Buda bizim aşk yuvamız kızlar buyrun resimli

cincancon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
484
35
73
35
Merhaba hanımlar uzun zamandır takip ediyorum 4 yıllık evliyim 1 3 yasında kızım var 29 haftalık hamileyim allah nazip ederse oğlum olucak.evimi sizlerle paylsşmak istedim umarım begenirdinix

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tsk ederim canım:)

Bebeğiniz için hayırlı olsun sanırım storlarınız siyah keşke daha açık renk yapsaydınız

Tsk ederim .ev çok güneş alıyor belki keser dedik ama tamamen kapatmayımca aynı güneş yine evde esim karanlık loş seviyor

Tsk ederim allah herkese nasip etsin önemli olan huzur aşk mutluluk...

Allah tadını aldırsın, siyahınız tam siyah kırmızınız tam kırmızı, azcık daha renkleri kırarak da kullanabilirsiniz... , mutfakta kıpkırmızı.. boğmuyor mu szi bu kadar... ama güzel yani, güle güle oturun İnşallah

Son düzenleme:

eviniz çok güzel güle güle oturun

sanırım siyah-beyaz -kırmızı aşığı bir bayansınız. :)
genel itibariyle güzel ama çok keskin geldi bana.
yada kırmızı rengine o kadar tahammül edemediğimden :) detayda kırmızıyı severim aksesuar gibi.
Salonunuza daha beyaz birşeyler daha eklenmeli.Kişinin evi kendi iç ruhunu yansıtırmış.netsiniz. ya siyah- ya beyaz-yada kırmızı :)
güle güle oturun,evlatlarınızla musmutlu yuvanız olsun.

ben renklı ferah ev sevıyorum anladıgım kadarıyla sız bırazdaha koyu renkler sevıyorsunuz.. saglıkla huzurla oturun hayırlı olsun

Cok karışık renkleri sevmiyorum dediginiz gibi net yani annemin evi rengarenk mesela mavi yesil pembe sarı ama her renk var.beni çok yoruyor halada gittiğimde o renkler rahatsız ediyor.aslında cok neşeli cıvıl cıvıl biriyim ama evi gören biri biraz daha sert oldugumu düşünebiliyor:)

ben renklı ferah ev sevıyorum anladıgım kadarıyla sız bırazdaha koyu renkler sevıyorsunuz.. saglıkla huzurla oturun hayırlı olsun

Teşekkür ederim:)

sağlıkla mutlulukla evinizde oturun inşallah
masanız açılan masalardan mı yoksa 6 kişilik mi..
büyüklüğü çok güzel, birde açılıyorsa enfes.
masayı nerden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…