Buffy ve Arkadaşlarının Diyet Günlüğü

selam kızlarrrr :16:

dun onemlı bı sınavım vardı, oyuzden bıkacgundur giremedim stres tavandı :53:
cok sukur geçerek atlattım :8:

ya havadan bisey yenmiyor ama elim ayagım da resmen sisti sıcaktan sasırdım ne yapıcagımı. bikac gundur yesil cayda ıcemıstım. dun aksam hemen basladım tekrar. ama soguk :52: soguk cay gıbı yapıyorum limonlu harika bir mesrubata donustu yesil çay.

bu arada evde ekmek bitti iki gundur ekmek yiyemiyorum :52: bugun kacarı yok yapıcam artık ekmek

dun ogunlerim nesfit ve meyveyle gecti bugunde artık oyle olucak sanırım. ama aksam yagsız haslama makarna ve coban salata planlıyorum.
ne güzel geçmişin sınavını. ne sınavı vardı öğrencimiydin sen? aynen öyle hava koşulları diyeti kötü etkiliyor. ama dün bugün soğuk hava burda. yanmak bi yana arada üşüyoruz bile. bende senin gibi uzun bi aradan sonra dün akşam içtim yeşilçayı anca rahatladım. bendeki kendinden limonlu ve naneli.. inşallah faydası oluyodur... menünde çok güzelmiş beğendim. makarna var die ekmek yemiyosun di mi?

ne güzel geçmişin sınavını. ne sınavı vardı öğrencimiydin sen? aynen öyle hava koşulları diyeti kötü etkiliyor. ama dün bugün soğuk hava burda. yanmak bi yana arada üşüyoruz bile. bende senin gibi uzun bi aradan sonra dün akşam içtim yeşilçayı anca rahatladım. bendeki kendinden limonlu ve naneli.. inşallah faydası oluyodur... menünde çok güzelmiş beğendim. makarna var die ekmek yemiyosun di mi?

sagol canım :16: yok ogretmenlik icin belge almaya calısıyorum canım onun icin sınavım vardı.
ya ben artık normal çay bıle ıcemıyorum. antalya anlatılmaz yasanır resmen :53: o yuzden artık soguk cay olarak ıcıyorum ama cok guzel oluyor. ilk iki gunde hemen etkisini gordum zaten. faydası olmaz mı tatlım tabıkı oluyordur ıcmeye devam et.

sağol canım. makarnayla coban salatayı karıstırıp yedım harıka oldu soguk soguk :56:

yok tatlım aksamları ne yemek olursa olsun ekmek yemıyorum diyete basladıgımdan berı. sabah yıyorum ekmek. hergun olmasada bazen duruma gore oglende yıyorum.

sagol canım :16: yok ogretmenlik icin belge almaya calısıyorum canım onun icin sınavım vardı.
ya ben artık normal çay bıle ıcemıyorum. antalya anlatılmaz yasanır resmen :53: o yuzden artık soguk cay olarak ıcıyorum ama cok guzel oluyor. ilk iki gunde hemen etkisini gordum zaten. faydası olmaz mı tatlım tabıkı oluyordur ıcmeye devam et.

sağol canım. makarnayla coban salatayı karıstırıp yedım harıka oldu soguk soguk :56:

yok tatlım aksamları ne yemek olursa olsun ekmek yemıyorum diyete basladıgımdan berı. sabah yıyorum ekmek. hergun olmasada bazen duruma gore oglende yıyorum.

hakkında hayırlısı olsun...
bu aralar trabzon çok yağmurlu soğuk oluyo. ben memnunum ama sıcaktan çok bunalıyorum. bağ bahçede çalıştığımız zaman zor oluyor. çay sezonu başladı. 2.sürümü topluycaz sıcak olunca daha çok yoruluyoruz. bu arada farkettimde çay topladığım zaman kaçamakta yaptıysam daha çok kilo verdim. inşallah bu sürümdede dikkat etcem veririm die ümit ediyorum.
bende senin gibi ekmek yemiycem akşamları... :16: hatta 1 saat önce 1 kase special k yedim başkada yemedim. belki birazdan sadece meyve yerim..
diğer arkadaşlara noldu acaba. benim gibi köyemi gidişyolar onlar da?? :16:

günaydın kızlar :)

bi kaç gündür yoktum işten fırsat buldukça denize gidiyoruz ee malumunuz yaz geldi artık. antalya çok sıcak, trabzon yağmurlu, ee bizim izmirimiz de yanıyo vala :D yanması bi açıdan iyi, çünkü bu havalarda insanın yemek yiyesi gelmiyor, hafif şeylerle geçiştiriyor. ben de sabah kahvaltımı ihmal etmeden gün içinde genelde karpuz, elma, semizotu salatası ile besleniyorum. haftasonu soğuk ayran çorbası yapıcam, size de tavsiye ederim.

bugün tartılma günümüz ayrıca

ben : 53.8 hadi bakalım 50ye az kaldı. gerçi çevremdekiler artık verme diyorlar. elimde olmadan gitmeye başladı gerçi. amacım artık sıkılaşmak :/

günaydın kızlar :)

bi kaç gündür yoktum işten fırsat buldukça denize gidiyoruz ee malumunuz yaz geldi artık. antalya çok sıcak, trabzon yağmurlu, ee bizim izmirimiz de yanıyo vala :D yanması bi açıdan iyi, çünkü bu havalarda insanın yemek yiyesi gelmiyor, hafif şeylerle geçiştiriyor. ben de sabah kahvaltımı ihmal etmeden gün içinde genelde karpuz, elma, semizotu salatası ile besleniyorum. haftasonu soğuk ayran çorbası yapıcam, size de tavsiye ederim.

bugün tartılma günümüz ayrıca

ben : 53.8 hadi bakalım 50ye az kaldı. gerçi çevremdekiler artık verme diyorlar. elimde olmadan gitmeye başladı gerçi. amacım artık sıkılaşmak :/

50'ye düşünce vermezsin daha az kaldı maşallah iyi gidiyorsun. düşünsene nerdeyse benim yarım kadarsın ne yapayım ben daha yolun başındayım... evet bende yapayım ayran çorbası aklıma vurmuştu zaten.

bu arada bende tartıldım sabah bu hafta daha iyiyim inşallah hep eksilerle devam ederim.
geçen haftaki kilom :100
bu haftaki kilom :99.5

bu arada bende tartıldım sabah bu hafta daha iyiyim inşallah hep eksilerle devam ederim.
geçen haftaki kilom :100
bu haftaki kilom :99.5

ohh ne güzeeel gitti yarım kilo ;) 2. sürümde çay toplarken daha fazla gider canım, doğal spor yapmış oluyosun ne güzel.

buffyim nerdesinnnnnnnnn ? sınavı da atlattın hadi hayırlı olsun, şu kiloları da verdik mi kimse tutamaz bizi :D

ohh ne güzeeel gitti yarım kilo ;) 2. sürümde çay toplarken daha fazla gider canım, doğal spor yapmış oluyosun ne güzel.

buffyim nerdesinnnnnnnnn ? sınavı da atlattın hadi hayırlı olsun, şu kiloları da verdik mi kimse tutamaz bizi :D

canım benim sağol :16: insallah valla bende oyle diyorum bu yıl dıyorum zaten yenılenme yılı olsun diye :)
ya bu hafta cok yogundum, ben cumayı unutmusum sıcaga verın kızlar :17: tartılmıstım ama yazma fırsatım olmadı 70.9 cıktım bayag bı duruludu bir anda dusecek yıne sanırım (ins.)

kızlar nerdesiniz :10:

cumaya iyi haberler bekliyorum :)

ben dunden beri karpuz diyetine basladım 3 gunluk. bugun 2. gunu gecen tv de marankı vardı o anlattı. kilodan ziyade 1-2cm incelme olr diye anlattı ama once soylediği odemi atmakmıs, zaten onu duyunca aa yapayım oldum diyet zaten devam ediyor verecegimi veririm ben, ama elim ayagım balon gıbı sisiyordu belki kilo vermede duraklamamın sebebide ondandı. :(

valla cok zormus dun oldum aclıktan :52: ama değeceğini dusunuyorum. vucudumda hissediyorum siskinliğin gittigini.

selam kızlar
nerdesiniz ya vazmıgectınız diyetten :2: bugun bildirim gunu bekliyorum :)

gecen hafta 70.9
bu hafta 69.4

selam kızlar
nerdesiniz ya vazmıgectınız diyetten :2: bugun bildirim gunu bekliyorum :)

gecen hafta 70.9
bu hafta 69.4

canım vazgeçmedim asla ama giremedim nete şimdiye kadar köydeydim.. senin adına çok sevindim benim diyet hiç iyi gitmiyor bocaladım . köyden geldiğimde tartıldım aynı hiç değişme yok malesef...

merhaba arkadaşlar,

uzun süredir giremedim girmedim kusura bakmayın. Diyet havasından bir çıktım o çıkış hala da o moda pek dönemedim gibi ama kendimi toparlamam gerekiyor. Kilo aldın mı diye sorarsanız hayır almadım ama vermedim de bu da başarı mıdır bilemiyorum.
bana bir kaç gün daha verin bomba gibi aranıza döneceğim. kilo veren arkadaşaları canı gönülden kutluyorum.

dağıldık resmen hani o azimli arkadaşlar... ramazanda diyetlr bozuldu mu.
ben de iftarda çoğunlukla su içerek 1,5 kilo gitti..

dağıldık resmen hani o azimli arkadaşlar... ramazanda diyetlr bozuldu mu.
ben de iftarda çoğunlukla su içerek 1,5 kilo gitti..

sevilcim tebrik ederim. :46:

ben tam gaz gidiyorum da arkadaslar dağılınca kendi kendime konusur gibi oldum o yuzden bende ugramaz oldum.

sevilcim tebrik ederim. :46:

ben tam gaz gidiyorum da arkadaslar dağılınca kendi kendime konusur gibi oldum o yuzden bende ugramaz oldum.

ewet doğru diyorsun. (kendi adıma diyim) kusura bakma, yazın zor oluyo çünkü çay topluyoz bitiyor fındık toplama zamanı geliyor. köyde kaldım çoğu. eşimi bile göremiyorum doğru...
ramazanda nasıl bi diyet uyguluyorsun peki senden taktik alayım.. ben iftarda bol su içiyorum çok az yemek yiyorum..

Back
X