Doğuma Hazırlık buğlem mi?? duru mu??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

buğlem mi? daha hoş yoksa duru ismi mi?

• hayır duruda hiç güzel değil

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
şimdilik duru da kararlıyım kızlar hayırlısı..zaten bence kız ismi kolay erkek ismi koymak çok zor yaa bakalım...hele bi hamiş olduğumuzu öğrenelimde...sağolun yorumlarınız için..bu arada kızı buğlem yada duru olan annelere kucak dolusu sevgiler..a.s.:teytey:

buğlem ne yaa çok iğrenç bi isim sırf farklı olsun diye böyle abidik gubidik isimler koymayın Allah aşkına..
duru yine daha iyi ama o da çok koyuldu artık

canım ya duru çok güzel ama artık çok var nereye baksan duru.... buğlem değişik ve güzel anlamı da güzel bende ismime benzediği için düşünüyorum.......

buğlem ismini hiç beğenmedim komik geldi.
ama duru güzel.
yada buğu da olur.:hulya:

bence buğlem koyma çünkü okuması ve anlaması biraz sor benim kızımın adı idil inan onu bile söyleyemeyenler var hamileyken pek takmıyordum ama şimdi sinir oluyorum çok mu zor yaa
o yüzden zor isimler seçme bence

Simdi esim ne okuyosun die sordu ben de buglem nasil Bir isim sence die sordum, Nee! Dedi :) biz begenmedik. Ustelik zaten Bir kizimiz olursa adini duru koyucaz insallah. Bir de cocuga adini soranlar cocugun telafuzu sonucu anlamayip onlarda Ne! Dicekler :) duru olsun duru; ici disi Eli yuzu dupduru...

arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim buğlemin anlamını ben cenneteki melek olarak biliyorum ama bakalım bu arada hamile değilim sadece bu isimlerde takıntılıydım ama şimdi duru ya kız olursa ınşallah tam karar verdim teşekkürler....

:roflol: allah iyiligini versin...
insaallah allah sana hayirli bir evlat verir. kiz olursa da ille bu iki isim arasinda kaldiysan duru cok daha hos geliyor kulaga. yani bence dogru karar

Back
X