Bugün 3. Günüm ...

Halen aynı burun bugün 3 gün oldu atel alınalı şişlik hiç yok neredeyse :) bende bi tuhaflık var galiba çünkü olması gereken hiç bişey olmadı :) morluğum bile 12 saat sürdü şişlik neredeyse hiç kalmadı :-)

ne kadar şanslısınız. ne güzel şişmemişsiniz :) ödemlerle uğraşmamak ne güzel.keşke benimde öyle olsaydı da rahat rahat gülümseyebilseydim.hala iki kaş arası şiş ben ben değilim :)
resim yüklediniz mi merak ettim :)

ne kadar şanslısınız. ne güzel şişmemişsiniz :) ödemlerle uğraşmamak ne güzel.keşke benimde öyle olsaydı da rahat rahat gülümseyebilseydim.hala iki kaş arası şiş ben ben değilim :)

Zamanla daha iyi olacak, dr. unuzu kımdı , kime amleyat oldunuz? Geçmiş olsun zamnala daha ıyı olcaksın :)

doktorumunda etkisi var eli pek hafifti anlaşılan. :) ama sanırım cildimin yapısı ile ilgili çünkü dr bile şaşırdı :) son halimi yükleyeceğim bugün :)

doktorumunda etkisi var eli pek hafifti anlaşılan. :) ama sanırım cildimin yapısı ile ilgili çünkü dr bile şaşırdı :) son halimi yükleyeceğim bugün :)

sizin adınıza çok sevindim :) doktor bile şaşırdığına göre çok çok iyisiniz demek ki :) benim cildimin yapısı da saolsun azıcık çarpsam morarırdı artık düşünün gerisi. dudaklar ve yanaklarda botoxlu gibi :)

Zamanla daha iyi olacak, dr. unuzu kımdı , kime amleyat oldunuz? Geçmiş olsun zamnala daha ıyı olcaksın :)

doktorum cem payaslı. Cuma geri kalan bantlar alınacak bakalım son halinide ekleyeceğim. Işık tutması açısındaın

sizin adınıza çok sevindim :) doktor bile şaşırdığına göre çok çok iyisiniz demek ki :) benim cildimin yapısı da saolsun azıcık çarpsam morarırdı artık düşünün gerisi. dudaklar ve yanaklarda botoxlu gibi :)

benimde dudaklarım botokslu gibi oldu. ama sadece 1,5 gün sürdü. keşke inmeseydi dudaklar :))
Morluk zaten 12 saat bile sürmedi. Bana bir krem vermişti doktorum. Arnica . Onu sürdüm ameliyat öncesi 1 hafta ve ameliyat sonrası. Onun çok faydasını gördüm. Morlukların çabucak geçmesinde etkisi oldukça fazlaydı sanırım.

yeni resim yükledim. albmden görebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, sonunda ameliyatımı oldum . 2 saatten fazla sürdü. Ağrıdan ziyade zonklama ve sızlama hissediyorum. Birde morluklar geçmeyecekmiş gibi geliyor. Tamponlardan korkuyorum çıkarken acıyacak diye:( okyanus suyunu kullanmakta yeteneksizim. Yüzüm git gide şişiyor korkmaya başladım :( resimlerime bakabilirsiniz

geçmiş olsun kime ve nerrde oldunuz?

geçmiş olsun kime ve nerrde oldunuz?

Cem payaslı yaptı ameliyatımı. Yalnız yukarıda yazdıklarım ilk gündü. 12 saat sonra ne morluk ne şişlik bişey kalmadı :) şuan 35 günlük burnum ve çok mutluyum

kızlar kac günden sonra masaja başladınız benım doktorum masaj falan vermedı bana unuttumu acaba

kızlar kac günden sonra masaja başladınız benım doktorum masaj falan vermedı bana unuttumu acaba

Unuttugunu zannetmiyorum, ihtiyacınız yok diye vermemiştir. Sakın kendiniz yapmaya kalkmayın. Yanlış birşey yaparsınız sonrasını etkileyebilir. Doktorunuza bir danışın. Ben de ameliyat oldum bana da masaj vermedi. Bazı doktorlar vermiyor masaj bazıları veriyor bunu anlayamadım henüz. İhtiyaca göre veriliyor olabilir tabi.

Merhaba arkadaşlar, sonunda ameliyatımı oldum . 2 saatten fazla sürdü. Ağrıdan ziyade zonklama ve sızlama hissediyorum. Birde morluklar geçmeyecekmiş gibi geliyor. Tamponlardan korkuyorum çıkarken acıyacak diye:( okyanus suyunu kullanmakta yeteneksizim. Yüzüm git gide şişiyor korkmaya başladım :( resimlerime bakabilirsiniz

merhaba gami35, geçmiş olsun öncelikle, benim de burun ameliyatımn 2. günü, yuzum ve gözlerim çok şişti bunu anlıyorum ama ust dudağım da şişti ne alaka diyorum ya hep böyle kalırsa üst dudağım çok korkuyorum, burnum hafiften kaldırıldı o yüzden mı ust dudağım böyle şiş, sizin de boyle şişti mı üst dudak ne olur cevap yazın

:))) kesin kurtlandı demiştim :))) doktorum bile gülmüştü.benim daha geçtiğimiz cumartesi çıkarıldı.o an aynaya bakmalısın sanırım uzun süre o burnu bir daha göremeyeceksin.ben bilmiyordum ve pek önemsemedim.ertesi sabah uyandığımda koca bir burnum vardı.bantımı da salı günü çıkardım daha da şişti.şuan şişlik aynı durumda.ilk günler üst dişlerimi göremiyordum ama dişlerimin yarısını zorla da olsa görebiliyorum şimdi.:) gelişmelerden haber ver olur mu..
sevgiler..

merhaba ust dıslerini göremediğini yazmıssın senin de mi ust dudağın şişmişti, ya benim de ust dudağım çok şişti hep öyle kalacak diye korkuyorum iniyor mu gercekten sonra çok uzgunum

merhaba ust dıslerini göremediğini yazmıssın senin de mi ust dudağın şişmişti, ya benim de ust dudağım çok şişti hep öyle kalacak diye korkuyorum iniyor mu gercekten sonra çok uzgunum

yagmur2014 merhaba,
:))) şimdi eski halim geldi aklıma koca bir kahkaha attım..ben de senin gibi öyle kalacak diye korkmuştum ama zamanla iniyor.özellikle 2. haftadan sonra gözle görülür şekilde iniyor.bugün 47.günümdü ve yaklaşık bir buçuk 2 haftadır dişlerimin tamamını görebiliyorum...
merak etme inecek ama zamanla..

yagmur2014 merhaba,
:))) şimdi eski halim geldi aklıma koca bir kahkaha attım..ben de senin gibi öyle kalacak diye korkmuştum ama zamanla iniyor.özellikle 2. haftadan sonra gözle görülür şekilde iniyor.bugün 47.günümdü ve yaklaşık bir buçuk 2 haftadır dişlerimin tamamını görebiliyorum...
merak etme inecek ama zamanla..

merhaba ganos, çok çok tesekkür ederim inanılmaz rahatlattın beni tesekkürler binlerce kez:)

merhaba ganos, çok çok tesekkür ederim inanılmaz rahatlattın beni tesekkürler binlerce kez:)

hiç sıkıntı yapma kendine herşey zamanla yerine oturuyor başlarda burnuna dokunamıyorsun sonra sonra bir bakmışsın elliyorsun.azıcık sabır sadece :) çok geçmiş olsun..doktor kim di ?

hiç sıkıntı yapma kendine herşey zamanla yerine oturuyor başlarda burnuna dokunamıyorsun sonra sonra bir bakmışsın elliyorsun.azıcık sabır sadece :) çok geçmiş olsun..doktor kim di ?

Haklısın sabır gerek, benim kaygılı bir yapım var ama kaygım oldukça hafifledi senin mesajlarndan sonra. Doktorum prof dr. Ersin Ülkür, yeri bağdat caddesinde, aslında çok unlu degıl ama özgecmişinde eğitimi çok ıyı diye tercih ettim

Back
X