- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi zeyzey3428
Sabah her zamanki gibi 6.30'da uyandım işe gitmek için hazırlandım. Çok susamıştım. Mutfağa gittim suyumu içerken bir çığlık duydum.
- Anneeeeeee
diye.
Korktum. Bu kıza bişey mi yapıyorlar acaba diye. Hemen cama koştum. Bu arada bu çığlık devam ediyordu.
Camdan baktığımda bir kaç bayan daha camda sesin noldunu anlamaya çalışıyordu bu arada saat 7 ydi.
Çığlık daha da yükselirken eşimi uyandırdım. O da baktı sesin noldunu anlamadı.
Tek bir kelime yükseliyordu.
- Anne...
Bağıran kız hasta olsa yanındakiler çoktan uyanmıştı. Yanındakiler hasta olsa neden bu kadar çığlık atsın. Sabah sabah kafam demek ki gerçekten durmuştu.
Ayakkabılarımı giyip apartmandan indim. Kapıdan çıktım.
Biri kızın çığlına soru sormuş olmalı ki. Gelen sesin kelimesine kelime eklendi.
- Annem öldü.
bu sefer annem öldü deyi haykırıyordu. Gözlerim doldu. Çok üzüldüm. Tanımıyordum ama içim gitti.
Hemen annemi aradım. Ağlaya ağlaya.
Seni çok seviyorum annem dedim.
Seni çok seviyorum anne.
Bu sabah kimileri çok mutlu uyandı ama benim tanımadığım ilk kez sesini duyduğum komşum kötü bi karanlığa uyandı bu sabah.
Allah rahmet etsin. Onu tanımıyorum ama içimde dışarı çıkmayanları çıkardı.
İnna lillahi ve inna ileyhi raci'un.
- Anneeeeeee
diye.
Korktum. Bu kıza bişey mi yapıyorlar acaba diye. Hemen cama koştum. Bu arada bu çığlık devam ediyordu.
Camdan baktığımda bir kaç bayan daha camda sesin noldunu anlamaya çalışıyordu bu arada saat 7 ydi.
Çığlık daha da yükselirken eşimi uyandırdım. O da baktı sesin noldunu anlamadı.
Tek bir kelime yükseliyordu.
- Anne...
Bağıran kız hasta olsa yanındakiler çoktan uyanmıştı. Yanındakiler hasta olsa neden bu kadar çığlık atsın. Sabah sabah kafam demek ki gerçekten durmuştu.
Ayakkabılarımı giyip apartmandan indim. Kapıdan çıktım.
Biri kızın çığlına soru sormuş olmalı ki. Gelen sesin kelimesine kelime eklendi.
- Annem öldü.
bu sefer annem öldü deyi haykırıyordu. Gözlerim doldu. Çok üzüldüm. Tanımıyordum ama içim gitti.
Hemen annemi aradım. Ağlaya ağlaya.
Seni çok seviyorum annem dedim.
Seni çok seviyorum anne.
Bu sabah kimileri çok mutlu uyandı ama benim tanımadığım ilk kez sesini duyduğum komşum kötü bi karanlığa uyandı bu sabah.
Allah rahmet etsin. Onu tanımıyorum ama içimde dışarı çıkmayanları çıkardı.
İnna lillahi ve inna ileyhi raci'un.