- 21 Temmuz 2016
- 167
- 131
- 103
- Konu Sahibi mutlulukrecetesi
merhaba arkadaşlar ben buğday tenliyim saçımı boyatmayı düşünüyorum 22 yaşındayım kararsız kaldım tavsiyesi olan var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim annem bugday tenli ve loreal 9.1 kullaniyor kullu acik sariydi sanirsam gayet çok hoş duruyordu ama arkadaslarin dedigi gibi fotograf sayesinde daha iyi yardimci olabilirler ben bugday tenlilerde sarıyi cok seviyorum ama kullanması zor bir renkmerhaba arkadaşlar ben buğday tenliyim saçımı boyatmayı düşünüyorum 22 yaşındayım kararsız kaldım tavsiyesi olan var mı?![]()
Canim benim annem bugday tenli ve loreal 9.1 kullaniyor kullu acik sariydi sanirsam gayet çok hoş duruyordu ama arkadaslarin dedigi gibi fotograf sayesinde daha iyi yardimci olabilirler ben bugday tenlilerde sarıyi cok seviyorum ama kullanması zor bir renk![]()
Ten renginden çok cilt alt tonunuz önemli, onu yazarsanız daha rahat yardım edilebilir:)
Kumral tonlari evet güzel olur ama bakir kizil gibi tonlardan uzak dur canım sari evet yipratici bi ton sariya yakin bal kopugu karamel gibi tonlarida kullanabilirsin kumral konusunda ben garnieri begendim sacimi yipratmamiti ama naturel color serisi avokado yagli olan serisindendi 7.1 kullanmistim cok acikta olmamisti kahve sacimin ustune boyamisti hem banyoda da cok akmamisti begenmistim ben :) acildiktan sonra karamel tarzi bir renk oldu bebek kumrali mesela oda guzel bir renk ama onu anca iyi bir kuaforde yaptirabilirsintesekkür ederim :) cilt alt tonum çok açık degil ama küllü renkler kumral hoş olabilir hem dogal gösterir degil mi :)
Canım renkleri koyayim ben kahvenin ustune boyadim loreal 5.15 boyamistim acilmisti birazda kizillarim vardi akajulu bir boya oldugunu icin efsanevi kahve baya akti ama ustune 7.1 garnier natur. Serisinden boyamistimtesekkür ederim :) cilt alt tonum çok açık degil ama küllü renkler kumral hoş olabilir hem dogal gösterir degil mi :)
20 yaşindayim :)teşekkür ederim :) kumral serisini düşünüyorum bakalım kumral tonlarına karar verecegim sizin yaşınız kaç.? :)
:) ne güzel bende 22 yaşındayım :) memnun oldum tanıştıgımıza
istedigin zaman mesajlaşırız :) özelden sormak istediklerin varsa sorabilirsin :)![]()
Benim eski saç rengim dore kumral bu :)Banada yardimci olun lutfeenn ben bu saç rengini arastimadigim site ve sormadigim kişi kalmadı net bi cevap bulamadım tarçın bakiri gibi dursa da biliyorum ki değil buğday ten liyim banada gidecegini düşünmüştüm çok çok hoşuma gitti ama tam olarak ne rengi bu renk(Eki Görüntüle 1927214 Eki Görüntüle 1927215
Gerçekten mi benim en çok istediğim renk nasıl bunun gibi doğal bir renk elde ederimBenim eski saç rengim dore kumral bu :)