- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
- 53
- Konu Sahibi kralicetaci
valla memleketi neresi ise bana da ordan birisini bulsun![]()
Sabah sabah ben çok ucuza gitmişim gibi bi his oluştu içimde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla memleketi neresi ise bana da ordan birisini bulsun![]()
İlk defa boyle birşey duyuyorum ŞAKA GIBİen acı cevabı ben vereyim size o zaman.
eşim abisinin sırasını aldığı için altınlar abisinin hakkı diye düğün takısızdır yazıldı davetiyeye.
yine de toplam da 3 binlik takı takıldı. sonra da kim ne taktıysa kağıda yazıp elimize verdiler siz de bu kişilerin düğünü olunca gidip takacaksınız denildi..
çok gerçek vallahi..İlk defa boyle birşey duyuyorum ŞAKA GIBİ
yok artık terbiyesizlere baken acı cevabı ben vereyim size o zaman.
eşim abisinin sırasını aldığı için altınlar abisinin hakkı diye düğün takısızdır yazıldı davetiyeye.
yine de toplam da 3 binlik takı takıldı. sonra da kim ne taktıysa kağıda yazıp elimize verdiler siz de bu kişilerin düğünü olunca gidip takacaksınız denildi..
en acı cevabı ben vereyim size o zaman.
yok artık terbiyesizlere bak
sen bunun davetiyeye yazılmasına nasıl müsade edersin anlamıyorum
Yuhh benim kaynanagilden daha görgüsüz aileler de varmış. Nasıl bi zihniyet bu ya
Ortalama söylenen fiyat hep 25 oldu. Biz ona bi +6 ekledik kafadan aldık Opel Adam'ı :))))) Biz baya 60-70 filan düşündük "ortalama" yahu resmen cehalet örneğiyiz:)))))))))))
Sabah sabah icime dert oldun ben olsam hemen bi elti ayarlar evlendirirdimen acı cevabı ben vereyim size o zaman.
Sabah sabah icime dert oldun ben olsam hemen bi elti ayarlar evlendirirdimAbi evlendimi ne takildi.
Hanımlar biraz garip bi soru olucak sanırım farkındayım ama kuzenim için açıyoruz konuyu. Kendisinin bu haziran ayında düğünü var nasipse.
Tamamen borçsuz harçsız evlenicekleri için kuzenim düğünde takılan altınlarla kendisine araba almak istiyor. Fakat bir düğünde ortalama ne kadarlık altın takılır, tahminen elde edilen rakam nedir bir türlü bulamadık:) fikrimiz yok.
Bu sebeple ayıptır sorması, evlendiğinizde size takılmış olan toplam takıların maddi değeri nedir bunu sormak istedik.
Ortalama bir rakam düşünüp ona göre bir araba bakıcak kendisine.
Şimdiden teşekkürler:)
arabayı sıfır mı alacaksınızOrtalama söylenen fiyat hep 25 oldu. Biz ona bi +6 ekledik kafadan aldık Opel Adam'ı :))))) Biz baya 60-70 filan düşündük "ortalama" yahu resmen cehalet örneğiyiz:)))))))))))
Aman onlarin olsun takisi eltilik yapar acisini cikarirsin cok sinirlenirsenhehe yok hala evlenemedi..
eşimin dediğine göre 40-50 bin en az takısı varmış.. ne diyelim hayrını görsünler..
hatalarını anladılar sanırm. ailede tek okumuş eşim ve okumuş gelin benim onlara göre..
ilk zamanlar beni pek kabullenemediler. oğullarını koparıcam onları küçük görücem sandılar. bunları eşimle konuşarak anladım. ama benim öyle biri olmadığımı anladıklarında iş işten geçmişti.
şimdi hiçbir problemimiz yok ama içimde ukte kaldı bazı şeyler. misal düğün cd mi 4 yıl olmasına rağmen izlemedim.
Aman onlarin olsun takisi eltilik yapar acisini cikarirsin cok sinirlenirsen![]()
Aman sukur![]()
ayy yok kız ben yapamam öyle.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. şimdi iyiyiz çok şükür genel olarak sıkıntılarımızı atlattık.