Fedakarsız olmayı Yapabilir miyim bilmiyorum. Ama yapmak istiyorum. Uzun zaman hayatıma kimseyi almadım sonra bunu aldım oda boştu oda canımi yaktı. Hep kısır döngü sanırm bu acılar. Geçecek elbette biliyorum, geçti de.. Ama gücüme giden ne biliyor musunuz? Bu kadar mı kolaydı hayatına mutlu devam etmek. Onun sorunları olduğunda onun için ağlamıştım zor süreçler geçiriyor diye. Ama o benim ölümümde bile yanımda olmadı. Çok gücüme gidiyor, belki de unuttu beni kaale bile almıyor. Belki aklına bile gelmiyorum. Çok acı .Erkeklerin bencillikleri tavan zaten. Şöyle düşün; bu senin için bir tecrübe. Acı bir tecrübe ama sonuçta tecrübe. Ne yap biliyor musun? Bundan sonraki iliskine fedarlik damarlarindan birini keserek gir. Fedakar olmak böyle adamların totosunu kaldirmaktan öte gitmiyor çünkü.
Geri dönme girişimleri oldu direk söylemesede ima etti. Ama bana dediği ne biliyor musunuz, "sen benden ayrıldın sen bana gelecektin bi karar ver artık" diyor , yanımda olmana ihtiyacım vardi diyorum bana bu lafları ediyor. Cenazem kalktı, Arayıp sormadı mesaj da atmadı bende engelledim oda beni engellemiş her yerden, birde üste çıkmış kendince. Gezsin eğlensin elbet Birgün ah abde diyecek... Sadece hazmedemiyorum.Bundan sonra sevgini hak edenlere verirsin geri dönsede asla değer verme ,
Geri dönme girişimleri oldu direk söylemesede ima etti. Ama bana dediği ne biliyor musunuz, "sen benden ayrıldın sen bana gelecektin bi karar ver artık" diyor , yanımda olmana ihtiyacım vardi diyorum bana bu lafları ediyor. Cenazem kalktı, Arayıp sormadı mesaj da atmadı bende engelledim oda beni engellemiş her yerden, birde üste çıkmış kendince. Gezsin eğlensin elbet Birgün ah abde diyecek... Sadece hazmedemiyorum.
Geri dönme girişimleri oldu direk söylemesede ima etti. Ama bana dediği ne biliyor musunuz, "sen benden ayrıldın sen bana gelecektin bi karar ver artık" diyor , yanımda olmana ihtiyacım vardi diyorum bana bu lafları ediyor. Cenazem kalktı, Arayıp sormadı mesaj da atmadı bende engelledim oda beni engellemiş her yerden, birde üste çıkmış kendince. Gezsin eğlensin elbet Birgün ah abde diyecek... Sadece hazmedemiyorum.
Dost acı söylermiş. Bu bile canımı acıtıyor, evet belki de kullandıSen çok ilgilenince egosu tavan yapmış tabi seni geri istiyor , onsuzda hayata devam edeceğini bilecek sen ona geri dönüş yaomazsan adam seni sevmemiş sadece kullanmış
evet haklısınız belki de öyle ama şu süreçte çok iniş ve çıkışlarım oluyorBuraya ilerde dönüp okuduğunuzda bu yazdıklarınız size çok komik gelecek..
Ne gereksiz bir üzüntü olduğunu göreceksiniz..
evet haklısınız belki de öyle ama şu süreçte çok iniş ve çıkışlarım oluyor
Ananem vefat etti kanser hastasıydı..kim öldü
Haklısınız, çok güzel rol yapıyor ama beni de öyle kandırdı. Şimdi herkes bana bu kız Salak gül gibi oğlanı bıraktı diyorlardır eminim.. Ama herkesin içi dışı çok farklı. Ve dışarıya çok iyiydi içinde ise çok farklı kişi vardı. Yapamazdık zaten biliyorum olmazdı yani. Belki olurdu ama bu sefer ben panik atak evhamlı stresli biri olurdum. O yüzden olmadım olamadım. Çok zıttık o çok rahat bir insandı. Hep sosyaldi, beni de ihmal ettiği çok olurdu. Biliyorum iyi ki bitti...Olacak elbette ki..
Ama siz sizi hiç haketmeyen bir nankör hayatınızdan çıktığı için sevinmelisiniz..
Bundan sonrasını hayatına girdiği insan düşünsün..
Bu karakterdeki bir adam kimi mutlu edecek?
Haklısınız, çok güzel rol yapıyor ama beni de öyle kandırdı. Şimdi herkes bana bu kız Salak gül gibi oğlanı bıraktı diyorlardır eminim.. Ama herkesin içi dışı çok farklı. Ve dışarıya çok iyiydi içinde ise çok farklı kişi vardı. Yapamazdık zaten biliyorum olmazdı yani. Belki olurdu ama bu sefer ben panik atak evhamlı stresli biri olurdum. O yüzden olmadım olamadım. Çok zıttık o çok rahat bir insandı. Hep sosyaldi, beni de ihmal ettiği çok olurdu. Biliyorum iyi ki bitti...
Çok teşekkür ederim zamanınızı ayırıp yorum yaptığınız için.. Şuan tek başımayım ve kafam rahat zamani gelince herşey Olur umarım..O tür insanlar kendileri gibi olmadıkları için herkes iyi zanneder..
Sadece içine giren öğrenir..
Gerçekten çok az bir zaman sonra iyi ki bitti diyeceksiniz..
Kendinize değer verin..
Kendinize saygınız olsun..
O zaman herkes size saygı duyacak emin olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?