- 11 Mart 2013
- 33.559
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.753
- 798
- 32
- Konu Sahibi gunessaime87
Maşallah çok sevindim sizin için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kutlarım sizi, inşallah hayırlısıyla bebek sahibi de olursunuz :)Kızlar çoğunuz okumuştur eşimle kilolarım yüzünden sorunluyduk çocuk istiyordu böyle hamile kalmanı istemiyorum demişti.110 kilodan sabır azim ile birde doktoruma ve beslenme uzmanıma minnettarım 70 kiloya düştüm bugün tartı 70.01 i gösterdi.İmkansız diye bir şey yokmuş çok mutluyum dertten ziyade bugun mutluluğumu paylaşmak istedim sizinle kimin gönlünde ne dilek varsa hayırlısıysa kabul olsun inşallah bigün buraya hamilelik haberimi de yazmak isterim inşallah. :)
Kızlar çoğunuz okumuştur eşimle kilolarım yüzünden sorunluyduk çocuk istiyordu böyle hamile kalmanı istemiyorum demişti.110 kilodan sabır azim ile birde doktoruma ve beslenme uzmanıma minnettarım 70 kiloya düştüm bugün tartı 70.01 i gösterdi.İmkansız diye bir şey yokmuş çok mutluyum dertten ziyade bugun mutluluğumu paylaşmak istedim sizinle kimin gönlünde ne dilek varsa hayırlısıysa kabul olsun inşallah bigün buraya hamilelik haberimi de yazmak isterim inşallah. :)
amin inşallah canım bu ay henüz bir kıpırdama yok ama hayırlısıyla olucak :)Azminize hayran kaldım tebrikler hayırlısıyla bebeginide kucagına alırsın inşallah
Tabiiki yazarım :)Tebrik ederim ,ben de verebilsem artık ya tam olarak
Azmine hayran kaldım.İnş. bebek de olur .
Bacım yazsan uzun uzun ne yaptın ne ettin,ne yedin,neler yaşadın
Bölgesel zayıflama diye bişey var ve bazı cihazlar yağları hele ki uzun süreli kalan yağları parçalıyor.Mehmet Akgün e güvenmekle çok doğru bir karar aldım beni üst kısımda 5 beden küçülttü alt kısımda daa yürüyüş yaparak vücudum şekle girdi.Teşekkür ederim bu arada Allah kim isterse gönlüne göre versin çok zor günler yaşadım yani aynaya küstüm aylarca şuan kendimi nekadar çok sevdiğimi hep dile getiriyorum. 1yılda tamamlandı süreç 40 kilo verdim.Sizin icin çok mutlu oldum.
Ne kadar sürede verdiniz ve kilit olarak gördüğünüz bir oneriniz varsa dinlemek isterim....
Amin inşallah canım doktorla görüştüm herşey yolunda sorun yok nasibimi bekliyorum :)rabbim en kısa zamanda da sana sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.
1 yılda 40 kilo verdim teşekkürler amin inşallah herşey bitmedi tabii hala yürüyüşlerime devam ediyorum sağlıklı besleniyorum miğdem küçük büyütmemek için çabalıyorum :)Tebrikler..![]()
Zayıflığın daim olsun
Ne kadar sürede verdin?
Şuan öyle zaten 1 yıldır alışıltım artık fazla yemek aramıyorum ekmek günlük 1 dilim yetiyor mesela inşallah bende hayırlısıyla bebişimi bekliyorum inş yakındır :)Tebrik ederim sizin gibi azimli kadınlara bayılıyorum valla. Bende instagramda filan takip ediyorum çok kiloluyken sağlıklı beslenip spor yapıp taş gibi olanlara helal olsun diyorum. İnşallah bebek haberlerinizide paylaşırsınız ama sakın bırakmayın yaşam tarzı haline getirirseniz süper olur :)
Amin inşallah hayırlısıyla olucak güzel günler beni bekliyor :)Sizin adınıza çok mutlu oldum :) azim herşeyden önce gelir , umarım çocuğunuzuda sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız :)
TeşekkürlerHelal olsun sana![]()
Kendim için verdim merak etmeyin kendimi sevmeyi bırakmıştım şuan hayat sağlığım herşey yolundaKendin için değil de eşin seni beğenmediği için kilo verdiysen, kısa zamanda tekrar alacağını öngörüyorum..
Ne yaparsan beğenilmek için değil kendin için yapmalısın.
Teşekkür ederimMaşallah size tebrik ederim helal olsun valla