videolar var mi

Ve bu arada ozbakima dikkat eden biriyim ama bakımlı biri degilim buna nereden başlayabilirim neler yapabilirim lutfen fikri olan varsa bana el atarsa cok mutlu olurum
Cilt bakımına özen göster
Saçların her zaman bakımlı parlak görünsün
Giyim tarzını değiştir uyumlu giyinmeye çalış.

Back