bugün adetımın 7, günü

hunger86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
96
0
286
Diğer
Arkadaslar bugun adetımın 7, günü persembe günü yanı dün yumurtalıklarım 10,5 mm idi sızce nasıl gıdıyor gelısmesı yumurtalar kaç mm olunca çatlatma ıgnesı vuruluyor ılk defa tüp bebek yaptırıyorum çok tecrübesızım

canım ortalama 17mm yi geçtikten sonra çatlatma iğnesi yapılıyor... başka bişey kafana takılırsa sorabilirsin ben 3 kez yaptırdım olmadı.. inşallah allah tamamına erdirir hayırlı olsun canım...

ınşallah olumlu sonuc alırsın canım
benim toplanırken 21-22.5 arasındaydı yumoşlar canım 9.gün toplanmıştı adeti bir sayarsak puregonmu kullanıyosun

ben adetin 3. gün bşladım ve 9 gün iğne oldum. 10. gün catltm iğnesi oldum. 12. gün toplandı yani başladıktan sonra adete göre 14. gün toplanmış oluyor. genelde yumurtalar 16mm i geçince 20-21 mm olunca çatlatma iğnesi oluyor v tam 36 saat sonra toplanıyor.

arkadaşlar cvp için teşekkürler gülencım cnm ben gonal f kullanıyorum 150 li vuruyorum dünde cetrotide vurmaya başladım bugün yine kontrolüm vardı 16mm 14mm 10mm v,s böyle birçok yumurtam gelişmiş 150 dozla devam edecegim dr 1-2 gün daha var dedi sanırım sonra çatlatma iğnesi nasıl gidiyor iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum ilk defa tüb bebek deniyorum ve hiç birşey bilmeden öyle dr. ne derse onu yapıyorum gerçi internetten ve bu siteden takip ediyorum ama yine de tecrübesiz oluyor insan

kızlar birde çatlatma iğnesini saat kaç civarı vurdurmanızı istiyorlar yani çok geç saatlere mi gece 1-2 oluyor mu?

Back
X