- 24 Ocak 2011
- 269
- 80
- 118
- Konu Sahibi astalavista12
mrb arkadaşlar bugün tam evliliğimin 1. yıl dönümü. eşimle birbirimizi severek evlendik hala daha seviyoruz öyle çok mükemmel bi evliliğimiz yok ama yine de güzel bi evliliğimiz var.... sorun eşimin ailesi biz eşimle nişanlıyken çok iyilerdi o zamanlar çok seviniyordum iyi insanlar diye.. eşimin ailesi çok tutucu kayınvalidem kapalı ve insanların arkasından çok konuşur o öyle giyinmiş bu böyle giyinmiş yanacak bunlar bunların dininden şüphe ediyorum falan.. benim ailem açık bende açığım ama eşimi üzmemek için her zaman onların yanına giderken hiç askılı veya pantolon giymedim hep etek giydim tişört giydim.. kayınpederim ben nişanlıyken bana sen kıymaet alametisin erkeğe benziyosun demişti daha öncede burada yazmıştım bunu.. sustum büyüğümdür dedim saygıda kusur etmedim. evlendik geçen sene ramazanda kadir gecesin eşarbımı taktım eteğimi giydim teraviye camiye gidicektim kayınvalidemlerle aramız 10 dakika ve onların oturduğu yerdeki camiye gidicektim kayınvalidemle beraber.... ben sevine sevine kayınvalideme gidiyorum kayınbabam beni görücekte aman ne güzel olmuşsun dicek diye.. gittim evlerine ve şok oldum kayınbabam bana bağırmaya başladı beni çok sinirlendiriyosun vücut uvuzlarını gösteriyosun dedi beynimden aşağı kaynar sular döküldü....... kayınvalidemlede dediğim gibi ilk başlarda iyiydik ama o da sonradan yüzünü göstermeye başladı.. sürekli açıksın açık giyiniyosun demeler herşeyde laf sokmalar evime geldiğinde herşeyin yerini değiştirmeler.. hafta sonuda köydeydik sabahtan akşama kadar köy evinde kaynanamla görümcem oturdu yemek bulaşık süpürge 2 gğn boyunca onlara hizmet ettim yine sesimi çıkartmadım aman otursunlar elime mi yapışcak dedim hep iyi niyetli davrandım. akşam oldu yatakları serdim en küçük odayada eşimle ikimize yer yatağı açtım kaynanam da hiç mi görmediniz birbirinizi burda da mı koynuna girceksin oğlumun dedi ve ben şok oldum. anne fark etmez nerde istersen orada yatayım dedim bu konuşmalarımızı da eşim duydu ve biz aynı odada yan yana yatcaz nolcak anne dedi kayınvalidem de zaten şaka yaptım gibi bi tavır sergiledi. neyse eşim bana sıkı sıkı sarıldı yatıyoruz saat 12 30 falan eşim uyudu hemen kayınvalidemler ayakta sesleri geliyor bende susadım dışarı çıkayım dedim. kapıyı bi açtım görümcem kapının önünde bizi izliyo kapı deliğinden bi de küçük görümcem 6 ya geçti ben napıosun ablacım sen burda dedim hemen kayınvalidemin yüzüne baktı kayınvalidemde beni hiç duymamış gibi bu halde dışarı çıkmaya utanmıyomusun dedi ve benim üstümde uzun eşofman var bi de tşört.. yaa sabır dedim sustum. sabah oldu ben yatıyorum çok yorgunum eşimde yanımda kayınvalidem sabahsız selamsız içeri girdi birden eşim iç çamaşırlarıylaydı üstünü giyiniyodu kayınvalidemde oğlum yanmışsın dedi gidio kremle eşimi kremlemeye başladı eşim ne kadar kremi sevmiyorsa yapma dese de yaptı...yani kızlar sorunlarım belki öyle çok büyük değil ama aramızda kavga gürültü olmadı ama ben yoruldum artık kavga gürültü yoksa benim sayemde benim saygımdan dolayı yok... her seferinde açık olduğumu yüzüme vurmalarından bıktım.. son olarak ben çalışmıyordum ve üstüme ne alsam kayınvalidem gelinnn gelinn niye benden izinsiz alıyosun kimin parasını harcıyosun derdi şaka olarak.. ve ben iyi bi şirkette gelebileceğim en iyi yerde iş buldum yaklaşık 2 haftadır çalışıyorum. haftasonu kayınvalidemin köyde söyledikleri ise napıcaksın çalışıpta parayı mı ihtiyacınız var hangi evde iki tane araba var eviniz var yediğin önünde yemediğin arkanda gibi şeyler söyledi. eşime de artık çalışıyo dikkat et karına evde onun sözünü geçirme demiş ve ben bunu öğrendiğimde şok oldum.. napıcam ben bu kayınvalideyle.. ....