Bugün 3. Günüm ...

gami35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
564
71
123
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, sonunda ameliyatımı oldum . 2 saatten fazla sürdü. Ağrıdan ziyade zonklama ve sızlama hissediyorum. Birde morluklar geçmeyecekmiş gibi geliyor. Tamponlardan korkuyorum çıkarken acıyacak diye:( okyanus suyunu kullanmakta yeteneksizim. Yüzüm git gide şişiyor korkmaya başladım :( resimlerime bakabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar, sonunda ameliyatımı oldum . 2 saatten fazla sürdü. Ağrıdan ziyade zonklama ve sızlama hissediyorum. Birde morluklar geçmeyecekmiş gibi geliyor. Tamponlardan korkuyorum çıkarken acıyacak diye:( okyanus suyunu kullanmakta yeteneksizim. Yüzüm git gide şişiyor korkmaya başladım :( resimlerime bakabilirsiniz

Canım çok geçmiş olsun bugün benimde 5. günüm. ve inan benimde çoktu morluklarım, azaldı. Tamponlardan da korkma acımıyor, değişik bi his oluyor o kadar, zaten saniyelik bi olay çıkartmaları. Bol bol buz koy yüzüne. Bu arada bana doktorum margarin sür dedi, krem kıvamına getirip, morluklarıma ilk iki gün sürdüm ve çok faydasını gördüm.

Son düzenleme:
Cokciok gecms olsun canim benim de 6. Gunum 2. Ve 3. Gun en beteri bak gor bugunun sonlarina dogru azalmaya basladigini hssetceksin benim hemen hemen morluk fln kalmadi ama sislikler yanaklarima indi dikdortgen surat oldum:D :/

zonklama derke cok mu kotu oluyo off cok korktum simdi

Cokciok gecms olsun canim benim de 6. Gunum 2. Ve 3. Gun en beteri bak gor bugunun sonlarina dogru azalmaya basladigini hssetceksin benim hemen hemen morluk fln kalmadi ama sislikler yanaklarima indi dikdortgen surat oldum:D :/

Benimde şişlikler yanaklara indi tombik yanak oldum :( gözlerimdeki morluklar azalır gibi ama zonklama ve sızı var sürekli aynaya bakıyorum :(

acaba 3. gun insan icine çıkabilir miyim

canım kime oldunuz ameliyatı,resimlerine baktım açık söyliyim biraz ürktüm özellikle ilk 2 resim bayağı kötü duruyorsunuz

doktor ismini söyler misiniz,sanırım bu iş doktoron elinin hafifliğine kullanılan aletlere göre farklılık gösterebiliyor

kızlar benm 3.günü mutlaka dışarı çıkmam lazım öğretmenim ve tercih dönemim nasıl olur sizce çıkılır mı zor mu olur?

kızlar benm 3.günü mutlaka dışarı çıkmam lazım öğretmenim ve tercih dönemim nasıl olur sizce çıkılır mı zor mu olur?

Ben çıktım canım bişey olmuyor, ancak çok yorarsan ağrı olabiliyor, birde güneşe dikkat et şapka ile çıkabilirsin

canım kime oldunuz ameliyatı,resimlerine baktım açık söyliyim biraz ürktüm özellikle ilk 2 resim bayağı kötü duruyorsunuz

doktor ismini söyler misiniz,sanırım bu iş doktoron elinin hafifliğine kullanılan aletlere göre farklılık gösterebiliyor

Doktor ile ilgili değil malesef tamamen sen ve senin cilt yapın ile ilgili. Benim cilt yapım sorunluydu morarma ve şişme çok normal ama ben benden daha kötülerini gördüğüm için şükür ettim hep. Düşünsene suratında kemik kırıp şekil veriliyor.Zaten operasyonu yapacak Dr söylüyor bunlar normal olacak diye. Bugün son Halim'i gösterir bir foto daha koyacağım. Doktorum cem payaslıdır. :)

bnmde 1 hafta olduu braz agrı sancı var . amelyat oldumda hic morluk yoktu morluk sorunun çekmdm cok hafif şişti yuzum oda 2 gun sonra geçti bende şaşrdm hic morluk olmdı .

Back
X