Bugün aşılama oldum

Allah hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah. Aşılamadan önce Ovitrella oldunuz mu acaba

Bende bugün tedaviyi bitirdim ilk aşılamam. Benim Eşimin sonuçları da pek iyi değil ama takdir Allahın. Sizinde Allah gönlünüze göre versin :)

Valla sürekli kasıklarımda ağrı var sanırım iğnelerden biraz agresiflikte cabası 🤦🏻‍♀️ genelde âdet öncesi böyle olurum inşallah yanıltır. Sizde durum nedir
İnşallah 🙏🏻 Benim aşılamadan 1 gün sonra göğüs uçlarım çok çıkık oldu ve aşırı ağrıdılar kasıklarıma hafif kramplar giriyordu 3 gündür geçmişti göğüs ağrım bugün yine başladı ben de çok gerginim adet değilde hamilelik belirtileridir umarım 🙏🏻

İnşallah 🙏🏻 Benim aşılamadan 1 gün sonra göğüs uçlarım çok çıkık oldu ve aşırı ağrıdılar kasıklarıma hafif kramplar giriyordu 3 gündür geçmişti göğüs ağrım bugün yine başladı ben de çok gerginim adet değilde hamilelik belirtileridir umarım 🙏🏻
İnşallah canım inşallah 🙏 ben göğüs ağrısı hiç yok ama kasıklarım çok ağrıyor teknofest var bende görevliyim memur olarak bütün gün ayaktauım yani tutmamış olabilir diye düşünüyorum sanırım adet olacağım 😥

İnşallah canım inşallah 🙏 ben göğüs ağrısı hiç yok ama kasıklarım çok ağrıyor teknofest var bende görevliyim memur olarak bütün gün ayaktauım yani tutmamış olabilir diye düşünüyorum sanırım adet olacağım 😥
kuzum çok sıkıntılı zamana denk gelmiş ya ama olsun inşallah tutmuştur

Hiç böyle düşünme canm ben kizimi ikinci aşılama ile kucağıma aldım. Aşılama yapar yapmaz kayınvalidemlere gitmiştik orda bağ bahçe işleri öyle bir kosturmaydi ki kesin tutmadı diyordum. Sonra eve geldik ertesi gün gebelik testi yapmıştım zaten negatif diye düşünmüştüm pozitifi gördüm. Rabbim nasip ederse her türlü oluyor

kuzum çok sıkıntılı zamana denk gelmiş ya ama olsun inşallah tutmuştur
İnşallah canım umarım pozitifi görürüz benim ilk aşılamam pek umudum yok gibi genelde 2. Veya 3. De tutuyor takdiri ilahi gerçi. Bide ikinci günden itibaren sancım var kasıklarımda geçmiyor ilaçların etkisi geçmişdir diye düşünüyorum acaba regl mı gelecek ne olacak çok kafama takılıyor

Hiç böyle düşünme canm ben kizimi ikinci aşılama ile kucağıma aldım. Aşılama yapar yapmaz kayınvalidemlere gitmiştik orda bağ bahçe işleri öyle bir kosturmaydi ki kesin tutmadı diyordum. Sonra eve geldik ertesi gün gebelik testi yapmıştım zaten negatif diye düşünmüştüm pozitifi gördüm. Rabbim nasip ederse her türlü oluyor
Benim ilk aşılamam canım, içimi rahatlattınız biraz olsun teşekkür ederim 🥰 ama benim ilk günden itibaren ilerleyen bir kasık ağrım var sizdede olmuşmuydu?

Su
Benim ilk aşılamam canım, içimi rahatlattınız biraz olsun teşekkür ederim 🥰 ama benim ilk günden itibaren ilerleyen bir kasık ağrım var sizdede olmuşmuydu?
Şuan ikinci çocuk yine tedaviye başladım. İkinci asilamami oldum bnm de oluyor kaşık bel ağrısı . O zamn hatırlamıyorum inanın ağrım olmuşmuydu . Olmamismiydi . Herşeyin hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız

Back
X