yarın ayrılığın yıl dönümü umutlarımın bittiği kimselere güvenmemeyi öğrendiğim yastıklara gömülüp hıçkırmayı katran gecelere döndürdüğüm herkesi sildiğim senle olan herseye küstüğüm aşka tövbe ettiğim maske takan insanları şıp diye gözünden tanıdığım acı dolu bir yıldan umutlu bir yıla adım attım ahlarım çok büyük kalbim taş gözlerim kuru başım dimdik bir pasta aldım dolapta duruyor 1 mum var dilek tutarak üfleyeceğim sensizliğimi kutlayacağım allahımdan dileğim bir daha gelmemen bana sensiz daha onurlu yaşıyorum bu aşkı sensiz tek başıma ama gururla yine unuttun yıldönümlerimizide unuturdun senden zaten hediye almayalı yıllar olmustu bak bu kez hediyemi bir yıl evvel aldım ayrılığın bana hediye olgunlaştım büyüdüm iyileştim senle tebessüm ederdim içim ağlarken hep üzerdin ya beni şimdi senden sonra kahkahalarım hediyem umutlarım hediyem yarın ayrılığın yıl dönümü ben serefsizliğe inat sereflice masamda iki bardakla iki tabakla kutlayacağım o günü tüm serefsizliğine inat sereflice serefe diye kaldırcam kadehimi tüm serefsizliğine inat tüm serefimle kutlayacağım ayrılığımın yıl dönümünü