Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel sonuç alırsınızBugün aşılama oldum ama eşimin sonuçları kötü geldi. Yine de Allahtan umut kesilmez. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin![]()
Evet gonal f kullandım daha sonra ovitrella oldum 2 gün sonra aşılama yapıldıAllah hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah. Aşılamadan önce Ovitrella oldunuz mu acaba
Teşekkür ederim inşallahİnşallah güzel sonuç alırsınız
Teşekkür ederim benimde ilk aşılama Salı günü sonuç günüBende bugün tedaviyi bitirdim ilk aşılamam. Benim Eşimin sonuçları da pek iyi değil ama takdir Allahın. Sizinde Allah gönlünüze göre versin :)
Merhaba sonucunuz çıktı mı bende aşılama sürecindeyimTeşekkür ederim benimde ilk aşılama Salı günü sonuç günü![]()
Hadi inşallahTeşekkür ederim benimde ilk aşılama Salı günü sonuç günü![]()
Maalesef negatifle sonuçlandı. Ama duaların sizinleHadi inşallahbizimde ilk
Kısmet hayırlısı neyse o olsunMaalesef negatifle sonuçlandı. Ama duaların sizinle![]()
Aynı gün aşılama olmuşuz sizinle şuan belirtilerniz nasıl tabii çok erken amaBende bugün tedaviyi bitirdim ilk aşılamam. Benim Eşimin sonuçları da pek iyi değil ama takdir Allahın. Sizinde Allah gönlünüze göre versin :)
Valla sürekli kasıklarımda ağrı var sanırım iğnelerden biraz agresiflikte cabasıAynı gün aşılama olmuşuz sizinle şuan belirtilerniz nasıl tabii çok erken ama![]()
İnşallahValla sürekli kasıklarımda ağrı var sanırım iğnelerden biraz agresiflikte cabasıgenelde âdet öncesi böyle olurum inşallah yanıltır. Sizde durum nedir
İnşallah canım inşallahİnşallahBenim aşılamadan 1 gün sonra göğüs uçlarım çok çıkık oldu ve aşırı ağrıdılar kasıklarıma hafif kramplar giriyordu 3 gündür geçmişti göğüs ağrım bugün yine başladı ben de çok gerginim adet değilde hamilelik belirtileridir umarım
![]()
kuzum çok sıkıntılı zamana denk gelmiş ya ama olsun inşallah tutmuşturİnşallah canım inşallahben göğüs ağrısı hiç yok ama kasıklarım çok ağrıyor teknofest var bende görevliyim memur olarak bütün gün ayaktauım yani tutmamış olabilir diye düşünüyorum sanırım adet olacağım
![]()
Hiç böyle düşünme canm ben kizimi ikinci aşılama ile kucağıma aldım. Aşılama yapar yapmaz kayınvalidemlere gitmiştik orda bağ bahçe işleri öyle bir kosturmaydi ki kesin tutmadı diyordum. Sonra eve geldik ertesi gün gebelik testi yapmıştım zaten negatif diye düşünmüştüm pozitifi gördüm. Rabbim nasip ederse her türlü oluyorİnşallah canım inşallahben göğüs ağrısı hiç yok ama kasıklarım çok ağrıyor teknofest var bende görevliyim memur olarak bütün gün ayaktauım yani tutmamış olabilir diye düşünüyorum sanırım adet olacağım
![]()
İnşallah canım umarım pozitifi görürüz benim ilk aşılamam pek umudum yok gibi genelde 2. Veya 3. De tutuyor takdiri ilahi gerçi. Bide ikinci günden itibaren sancım var kasıklarımda geçmiyor ilaçların etkisi geçmişdir diye düşünüyorum acaba regl mı gelecek ne olacak çok kafama takılıyorkuzum çok sıkıntılı zamana denk gelmiş ya ama olsun inşallah tutmuştur
Benim ilk aşılamam canım, içimi rahatlattınız biraz olsun teşekkür ederimHiç böyle düşünme canm ben kizimi ikinci aşılama ile kucağıma aldım. Aşılama yapar yapmaz kayınvalidemlere gitmiştik orda bağ bahçe işleri öyle bir kosturmaydi ki kesin tutmadı diyordum. Sonra eve geldik ertesi gün gebelik testi yapmıştım zaten negatif diye düşünmüştüm pozitifi gördüm. Rabbim nasip ederse her türlü oluyor
Şuan ikinci çocuk yine tedaviye başladım. İkinci asilamami oldum bnm de oluyor kaşık bel ağrısı . O zamn hatırlamıyorum inanın ağrım olmuşmuydu . Olmamismiydi . Herşeyin hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırızBenim ilk aşılamam canım, içimi rahatlattınız biraz olsun teşekkür ederimama benim ilk günden itibaren ilerleyen bir kasık ağrım var sizdede olmuşmuydu?