• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugun ayrılığımın yıl dönümü

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
118
İstanbul
yarın ayrılığın yıl dönümü umutlarımın bittiği kimselere güvenmemeyi öğrendiğim yastıklara gömülüp hıçkırmayı katran gecelere döndürdüğüm herkesi sildiğim senle olan herseye küstüğüm aşka tövbe ettiğim maske takan insanları şıp diye gözünden tanıdığım acı dolu bir yıldan umutlu bir yıla adım attım ahlarım çok büyük kalbim taş gözlerim kuru başım dimdik bir pasta aldım dolapta duruyor 1 mum var dilek tutarak üfleyeceğim sensizliğimi kutlayacağım allahımdan dileğim bir daha gelmemen bana sensiz daha onurlu yaşıyorum bu aşkı sensiz tek başıma ama gururla yine unuttun yıldönümlerimizide unuturdun senden zaten hediye almayalı yıllar olmustu bak bu kez hediyemi bir yıl evvel aldım ayrılığın bana hediye olgunlaştım büyüdüm iyileştim senle tebessüm ederdim içim ağlarken hep üzerdin ya beni şimdi senden sonra kahkahalarım hediyem umutlarım hediyem yarın ayrılığın yıl dönümü ben serefsizliğe inat sereflice masamda iki bardakla iki tabakla kutlayacağım o günü tüm serefsizliğine inat sereflice serefe diye kaldırcam kadehimi tüm serefsizliğine inat tüm serefimle kutlayacağım ayrılığımın yıl dönümünü

Benimde sene-i devriyesi yaklasıyor. Aynı duygular aynı aldanışlar.. İhanetin ilgisizliğin adam yerine konulmayışın bir tokat gibi yüzüme vurulduğu günler. Zor atlattım geçti diyorum ama deldi geçti. Hayatımın o günlere ait kısmını bıçakla söküp çıkarıyorum bilmiyorum ilerde daha olgun bir ruh haliyle belki iyiki de yaşamışım bu dersti benim için diyeceğim belki. Ama işte o acıyı bilirsin sende nasıl bir acıdır günlerce içte zehir gibi.. Bir gün bir anda kustum sanırım farkında olmadan kendiliğinden gitti.. Günlük rutin hayata daldım bugünlere geldim :) Bende umutla bakıyorum hayat güzel olacak herşey en güzel şekilde olacak :D

kesinlikle canım sen umudunu inancını kaybetme inan ki hersey çok daha güzel olacak hep gül ve dua et ahın da çıkıcak ondan döktüğün her damla gözyaşınında hesabı o pişman olucak sen yeni umutlarınla belki başka biriyle mutluluğu yaşıcaksın canım ben inanıyorum sende inan

ah bu aşk acısı...
neden vardır sanki. neden acı çekeriz. onunla beraber olmak mutlu olmak varken neden ayrılırız sanki.
hadi kader bir şekilde ayırdı neden üzülürüz. neden bir türlü unutamayız. onlar hayatlarına başka insanlarla mutlu mesut devam ederken
biz hala neden yasını tutarız. bende sizler gibiyim. 2 yıldan fazla oldu ayrılalı. ama yası hala kalbimde. hala gözleri , gülüşü aklımda. her her şarkı çaldığında onunla olan hatıralar beynimde dolanıyor.
şey o kadar zor ki.
dilerim hepimiz mutlu oluruz

Son düzenleme:
canım tabiki mutlu olcak sonsuza kadar süren acı varmi ki allah korusun insanlar evlatlarını kaybediyor ama öyle yada böyle hayat devam ediyor sakın umudunu kaybetme inan bana bir gün gittiğine bittiğine sükredeceksin doğru adamı doğru yanını doğru aşkını bulduğunda ve şimdi yanında kıskançlık duyarak baktığım o kadınlara acıyacaksın ve şükür edecek onların yerinde olmadığın için canım acı süren biraz fazla geldi bana bi psikologtan yardım almayı düşündün mü rabbim tez zamanda acını hafifletsin ve yaranı sarsın hatta basına başka aşk versin doğru adamla ama duama senide katıcam acın hafiflesin die cnm :48::48::48:

canım tabiki mutlu olcak sonsuza kadar süren acı varmi ki allah korusun insanlar evlatlarını kaybediyor ama öyle yada böyle hayat devam ediyor sakın umudunu kaybetme inan bana bir gün gittiğine bittiğine sükredeceksin doğru adamı doğru yanını doğru aşkını bulduğunda ve şimdi yanında kıskançlık duyarak baktığım o kadınlara acıyacaksın ve şükür edecek onların yerinde olmadığın için canım acı süren biraz fazla geldi bana bi psikologtan yardım almayı düşündün mü rabbim tez zamanda acını hafifletsin ve yaranı sarsın hatta basına başka aşk versin doğru adamla ama duama senide katıcam acın hafiflesin die cnm :48::48::48:

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için amin. onu unutamamamın sebebi o. 1 yıl öncesine kadar ayrı olmamıza rağmen konuşurduk beni sevdiğini bilirdim. onun yüzünden böyleyim. ama dilerim her şey güzel olur bacım :16:

kesinlikle canım güzel olcak inan buna sil at unut de ki yaşandı bitti gitti aşkımıda acımıda layığıyla yaşadım de bugunden sonra noktası koy....vürgüllere hatta soru işaretlerine bile ak git :))) yeter ki koyduğun noktada dönüp durma silmeye çalışma ne demişler silsende izi kalır rabbim yar ve yardımcın olsun

ben çıkmak zorundayım kızlar hepinize duam etcem rabbim herkesin yardımcısı olsun biz çok güçlüyüz kızlar neler geçer gider umudunuzu kaybetmeyin yeter :46::46::46:

görüşürüz canım. kendine iyi bak. rabbim yardımcımız olsun :16:

duygudan ziyade acı kin en doğru sözcük öfke var çok canımı yaktı rabbim yüzünü asla güldürmesin onun cnm ilk kez birine bu denli ah ediyorum rabbim bu mübarek günde tutsun duysun ahımı onunda canı yansın ve ben duyayım göreyim amin inş

benim de birdahaki ay bir yıl dolacak..ne acılarla geçti o bir koca yıl. daha hala ışığı görebilmiş değilim..

Ne güzel aciklamissin ayrilik gercekten bi arinma süreci hepimize ayri bi olgunluk ayri bi ruh güzelligi katiyo ben yolun daha yarisindayim Zaman Zaman kanasada yaralarim canm cok yansada beddua etmiyorum Allah herkesin layigini zaten veriyo... Herkes aski da ayriligida kendince yasar biz cektikte onlarda da mutlaka izleri vardir yoksa da birgün ummadiklari anda Allah öyle bi cikarir ki zaten o Zaman anlarlar.... Ama Benim duam Allah bana onun acisini da gostermesin pismanligini da ne olursa olsun sonunu getiremesekte hayatima bi anlam katti ve Ben gercekten askiyla da gidisiyle de cok sey ögrendim... Onun aci cekmesi beni Mutlu etmez Ben icimde ki acidan kurtulayim o da Mutlu olsun yolunda...

sende bosver canm ah etme ona icinde ki kin ve öfkeden kurtul... Hayatimiza giren her insan bize biseyler katiyo zaten dimdik ayaktasin bak bosver inan o aci cekse pisman olsa sen duysan da bu sana mutluluk vermez... Ask nefrete cok yakinmis nefret bile etme...

evet kızlar allahım gerçekten layığını veriyor herkese ama dediğim gibi bana çok büyük bir kötülük etti normal bitseydi normal ayrılsaydık allaha emanet ol der çekip giderdim o ayrılığınıda aşkınıda adam gibi yaşamadı yaşatmadı bana delikanlı gibi gitmedi benim içim rahat ben aşkımıda ayrılığımıda layığıyla yaşadım çok sevdim çok acı çektim ama allaha şükür daha iyiyim iyileşiyorum rabbim aşk acısı çekenlere bu durumda olanlara hidayet versin yardım etsin bizlerin yüzlerini güldürsün öyle biri gelsin ki bundan sonra tüm gidenlere teşekkür derim kızlar mutlu olmak bizim de hakkımız sadece zamana ihtiyacımız var ve sabıra inş çok çok çok mutlu oluruz ve buraya mutluluk haberlerimizi paylaşırız.....:52::52::52:

Back
X