Bugun aldatildigimi ogrendim..

Hazalim1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2007
225
1
96
Konya
yaklasik 6 senelik evliyim. ve bugun 10 sene yaslanmis hissediyorum kendimi. o kadar mutsuzumki nerden basliyacagimi bile bilmiyorum. hayatta esimden boyle birsey beklemezdim.neden derseniz babasi annesini aldatmis ve babasini affedemiyen birisi..ilk evlendigimiz sene bana ' anneme yasatilani sana asla yasatmiyacagim' derdi. o kadar mutlu olurdumki.
bende herzaman esimin koynuna kiz giren kiz cikar derdim. ama malesef yanilmisim.
cok iyi bir insan. onunla evlendigime o kadar mutluydumki...
nasil ogrendigimi sorarsaniz:
sabah ogluma kahvalti yediriyordum.esim herzamanki gibi ise gitmisti. kahvalti yaparken zil caldi. bir poset birakmislar icinde bir tane atlet ve not vardi.o an sasirdim bomba felanmi diye cok korktum. icine actim baktimki esimin atleti.sanirim kaynim birakti dedim icimden. oturdum notu okudum. beni aldattigi kadin yazmis.esin benimle aldatti.senden ozur dilerim felan filan. o an dunyam yikildi. yine dedim yalandir iftiradir. hemen esimi aradim ve dogru oldugunu soyledi. bana uzundur soylemek istemis ama cesaret edememis. 4 sefer bulusmuslar.bir esseklik yaptim.cok hataliyim .seni cok seviyorum..sakin kimseye anlatma.aramizda halledelim.bende hoop dedim nedemek kimseye anlatmiyim. suan hemen annenin yanina gidiyorum ve anlatacagim. annesine gidene kadar yalvardi. onlara ikinci darbe olmasin diye( babasida aldattiya annesini).
sonra kayinvaldeme gorumceme anlattim. sok oldular agladilar sizladilar. benim yuzume bakamadilar. cok uzulduler. bana kiyamazlar cok severler beni.hemen oglunu cagirdi ve olan oldu feryat figan.
dogrumu yaptim bilmiyorum ama 1 sans daha verdim.oglum kucuk 2.5 yasinda.babasiz buyumeyi kendisi cok iyi biliyor.onada ayni seyi yasatmak istemedim. kopekler gibi pismandi. cok agladi. ben agladim o agladi. yalvardi bana. nefsime uydum lutfen affet diye. bir daha asla olmuyacak diye.bende cocugumun hatrina tamam dedim. ama cok zor gunler bekliyor bizi.bu supheyle nasil yasarim.ben.
biraz morele ihtiyacim var o yuzden size icimi coktum. basinizi agrittiysam kusura bakmayin.:59:

yaklasik 6 senelik evliyim. ve bugun 10 sene yaslanmis hissediyorum kendimi. o kadar mutsuzumki nerden basliyacagimi bile bilmiyorum. hayatta esimden boyle birsey beklemezdim.neden derseniz babasi annesini aldatmis ve babasini affedemiyen birisi..ilk evlendigimiz sene bana ' anneme yasatilani sana asla yasatmiyacagim' derdi. o kadar mutlu olurdumki.
bende herzaman esimin koynuna kiz giren kiz cikar derdim. ama malesef yanilmisim.
cok iyi bir insan. onunla evlendigime o kadar mutluydumki...
nasil ogrendigimi sorarsaniz:
sabah ogluma kahvalti yediriyordum.esim herzamanki gibi ise gitmisti. kahvalti yaparken zil caldi. bir poset birakmislar icinde bir tane atlet ve not vardi.o an sasirdim bomba felanmi diye cok korktum. icine actim baktimki esimin atleti.sanirim kaynim birakti dedim icimden. oturdum notu okudum. beni aldattigi kadin yazmis.esin benimle aldatti.senden ozur dilerim felan filan. o an dunyam yikildi. yine dedim yalandir iftiradir. hemen esimi aradim ve dogru oldugunu soyledi. bana uzundur soylemek istemis ama cesaret edememis. 4 sefer bulusmuslar.bir esseklik yaptim.cok hataliyim .seni cok seviyorum..sakin kimseye anlatma.aramizda halledelim.bende hoop dedim nedemek kimseye anlatmiyim. suan hemen annenin yanina gidiyorum ve anlatacagim. annesine gidene kadar yalvardi. onlara ikinci darbe olmasin diye( babasida aldattiya annesini).
sonra kayinvaldeme gorumceme anlattim. sok oldular agladilar sizladilar. benim yuzume bakamadilar. cok uzulduler. bana kiyamazlar cok severler beni.hemen oglunu cagirdi ve olan oldu feryat figan.
dogrumu yaptim bilmiyorum ama 1 sans daha verdim.oglum kucuk 2.5 yasinda.babasiz buyumeyi kendisi cok iyi biliyor.onada ayni seyi yasatmak istemedim. kopekler gibi pismandi. cok agladi. ben agladim o agladi. yalvardi bana. nefsime uydum lutfen affet diye. bir daha asla olmuyacak diye.bende cocugumun hatrina tamam dedim. ama cok zor gunler bekliyor bizi.bu supheyle nasil yasarim.ben.
biraz morele ihtiyacim var o yuzden size icimi coktum. basinizi agrittiysam kusura bakmayin.:59:

el ogluna çok güvenme hatassına bende düşüyorum.
bilmiyorum dogru olan ne ama bence hemen affetme
asla terket demiyorum ama o boyle inansın ve dusunsum
affetme hemen derim

acaba sen aldatsan onlar seni affedebilirlermiydi....

ki annesi ablası boşa oğlum derlerdi....

sen bi şans verdiysen çocuğun için saygı duyarım kardeşim....

bu dünyada kimseye güvan olmuyo.... en iyisine en yapmaz denene bile...

istediği kadar elinden geleni yapsın senin içindeki o ateş sönermi...

eğer canım affettiysende birdaha geçmişi açma mutlu olmazsın....

oda bir zamn sonra başına kalkmaların zoruna gider ve yine biter....

affettiysen oda birdaha bu hatayı yapmazsa sende unutabilen biriysen ,,,

eskisi gibi olmasada yine mutlu olabilirsiniz....

Genelde kadın affeder....
Sende öyle yapmışsın...
Çocuğu olan anneler..
Evladını babasız büyütmek istemeyen anneler..
İşte onlar affedenler...

Eşin...
Hak etmiyor bu denli sevilmeyi...
Aldatan ve affedilen her erkek bunu bir kere daha deneyecektir...
Dikkatli ol...

O kadın....
Aleni bilmeni istemiş aldatıldığını..
Suratına tokat gibi çarpış işte senin...
Not ve atlet....
İlginç bir yöntem...
Kendisine dair emare yok...

Sen...
Doğru mu yaptın yanlış mı...
En iyi sen biliyorsun...
Çalışmıyorsan...
Çocuğumda var diyorsun...
Hayırlısı olsun...
Lakin...Şahsen ben affetmezdim...
Malesef merhametten maraz doğuyor...
Bir kez daha aldatılmayı hazmedemezdim...

cok kötü bi durum, filmlerde gibi resmen, postayla ic camasiri, not falan...
bayan baya bi cesurmus, neyin pesindeymis anlamadim
vicdanini mi rahatlatmak amaci yoksa sizi ayirmak mi
artik gercekten hic bir erkege güven olmuyor, kimse icin bu yapmaz diyemiyorsun,
hepsi yapiyor bu ........ligi
sonra yok seytana uydum, yok bos anima denk geldi
bahaneleri cok, bitek uckurlarina sahip olamiyorlar.
biz kadinlara affetmek düsüyor ama sen
bence affetmekle biraz aceleci davranmisin
daha bugün ögrenmisin, bugun affetmisin....
ben affedecek olsam bile sürüm sürüm süründürürdüm :44:

Genelde kadın affeder....
Sende öyle yapmışsın...
Çocuğu olan anneler..
Evladını babasız büyütmek istemeyen anneler..
İşte onlar affedenler...

Eşin...
Hak etmiyor bu denli sevilmeyi...
Aldatan ve affedilen her erkek bunu bir kere daha deneyecektir...
Dikkatli ol...

O kadın....
Aleni bilmeni istemiş aldatıldığını..
Suratına tokat gibi çarpış işte senin...
Not ve atlet....
İlginç bir yöntem...
Kendisine dair emare yok...

Sen...
Doğru mu yaptın yanlış mı...
En iyi sen biliyorsun...
Çalışmıyorsan...
Çocuğumda var diyorsun...
Hayırlısı olsun...
Lakin...Şahsen ben affetmezdim...
Malesef merhametten maraz doğuyor...
Bir kez daha aldatılmayı hazmedemezdim...

çok mantıklı bir yorum yapışsın bende yorum yapıcaktım dile getirmek istediklerimi yazmışsın vazgeçtim

Cnmmm kusura bakma ama sen cok cabuk affetmissin...dicekki zaten hmn affedio hicbi yaptiriimik yokkk...illa burnundan surtturecektin onunki bi daha yemicektii aldatmayaa dotuuu:1:hem kadin senin evini bulana kadr ne cok brlikte lik yasamislarr...bu ne cesarettt nerden bilio evi iziii...illa bosann demiorum asla cocugun varmiss ama aglamkla bitmiooo adam ayni seyi yaparmi die surekli dusunursunn artikk...sonn demine kdr onu zorlucaktinnn. :8::8:kisdim sana simdiii cnm sen simdi acaba mi yinemi die kndini yiyip bitrcennn..kafga cikcak ve adam sana kabuo etmeseydin ozmn dicekk...bu bnm fkrim cnm ama umarim yanilip muglu olursunuz:42:

ALLAH YARDIMCIN OLSUN TEKRAR AYNI SEYLERI YASATMASIN(AMIN) bi sans vererek dogru bi karar vermissin bence sonucta oglun kucuk ve babasiz buyumeyi hak etmiyor esinde hatasini anlamis birdaha tekrarlamaz INSALLAH...ALLAHA SIGIN...sabret herseyi zamana birak zaman herseyin ilaci derler umarim hersey yolluna girer...ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN(AMIN):nazar:

Hmde bgun ogrenip bgun affetmissssinnnn....iii dusun cnmmm gec deill aldatmanin bedelini ona odet yoksa yasik olur

Hemende kimseye söyleme sosyal statülerini o kadar düşünüyosa başta yapmıcak bu pisliği
umarım bidaha aldatmaz ama sanmıyorum bikere aldatan hele de affedildi mi birdaha yapar
umarım bebeğiniz bu kötü atmosferden etkilenmez ve babası gibi olmaz(kendi annesi de aldatılmış ya )

şimdi affet affetme demek çok saçma... önemli olan sizin bundan sonraki hayatınız... yavrunuz sürekli sorgulayan bir anne ve sorgulanan bir babayla yaşayacak. ister istemez gergin olcaksınız evladınız üzülecek. affetiyseniz gerçekten konuyu kapatın konuşmayın surat asmayın. ama yok bunları yapamam canım acıyo derseniz bence bitmiştir... bitmesi gerekir... evladım için affettim demeniz beni duraklattı. ben hamileyim evlat sevgisini bu kadar yoğun yaşıyorum hele doğunca dünyayı yakarım oğlum için. o yüzden nelere katlanılır nelere katlanılmaz bilemem şimdiden. yakınımda 1 kişide gördüm ben bu aldatılmayı. o affetti. oğlu küçüktü. şimdi maşallah aralarından su sızmıyo. kıskanıyomusun şüpheleniyomusun dediğimde asla diyor kapatmışlar konuyu. eşide zaten tekrarı olursa dönüşü olmadığını biliyor. allah yardmcın olsunç. gerçekten çok üzüldüm. allah evladınıza uzun ömür güzel bir baht nasip etsin. umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur...

bence sürekli bi kere yapmis bidaha yapar gibi yorumlar yapmayin baskalari oyle diye arkadasin eside oyle olacak diye birsey yok herseyi zaman gosterir on yargi yapip arkadasin icine kurt dusurmeyin affetmis hemen affetmeseydin napsin kadincagiz ewde iki dusman gibimi yasasin hem kendisi yipranacak hemde cocugu belliki esi bir bosluga dusmus bi hata yapmis tmm yanlis yapmis ama olmusla olmuse care yok tekrar yapacak diyede bi kesinlik yok yani...

Butun yorumlariniz icin tsk ederim. gece hicc uyumadim.cok dusundum. evladim icin bir sans vermeliyim.ama hemen affetmem onu. biraz aci ceksin isterim. bana dokunmasini istemiyorum. dun cok konustum kendisiyle. guvenimi sarstin dedim nefret ediyorum senden dedim.oda haklisin dedi. sana bir omur borcluyum. soz veriyorum birdaha yapmiyacagim.
inanin hakkini yiyemem cok iyi bir insan. herkeze dua ederdim Rabbim sizede boyle bir es nasip etsin diye. kiymet cok iyi bilir saygi sevgi cok iyi bilir. aileme duskundur. nasil boyle bir esseklik yapti halen aklim almiyor. dun kayinvaldem cok agladi.benden icin yavrumun kaderide benim gibi dedi. oglunu dovmekten beter etti.benim hazalima nasil kiyarsin dedi. onun yuzune nasil bakacagim dedi.ayni sekilde gorumcemde. ne karar verirsen arkandayiz dedi.ama biz babasiz buyuduk oglun icin bir sans vermeni isteriz dediler.
benim ailem bilmiyor. kayinvaldem gorumcem ve esim ... aileme soylesem kiyameti koparirlar..
evliligi surdurmek cok zor ama yikmak bir anlik birsey. o yuzden zamana birakiyorum.sans verdim ama zaaman ister dedim.
korktugum basima geldi. evlendigimizden beri dedim, erkek nefsi farklidir. babanin yaptigi hatayi yapma.ben affedemem.o yuku kaldiramam.supheyle yasiyamam. guvenim sarsildimi zor yerine gelir. cok dedim ...
2 aylik bir iliskiymis.4 sefer birlikte olmuslar.kadin surekli tehdit ediyormus ailene soylerim diye. oda 2 ay devam ettirmis. sonra kafasi dank edince,aileme boyle bir sey yapamam karimi seviyorum demis.kadinda tehdit etmis seni calistigin yere rezil ederim(babamin yaninda calisiyor)karina soylerim felan filan.
kadinin 2 cocugu var, evli ve esimden 1 yas buyuk. bu kadar igrenc bir kadin.
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff icim yaniyor. konudan konuya gecmis olabilirim. aklima geleni yaziyorum..

Allah sabır versin inş. en kısa zamanda atlatırsınız bu kötü olayı, aldatmak ve aldatılmak çok zordur tahminen yaşamadım ama hiç yaşamak istemem o zaman nasıl davranacağımı bilemem ama sanırım çoçuğuğm varsa katlanırım çünkü babasız büyüsün istemem, erkekleri elde tutmak çok zor çünlü nefisleri çok kuvvetli kadınlarda bazen sırnaşıyorlar erkeğe bu tip kadınlardan hoşlanmıyorum insan bunu hem cinsine neden yapar Rabbim hepimizi büyük günahlardan zinadan korusun

hayatta aslında hiçbişey, insanın kendinden kıymetli değil, evlat bambaşka bişeydir tabi
şunu düşünün, hayatınız sizin, siz değerlisiniz, siz önemlisiniz, dik durmaya çalışın, kendi kıymetinizi hep aklınızda bulundurun

kadındaki cesarete bakarmısınız ya hiçmi utanma saygı korku kalmadı hem evli barklı kadın kocanı aldat hemde tehdit et. madem affettin ki arada çocuk var en mantıklısı bu gibi gözüküyo eskilere gömülüp durma zaman herşeyin ilacı oluyo elbette unutamazsın ama öfken diner Allah yardımcın olsun

ne diyebilirim ki Allah kimsenin başına vermesin...ancak eşiniz size aramızda halledelim dediğinde madem affetme olasılığınız vardı neden kaynananızın eski yarasını deştiniz ki...o kadın o an sizden daha çok yıkılmıştır belki de...

Back
X